Η σέξι σκηνή που έφερε τα παράπονα για το Big Brother

Χαμός στο Big Brother με αφορμή σέξι σκηνές μεταξύ δύο παικτών. Έχουν ξεκινήσει οι έρευνες της αρχής ραδιοτηλεόρασης για το Βρετανικό Big Brother μετά τα 634 παράπονα που έλαβε η αρχή. Αιτία για αυτά ήταν οι σέξι σκηνές ανάμεσα στους συμμετέχοντας Marco Pierre White Jr και την Laura Carter. Το κοινό αντέδρασε μετά τη σκηνή που έδειχνε την 21χρονη και τον 30χρονο να κάνουν σεξ μπροστά στις κάμερες.

Έτσι η σκηνή που προβλήθηκε στις 12 Ιουνίου στις 21:30 το πρωί ερευνάται μιας και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα όρια που αρμόζουν στην ώρα προβολής του show. Οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν έχουν κάνει καμία δήλωσε αντίθετα με εκπρόσωπο του Ofcom  που επιβεβαίωσε την είδηση. Η σκηνή με τα ερωτικά παιχνίδια του 30 χρονου παίκτη και της 21χρονης, όταν ο πρώτος αποκάλυψε το στήθος της δεύτερες φιλώντας το, έφερε ακόμη περισσότερα παράπονα. 

 


Ο Marco, είναι γιος του celebrity σεφ Marco Pierre White και όσο ήταν στο παιχνίδι ήταν αρραβωνιασμένος με την Kim Melville-Smith. Όταν μπήκε στο παιχνίδι δήλωσε πως είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους να μπουν σε μια ελεύθερη σχέση, γεγονός που η 36χρονη διέψευσε πρόσφατα μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι, μέσω του twitter.

 

 


Μετά την αποχώρησή του, ο πρώην παίκτης του reality show, δήλωσε πως με την αγαπημένη του είχαν κάνει μια συμφωνία, «Μου είχε δώσει free pass να κάνω ότι ήθελα στο παιχνίδι. Ίσως να το παράκανα λίγο. Είμαστε σε επαφή τώρα. Θα δούμε που θα πάει. Θα είμαστε μόνο φίλοι προς το παρόν». Μιλώντας για τη σχέση του με την Kim ανέφερε πως την θεωρεί απίστευτη όμως δεν μετανιώνει για ότι έκανε. «Δεν μετανιώνω για ότι έκανα με την Laura. Νιώθω ενοχές. Νιώθω άσχημα. Ήξερα πως η Kim παρακολουθούσε. Στο σπίτι του Big Brother κάποτε ξεχνάς».

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν