Το άκυρο σε Ρουβά-Μουζουράκη στο #TheVoice και η αεροσυνοδός-μυστήριο

 
H 9η blind audition του «The Voice of Greece» της Κυριακής (8/11) έφερε στη σκηνή του σόου πολλά ταλέντα με μεγάλες φιλοδοξίες. Πόση μαγεία μπορεί να κρύβεται σε μία φωνή; Ποια ταλέντα έχουν αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσουν; Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς διεκδίκησαν για άλλη μία βραδιά τους παίκτες για την ομάδας τους, ενώ ο Γιώργος Λιανός έκανε απολαυστικές συζητήσεις με τους φίλους και τους συγγενείς των παικτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του «The Voice» ήταν ο Αιμίλιος Συμβουλίδης που ερμήνευσε το τραγούδι «Μεγάλος Έρωτας». Η ατμοσφαιρική του φωνή έκανε τον Σάκη Ρουβά να γυρίσει τελικά την καρέκλα και βρήκε ότι έχει κάτι κοινό με τον διαγωνιζόμενο. Και οι δύο κάνουν καταδύσεις και έχουν τον ίδιο δάσκαλο ελεύθερης κατάδυσης, τον Τάσο Χάλαρη. Μάλιστα προβλήθηκαν και πλάνα από το υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου.

Με το ανατρεπτικό του look ο διαγωνιζόμενος Κωνσταντίνος Κρομμύδας ερμήνευσε το «Creep» με τον Πάνο Μουζουράκη να του λέει με χιούμορ να βγάλει την περούκα του, ενώ ο Σάκης του είπε ότι έχει την τρέλα που χρειάζεται. Στην επιλογή coach δυσκολεύτηκε και κάλεσε τους φίλους του, που ορισμένοι έχουν περάσει από το σόου, για να του πουν τη γνώμη τους και να τον βοηθήσουν να αποφασίσει.

Η κοπέλα της παρέας είναι η Αντωνία Καούρη που ανήκει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά είχε όμως διαφορετική γνώμη και είπε ότι ο Κωνσταντίνος θα ταίριαζε με τον Πάνο Μουζουράκη. Έτσι ο Σάκης αμήχανος και χαμογελαστός της είπε ότι θα φάει ξύλο. Τελικά επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη.

Η νεαρή που έβαλε Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη να «μονομαχήσουν» ήταν η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, που ερμήνευσε με ροκ διάθεση το «It's a man's man's man's world» στην 9η blind audition του «The Voice». H Ιωάννα Γεωργακοπούλου γκρέμισε το πλατό και από τα γέλια. Η νεαρή δεν εντυπωσίασε μόνο με τη φωνή της, αλλά και με την πολύ χαρούμενη διάθεση. H Ιωάννα βέβαια έχει κι αυτή την ιστορία της, καθώς πάσχει από μία νόσο που δεν της επιτρέπει να βλέπει καθαρά, κάτι που δεν την πτόησε από το να δείξει το ταλέντο της και την ανεβασμένη της διάθεση, κάνοντας όλους να σκάσουν στα γέλια. Σάκης Ρουβάς και Πάνος Μουζουράκης διεκδίκησαν την παίκτρια η οποία «εκδικήθηκε» για το... τραγούδι της και πήγε με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.


Ο Πάνος Μουζουράκης έδειξε μια αδύναμη... μνήμη, καθώς δεν θυμήθηκε παίκτρια που της είχε υποσχεθεί ντουέτο «στον αέρα». Η Έλενα Παπανικολάου ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice» ερμηνεύοντας το τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου «Μέλισσες», το οποίο έχει γίνει πασίγνωστο μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1. Η Έλενα έχει δουλέψει ως αεροσυνοδός και έτσι είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Πάνο, ο οποίος της είχε υποσχεθεί ένα ντουέτο.
 


«Εσύ Πάνο, πρέπει να είσαι μαζί μου πιο επιεικής γιατί με είχες πληγώσει, δεν με θυμάσαι; Κάποτε μου είχες υποσχεθεί ένα ντουέτο στα σύννεφα», του είπε με τον Πάνο να την κοιτάζει με απορία και τους υπόλοιπους κριτές να τον τρολάρουν θυμίζοντας του τις… Σπέτσες. «Και τώρα ξανθιά είμαι, απλά τότε λίγο μικρότερη, δεν με θυμάσαι;» συνέχισε η παίκτρια.
 
Η 29χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό την αναμνηστική φωτογραφία που είχαν τραβήξει τότε, αφήνοντας τους coaches άναυδους. Είπε μάλιστα ότι έχει «πετάξει» και με τον Σάκη Ρουβά και με την Έλενα Παπαρίζου, χωρίς όμως να βγάλει φωτογραφία.
 
Η όμορφη Έλενα άγγιξε με τη φωνή της τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη, ωστόσο εκείνος που κατάφερε να την πείσει και τελικά να την πάρει στην ομάδα του ήταν ο Σάκης Ρουβάς.

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»