Καμιά αποχώρηση στο #BigBrotherGR! Πισώπλατα μαχαιρώματα, δολοπλοκίες & ένταση!

 

Άννα Μαρία και Ραμόνα για τη μεταξύ τους κόντρα! Απίστευτες ατάκες μπροστά στον Μικρούτσικο: «Είσαι φίδι»! Ο αντιδήμαρχος δίνει Σοφία και Κεχαγιά: «Δεν θα λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον» Γενέθλια για τον Κεχαγιά: Η έκπληξη της μητέρας του και το πάρτι. Η δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας και η ψηφοφορία για τον 1ο υποψήφιο προς αποχώρηση στο #BigBrotherGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το δεύτερο γενικό lockdown είναι πια γεγονός και αρχίζει από στις 6 το πρωί. Στην έναρξη του live του Big Brother, ο Μεγάλος Αδελφός ενημέρωσε τους ενοίκους του σπιτιού για τις εξελίξεις της πανδημίας αναφέροντάς τους τον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Μεγάλος Αδελφός θέλησε να απαλύνει την αγωνία τους για τις οικογένειές τους και έτσι επικοινώνησε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι διαγωνιζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν και να δουν φίλους και συγγενείς, γεγονός που τους χαροποίησε ιδιαίτερα και έφερε δάκρυα στα μάτια τους.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγο πριν το live της Παρασκευής (6/11) μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Αυτή τη φορά, συνάντησε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Ραμόνα Μοροσάνου.

Η Άννα Μαρία φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη με όσα έχουν γίνει και δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της αλλά και το στόμα της κλειστό!

«Ξέρεις τι είσαι; Είσαι ένα φίδι», είπε στην πρώην φίλη της ενώ αργότερα πρόσθεσε: «Τέσσερις φορές μπήκες προτεινόμενη κι εγώ σε στήριζα από την πρώτη μέρα.Εγώ ήμουν πάντα η τρίτη επιλογή σου. Βεβαίως υπάρχει κόσμος που σε στηρίζει αλλά βοήθησα κι εγώ σε αυτό».

Η Ραμόνα με τη σειρά της τότε δήλωσε:
«Είδα ότι κάτι δεν πάει καλά με την Άννα Μαρία όταν είπε ότι δεν θέλει να της μιλάει κανείς και μετά πήγε και έκανε παρέα με κάποιους ανθρώπους. Είπε ψέματα στο live ότι κάποιοι μετάνιωσαν για τη συμπεριφορά τους απέναντί της. Μαζεύω στοιχεία εγώ. Τη βλέπω ξαφνικά να πηγαίνει στο Θέμη και να τον λέει “αγαπούλα μου”»

 

Στο δωμάτιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο βρέθηκε στο Big Brother ο Χρήστος Μακρίδης με διάθεση να μιλήσει με πλήρη ειλικρίνεια για όλα. Έτσι, μεταξύ άλλων, ο «αντιδήμαρχος» πήρε θέση και για το ειδύλλιο ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μακρίδης σημείωσε χαρακτηριστικά «τίποτα… Δεν υπάρχει… Δεν υπάρχει ζευγάρι… Η Σοφία είναι μια Άννα Μαρία! Ακριβώς το ίδιο, δεν υπάρχει διαφορά! Δεν υπάρχει διαφορά. Δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει».

«Ο Κεχαγιάς είναι ένα παιδί που αυτή τη στιγμή η συμπεριφορά του έχει αλλάξει προς εμένα 4000%. Μπορεί να του έχει μιλήσει η Σοφία, ότι τον Χρήστο δεν μπορούμε να τον βγάλουμε έξω, ας μην τον ψηφίζουμε άλλο. Έχει πάρει πάρα πολλές αρχηγίες, Αρχηγίες, ασυλίες, voucher. Μέχρι πότε; Άμα είναι να πάω στον τελικό μαζί τους, ο Θεός και η Παναγία να δώσει και όλοι οι ευλογημένοι μαζί! Έτσι θα περάσω από πάνω τους! Ξέρω το αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο παίκτης του Big Brother. «Όταν θα βγούνε έξω, δεν θα λένε καλημέρα ο ένας στον άλλον! Ποτέ! Ποτέ! Το πράγμα φαίνεται. Η Σοφία κάνει τακτική».

 

Στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον Θέμη

 

Τα γενέθλιά του μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού γιόρτασε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Πριν από το live ο παίκτης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη μητέρα του και να συνομιλήσουν ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο με παιδικές του φωτογραφίες.

«Εγώ είδα μια μεγάλη ένταση προχθές και δεν σου κρύβω ότι ανησυχώ. Σου έχω εμπιστοσύνη γιατί ξέρω ποιος είσαι αλλά όποια απόφαση κι αν πάρεις θέλω να τη σκεφτείς και να είναι αυτή που θέλεις εσύ. Πάνω από όλα εγώ θέλω να είσαι καλά», του είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο μετά, κατά τη διάρκεια του live, στο σαλόνι του σπιτιού στήθηκε πάρτι!

 

Αθέατα πλάνα από το σπίτι του ΒΒ

 

Κατά τη διάρκεια όλη της ημέρας, οι τηλεθεατές αναρωτιόντουσαν αν τελικά θα φύγει κάποιος σε αυτό το live ή όχι.

Αυτό συνέβη καθώς δεν υπήρξαν οι κάρτες με τα τηλέφωνα για να ψηφίσει το κοινό.

Λίγο πριν τις 00:00 και κατά τη διάρκεια του live, σε σύνδεση με το σαλόνι του σπιτιού, ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε μια ανακοίνωση που τους άφησε όλους άφωνους.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σε αυτό το live δεν θα αποχωρούσε κανείς!

Όσοι ήταν υποψήφιοι φυσικά και χάρηκαν αφού το άγχος τους έφυγε ενώ η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είχε και πάλι τις αντιδράσεις της!

Όπως είπε, ήθελε να δει αν το κοινό τη στηρίζει και αν κάποιος την καταλαβαίνει. Απογοητεύτηκε που συνέβη αυτό καθώς ήθελε διακαώς να πετάξει έξω από το παιχνίδι τη Ραμόνα Μοροσάνου.

 

H δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας 

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης ενημέρωσε για την έκτακτη Live ψηφοφορία, από την οποία και θα έβγαινε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι οι παίκτες του Big Brother μπήκαν ξανά σε διαδικασία ψηφοφορίας με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί τα πάντα Live.

Το πρόσωπο που βγήκε υποψήφιο προς αποχώρηση, για την επόμενη εβδομάδα, είναι η Άννα Μαρία, η οποία δεν φάνηκε καθόλου έκπληκτη από το αποτέλεσμα. Σύντομα ωστόσο ξέσπασαν οι αντιδράσεις με την ίδια να έρχεται ξανά σε κόντρα με τη Ραμόνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες