Η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της Ραμόνα στην Άννα Μαρία! Την κατάλαβαν όλοι!

 

Ο Ζακ κέρδισε το βέτο και έσωσε τον Γρηγόρη! Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση! Οργισμένη η Ραΐσα με τους ισχυρισμούς του Γρηγόρη! Ξέσπασε καυγάς στο #BigBrotherGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Άλλη μια εβδομάδα φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της για τους παίκτες του Big Brother. Στο Live της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Βαρουξής αποχαιρέτησε τον αδερφό του, Χρήστο και τους συμπαίκτες του, καθώς ήταν εκείνος που αποχώρησε από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ/Sigma.

Στο πλατό μάλιστα τον περίμενε η Χριστίνα, έτοιμη να του επιτεθεί παρόλο που ζήτησε δεκάδες φορές συγνώμη για τον πανυγηρισμό του, στην αποχώρηση της.

Η νέα εβδομάδα βρήκε τον Χρήστο Βαρουξή αρκετά προβληματισμένο, καθώς πίστευε πως ο αδερφός του είχε ακόμη μέλλον στο παιχνίδι!

Ο καυγάς της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά έφερε ένταση στο σπίτι με τον παίκτη του Big Brother να ζητά να αποχωρήσει εξαιτίας της. Κάτι που δεν συνέβη, καθώς η Σοφία έσπευσε να τον ηρεμίσει.

Oι δολοπλοκίες του αντιδημάρχου και η πλύση εγκεφάλου του Πυργίδη, έφερε ως αποτέλεσμα, την διάσπαση της τετράδας της Άννας Μαρίας και για δεύτερη εβδομάδα να είναι υποψήφιοι όλοι τους....

Η Ραμόνα προχώρα σε στρατηγική επίθεση προς την Άννα Μαρία, χωρίς κανέναν έλεος με σκοπό να παραμείνει στο σπίτι.

Η δύσκολη εβδομάδα ολοκληρώνεται για όλους, με τους παίκτες να περνούν στο δωμάτιο Επικοινωνίας, επιλέγοντας με την ψήφο τους, τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ποιοι είναι οι τέσσερις υποψήφιοι έπειτα από τη γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας;

Ραμόνα Μοροσάνου, Χρήστος Βαρουξής, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας

 

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother, η Ραμόνα Μοροσάνου, ο Χρήστος Βαρουξής, ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, βγήκαν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση για την εβδομάδα που διανύουμε.

Κανείς φυσικά δεν γνώριζε τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας αλλά και στο πώς θα χρησιμοποιηθεί το βέτο αυτής της εβδομάδας.

Προβληματισμένος ο Γρηγόρης, μάλλον δεν περίμενε να ακούσει το όνομά του για τους υποψήφιους παίκτες της εβδομάδας. Όταν μάλιστα βγήκε στον κήπο του σπιτιού, εξέφρασε ανοιχτά την αγωνία του, μιλώντας στη Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.

«Αν είναι να φύγω, θα φύγω ηρωικά, όχι ήρθα είδα κι έκατσα. Είμαι αισιόδοξος παιδιά. Χτες ήταν η πρώτη μέρα εδώ που είδα εφιάλτες. Έβλεπα εφιάλτες, σαν θρίλερ στον ύπνο μου» είπε ο Γρηγόρης Τσεκούρας, ο οποίο όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Μάλιστα ο παίκτης του Big Brother άρχισε να μετρά τις ψήφους που πήρε προσπαθώντας να αντιληφθεί ποιοι από τους συμπαίκτες του τον ψήφισαν.

 

Έντονη διαφωνία μετά την ψηφοφορία.

Και αυτή την εβδομάδα, η διαδικασία της ψηφοφορίας προκάλεσε εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, με τον Γρηγόρη Τσεκούρα να ζητά εξηγήσεις.

Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Γρηγόρης βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, με τον ίδιο να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης του Big Brother προσπαθούσε να βρει τα άτομα τα οποία και τον ψήφισαν, ενώ μέσα σε αυτά θεωρεί πως δέχτηκε σίγουρα μια ψήφο από τη Ραϊσα με την οποία τις τελευταίες ημέρες δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Ο Γρηγόρης Τσεκούρας θέλοντας να εκφράσει το παράπονό του, πλησίασε τη συμπαίκτριά του η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του.

«Εγώ σε έχω ψηφίσει τώρα; Πας καλά;»

Δεν πήγε βέβαια στο μυαλό του, στο δίδυμο αντιδήμαρχος - Πυργίδης...

 

Τσακωμός Άννας Μαρίας με την Ραμόνα

Με απίστευτη ειρωνεία της Ραμόνας προκαλεί για ακόμα έναν καυγά με την Άννα Μαρία, μπροστά σε όλους για το θέμα που δημιουργήθηκε με το Θέμη!

Η Άννα Μαρία προσπάθησε πάμπολλες φορές να εξηγήσει ότι την έκφραση «ντροπή των γκέι» την είπε, όταν ο Θέμης παρασύρθηκε από την Αφροδίτη και έβγαλε τα ρούχα του για να κάνει με το στρινγκ ηλιοθεραπεία.

Μάλιστα η Άννα Μαρία έπιασε τον ίδιο τον Θέμη και του το είπε εκείνη τη στιγμή!

Η Ραμόνα εμεταλλεύτηκε την φράση, είπε ψέματα για την χρονική φάση που είπε η Άννα Μαρία την συγκεκριμένη ατάκα, διαστρέβλωσέ τα λεγόμενα της και δημιούργησε πανικό στο σπίτι!

Οι συμπαίκτες της όμως την κατάλαβαν όλοι, με την Δανέζη να λέει την ατάκα « Τον ρουφιάνο δεν αγάπησε κανείς...»

 

Ο διάλογος ανάμεσα σε Σοφία και Χρήστο Βαρουξή μετά την ένταση.

Οι δύο παίκτες του Big Brother είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πιο ήρεμα με τον Χρήστο να εκφράσει τη στεναχώρια του για την απουσία του αδερφού του από το σπίτι.

Από την άλλη, η Σοφία Δανέζη παραδέχτηκε τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, λέγοντας πως ήταν επιθετική απέναντί του.

«Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη που σου μιλάω τόσο σκληρά. Είναι ένας τρόπος για να μπορέσεις να καταλάβεις αυτά που ήθελα να πω. Ότι σου είπα δεν ήταν πάνω στην υπερβολή. Ήταν ακριβώς αυτά που ήθελα εγώ να σου πω. Απλά μιλάω με πολύ σκληρό τρόπο και θα σου ζητήσω συγγνώμη», ανέφερε στον Χρήστο Βαρουξή.

Στη συνέχεια η ίδια πέρασε στο δωμάτιο Επικοινωνίας, όπου και απολογήθηκε στον μεγάλο αδερφό για το άτυχο περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή.

«Ήμουν σκληρή μαζί του»

 

Το παιχνίδι για το βέτο ίσως δεν ήταν τόσο δύσκολο για όλους.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Big Brother. Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία από την οποία προέκυψαν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε τη διαδικασία από την οποία θα έβγαινε ο νικητής του βέτο.

Οι παίκτες θα έπρεπε να χωριστούν σε δυο ομάδες. Ο καθένας θα είχε στα χέρια μου μια κάρτα με έναν αριθμό. Το παιχνίδι τους ήθελε να... μπλοφάρουν, αλλάζοντας μεταξύ τους τις κάρτες. Στο τέλος της διαδικασίας, όποιος έμενε με τον μεγαλύτερο αριθμό στην κάρτα του ήταν και ο νικητής.

 

Από την πρώτη ομάδα νικητής ήταν ο Ζακ, ενώ από τη δεύτερη η Ραμόνα.

Στη συνέχεια οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν σε νέο παιχνίδι. Ο Ζακ και η Ραμόνα θα έπρεπε να ψάξουν τα γαϊδουράκια που είχαν τοποθετηθεί στον κήπο. Όποιος έβρισκε το γαϊδουράκι με το σύμβολο που είχε τοποθετηθεί μέσα, τότε αυτός θα ήταν και ο νικητής για το βέτο της εβδομάδας.

 

Νικητής ήταν ο Ζακ ο οποίος αργότερα πέρασε στο δωμάτιο Επικοινωνίας. Ο Ζακ ανακοίνωσε πως θα σώσει από την ψηφοφορία τον Γρηγόρη Τσεκούρα.

Έτσι η τελική τριάδα για τους υποψήφιους προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Βαρουξής, η Ραμόνα Μοροσάνου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

 

Στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης εμφανίζεται στην οθόνη μία κάρτα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother, προκειμένου οι τηλεθεατές να ψηφίσουν. Αυτό όμως δεν το είδαμε χθες βράδυ και ο λόγος;

Ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει στο τρέιλερ: «Σας μιλάει ο Big Brother. Επιφυλάσσω μια έκπληξη στους συγκατοίκους. Για αυτόν τον λόγο δεν θα υπάρξει κάρτα ψηφοφορίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου