Ποιον παίκτη πήρε ο άνεμος της... έπαρσης και τον σήκωσε στο #GNTMgr;

 

'Ενας έvας εκτός GNTM τα φαβορί του campaign room! Ενοχλήθηκε ο Μπράτης! Η συγγνώμη του Αιμιλιάνο... Αυτό είναι το TOP10!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Γνωστός δημοσιογράφος εισέβαλε στο σπίτι κι έκανε άνω κάτω τους παίκτες.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κρικοριάν από την εκπομπή «Στη φωλιά των Kου Kου».

Επισκέφτηκε τα παιδιά για μία διασκεδαστική δοκιμασία. Με τη σκέψη πως πολλά μοντέλα ακολουθούν καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος ανέθεσε στα παιδιά να γίνουν ρεπόρτερ για μία μέρα, καλύπτοντας θέματα, που αφορούν στα άδυτα του σπιτιού του GNTM 3.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κάποιοι πήραν τη διαδικασία στην πλάκα και άλλοι αποδείχτηκαν εξαιρετικοί στο νέο τους ρόλο. Όλοι χάρηκαν αυτή την ανάπαυλα ανάμεσα στις απαιτητικές δοκιμασίες του διαγωνισμού.

 

Να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F κλήθηκαν τα επίδοξα μοντέλα του GNTM και να αντισταθούν στον αέρα της τουρμπίνας που θα έχει εναλλασσόμενο ρυθμό.

Στη δοκιμασία οι παίκτες του GNTM έπρεπε να φωτογραφηθούν κόντρα στον αέρα με ένα αλεξίπτωτο στην πλάτη τους. Πριν όμως από τη δοκιμασία οι τρεις κριτές μπήκαν σε ένα ελικόπτερο για να φτάσουν στο σετ.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής είδαμε τον Γιώργο Καράβα ή μάλλον την πλάτη του να πέφτει από το ελικόπτερο και να κάνει skydiving. 

 

Ο χρονικός περιορισμός και μυική δύναμη που απαιτεί το concept έκανε εύκολη την δουλειά για τον Ανδρέα, που είχε κερδίσει την δοκιμασία, να μοιράσει τα λεγόμενα disadvantage. Αν και αρκετοί θα περίμεναν να επιλέξει κάποιο αγόρι για να μειώσει την δυναμική του στην δοκιμασία, ο Ανδρέας έκανε την ανατροπή και επέλεξε δύο κορίτσια στηριζόμενος στο γεγονός ότι δεν έχουν την απαραίτητη δύναμη. Ο λόγος για την Μαρινέλλα και την Μαριαγάπη που ναι μεν δέχθηκαν την πρόκληση αλλά δεν ήταν ότι καλύτερο και για τις ίδιες.

Βέβαια, όπως ανέφεραν, το περίμεναν! Και κάπως έτσι τα στρατόπεδα χωρίζονται ακόμα περισσότερο.

 

Δύσκολη αποδείχθηκε η δοκιμασία για τους συμμετέχοντες του GNTM και κυρίως για τον Ηρακλή. Ο ίδιος φάνηκε άνετος αρχικά με τον αέρα της τουρμπίνας, ωστόσο είχε το αλεξίπτωτο πιο χαμηλά με αποτέλεσμα να μειώνεται η ένταση του αέρα και να φτάνει εύκολα στο σημείο λήψης.

Βέβαια η Ζενεβιέβ κι η Βίκυ Καγιά κατάλαβαν αμέσως τι έκανε και ζήτησαν να σταματήσει η φωτογράφιση και να σηκώσει το αλεξίπτωτο πιο ψηλά για να νιώσει τον αέρα περισσότερο. Εκείνη την στιγμή όμως ο ίδιος δυσκολεύτηκε πολύ δίχως να καταφέρνει να χαρίσει μία καλή λήψη στον φωτογράφο.

Το μοντέλο που ενθουσίασε τους κριτές και τον coach

 

Το μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει μια μοναδική εμπειρία sky-diving ιατί σύμφωνα με το φωτογράφο έκανε την καλύτερη δουλειά

 

Τι συνέβη στο πλατό και ο Άγγελος Μπράτης ενοχλήθηκε από τον Αιμιλιάνο;

Ο παίκτης ζήτησε «συγγνώμη» από τους κριτές καθώς δεν έκανε καλές πόζες στο σετ, με τον ίδιο να απολογείται λέγοντας:

«Θα ζητήσω συγγνώμη για τη χαλαρότητα που έδειξα στο σετ. Δεν ξέρω γιατί το έκανα, αλλά από την άλλη αυτό που βλέπω εγώ είναι μια καλή λήψη, διότι βγάζει δυναμισμό στην πόζα. Ωραία είναι η στάση του σώματός μου και οι γεωμετρίες», είπε με τον κριτή να του απαντά:

«Ωραία τα πας. Για πες; Συνέχισε καλά τα πας. Έλα εσύ στη θέση μου…».

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να εντυπωσιάσουν ενώ άλλοι πάλι δεν έδωσαν και τόσο ωραία αποτελέσματα.

Εκείνοι ωστόσο που κατάφεραν να φτάσει στο πλατό με τις καλύτερες λήψεις είναι η Μαριαγάπη με τον Ανδρέα. Οι κριτές ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν την καλύτερη φωτογραφία στη Μαριαγάπη και έτσι το νεαρό μοντέλο έγινε αυτόματα η πρώτη κοπέλα που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό.

 

Ποιον παίκτη... πήρε ο άνεμος μακριά από το GNTM 3;

Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και αλεξίπτωτα, οι υποψήφιοι αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ.

 

Ωστόσο, ο Αιμιλιάνο και ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και έτσι ο Ηρακλής είδε την πόρτα της εξόδου.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής του GNTM, λίγο μετά την αποχώρησή του, ο Ηρακλής δήλωσε απογοητευμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η σύντροφός του Ηρακλή για την αποχώρησή του! Θα είναι και αυτή ειδική...

«Δεν το περίμενα. Πραγματικά δεν περίμενα να αποχωρήσω σήμερα. Πολύ νωρίς. Το έψηνα να προσπαθήσω λίγο παραπάνω από την αποχώρηση του Εμάνουελ. Αλλά δεν πρόλαβα. Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρομαι που θα πάω σπίτι, στους φίλους και την οικογένειά μου. Αλλά από την άλλη ήθελα τώρα να αρχίσω να προσπαθώ, που μπαίνει το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Θα μου λείψουν όλα, αλλά τι να κάνουμε; Παιχνίδι είναι. Τώρα βγαίνω έξω στη ζωή» είπε ο Ηρακλής.

 

Δείτε τo trailer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»