Η θεότητα Συνατσάκη και η καλλονή Οικονομάκου αναστάτωσαν το #GNTMgr

 
 

Ο Aιμιλιάνο τα έκανε σαλάτα... στις χειρότερες φωτογραφίες η κλίκα του, από το campaign room η αποχώρηση στο #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επεισόδιο του GNTM, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας επισκέφτηκαν τα παιδιά για ένα μοναδικό μάθημα πασαρέλας. Ασκήσεις χαλάρωσης, χιλιόμετρα περπατήματος, προσωπικά μυστικά και εμπειρίες από τους τοπ του είδους, έδωσαν στους υποψήφιους μια ευκαιρία εντατικής προπόνησης για το πώς να ξεκλειδώσουν την ταυτότητα τους ως show models.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο GNTM 3 τίποτα δεν είναι τυχαίο και κάθε μάθημα λειτουργεί ως προετοιμασία για την επόμενη πρόκληση του διαγωνισμού! Τόσο η κριτής Βίκυ όσο και ο coach Γιώργος έδωσαν πολύτιμα μαθήματα στους διαγωνιζόμενους, με την fashion expert να αποκαλύπτει πόσο μεγάλος είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα μοντέλα. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι την έχουν σπρώξει δεκάδες φορές, για να πέσει στο catwalk, ωστόσο δεν τα κατάφεραν!

 

 

Αυτή τη φορά, τα 12 μοντέλα θα λάβουν μέρος σε ένα εντυπωσιακό show μόδας με άρωμα Woodstock αλλά και Μιλάνο. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να χωριστούν σε 2 ομάδες και να συμμετέχουν σε μία μάχη πασαρέλας και αρχηγοί στις δύο ομάδες πρόκειται να είναι η Μαίρη Συνατσάκη και η Αθηνά Οικονομάκου. 

 

Ποιοι παίκτες θα μπουν στο στόχαστρο του Αιμιλιάνο και θα πάρουν το disadvantage;

Με τη γνωστή κακιά που τον διακατέχει και το απύθμενο υπεροπτικό ύφος ο Αιμιλιάνο έδωσε στον Έντουαρντ και στο Δημοσθένη για άλλη μια φορά disadvantage.

 

Δείτε πως χωρίστηκαν οι δυο ομάδες με αρχηγούς τις art directors του Project Soma.

 

Η Μαίρη Συνατσάκη σήμερα είχε έναν πολύ δύσκολο ρόλο να φέρει σε πέρας στο επεισόδιο του reality μοντέλων. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, influencer και σχεδιάστρια μόδας έπρεπε να ετοιμάσει την ομάδα της, τους μισούς παίκτες δηλαδή του GNTM, για να παρουσιάσουν μία υπέροχη πασαρέλα με άρωμα από Woodstock.

Μοντέλα φυσικά ήταν οι παίκτες οι οποίοι φορούσαν ρούχα από τη νέα συλλογή ρούχων που υπογράφει η Μαίρη με την Αθηνά Οικονομάκου.

Μάλιστα Οικονομάκου και Συνατσάκη ανταγωνίστηκαν στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σόου, με την πρώτη να παρουσιάζει με τη δική της ομάδα τα ρούχα με άρωμα από... Μιλάνο.

Η Μαίρη λοιπόν, την ώρα που ετοιμαζόταν με την ομάδα της και έκαναν όλοι μαζί fitting στα ρούχα, έπαθε πλάκα βλέποντας τα κορμιά των αγοριών που γδύνονταν για να δοκιμάσουν τις δημιουργίες της.

 

Μία στιλιστική μάχη έδωσαν στην αποψινή δοκιμασία τα μοντέλα του ριάλιτι μοντέλων με art directors της ημέρας την Αθηνά Οικονομάκου και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Οι δύο κυρίες είχαν το δύσκολο έργο να παρουσιάσουν σε πασαρέλα, με διαφορετικά concepts τα ρούχα τους.

Νικήτρια ομάδα ήταν τελικά, σύμφωνα με τους coaches, η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μάλιστα, θα αποφάσιζε σε ποιον παίκτη θα έδινε την ασυλία για την επόμενη δοκιμασία.

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων δικαιολόγησε την επιλογή της, λέγοντας πως ο παίκτης που θέλει να πάρει την ασυλία είναι αυτός που της φάνηκε πιο επαγγελματίας αλλά και ακριβής στο concept της πασαρέλας. Και αυτός ήταν ο Αιμιλιάνο Μάρκου.

 

Fitting, προετοιμασία, φώτα και μουσική επιστρατεύτηκαν για να ζωντανέψουν το όραμα των δύο καλεσμένων στα μάτια των 4 κριτών. Τα μοντέλα έπρεπε να δώσουν πολλή προσοχή στην επίδοσή τους στο catwalk, καθώς αυτός που θα ξεχώριζε από την καλύτερη ομάδα, θα λάμβανε τη σημαντικότερη, μέχρι στιγμής, επιβράβευση!

Η τελευταία πόζα απαθανατίστηκε στο φακό του Άγγελου Ποταμιάνου και έφτασε στο πλατό για την τελική ετυμηγορία. Ο ενθουσιασμός της πρώτης πασαρέλας εναλλάχθηκε με την ένταση στην κριτική.

Οι διαφωνίες και οι εκπλήξεις δε έλειψαν, με τις τελευταίες θέσεις να καταλαμβάνουν παιδιά, που ξεπερνούσαν τις προβλέψεις.

Tο μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία

 

Έντεκα διαγωνιζόμενοι έχουν απομείνει πλέον μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, μετά τη σημερινή αποχώρηση του Εμμάνουελ Ελόζιεουα.

 

Το γοητευτικό μοντέλο, μπορεί να ξεχώρισε ήδη από τις auditions του reality μόδας, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική ευθεία και έτσι το όνειρό του να στεφθεί το επόμενο top model της Ελλάδας έληξε άδοξα, μετά το τέλος του πλατό.

 
 
Δείτε τo trailer
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;