H αποχώρηση - αποκόλληση των δίδυμων! Χώρισαν για πρώτη φορά στα 22 τους χρόνια

 
 

Ξέσπασε στα κλάματα η Άννα Μαρία όταν είδε την μαμά της από κοντά! Η Δανέζη στην Γραμμή Ζωής «Είδα τον πατέρα μου να λιώνει», η δημόσια συγνώμη των διδύμων στη Χριστίνα Ορφανίδου, Το γράμμα του Κεχαγιά στη Δανέζη και το φιλί τους, η διεκδίκηση της αρχηγίας και η αποχώρηση του Παναγιώτη Βαρουξή στο #BigBrotherGR.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και η Χριστίνα Ορφανίδου μπορεί να έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι όμως τις είδαμε και σε αυτό το live (30/10) του ριάλιτι του ΣΚΑΙ/Sigma.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι δύο πρώην παίκτριες, βρέθηκαν αυτή την Παρασκευή (30/10) στο πλατό, ωστόσο, τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και όπως ήταν φυσικό φόρεσαν τις μάσκες τους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης άλλωστε, από την αρχή του show μας ενημέρωσε πως μπορεί το Live να γίνεται κανονικά, όμως, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

Μία δύσκολη εβδομάδα βίωσε η Άννα Μαρία στο Big Brother με αρκετές εντάσεις και για αυτόν τον λόγο κάλεσαν την μητέρα της να της δώσει κουράγιο. Η ίδια με το που την είδε δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα λέγοντας πόσο της έλειψαν και ότι θέλει να το φωνάξει σε όλους.

Βέβαια η μαμά της δεν παρέλειψε να της υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται να μπλέκει σε πολλά και να μπαίνει σε κόντρες με την Άννα Μαρία να της λέει ότι δεν την θέλουν. Η μητέρα της της είπε συγκεκριμένα:

«Όλοι οι συνάδελφοί σου οι δικηγόροι σε αναζητάνε. Λείπεις σε όλους.  Μην το συζητάμε. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές. Έχεις κουραστεί και θέλεις να φύγεις; Καλύτερα μην μπαίνεις στη μέση, όταν οι άλλοι τσακώνονται, γιατί είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Να είσαι πιο ήρεμη. Δεν πειράζει. Θέλω να σε δω να διαβάζεις. Θέλω όσο μπορείς να μη φτάνεις στα όρια σου. Το καταλαβαίνω ότι είστε όλοι κλεισμένοι εδώ κι αυτό είναι απόρροια όλων των θεμάτων. Όσο μπορείς, καν’ το. Ας τους να τα βρουν. Μη μπαίνεις στη μέση, το κάνεις μια ζωή. Ας λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους. Θέλω να το κάνεις αυτό. Μην μπαίνεις συνέχεια στην μέση. Άννα να προσέχεις τον εαυτό σου και μόνο τον εαυτό σου! Εντάξει; Σε παρακαλώ. Θα βρει ο καθένας τον δρόμο του. Είσαι κούκλα, το αγγελούδι μας, το καλό μας παιδί.»

Η Άννα Μαρία απάντησε ότι αν την στηρίξει ο κόσμος δεν θα φύγει.

 

Την δική της Γραμμή Ζωής χάραξε η Σοφία Δανέζη στο Big Brother κι αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σκαμπανεβάσματα ενώ αποκάλυψε ότι ο θάνατος του πατέρα της την στιγμάτισε.

Η ίδια ανέφερε: «Γεννήθηκα το 1988 στην Γεωργία και μένουμε αρχικά στην Ελευσίνα. Οι γονείς μου είχαν ένα τουριστικό γραφείο σε Ελλάδα και Γερμανία. Ο πατέρας μου έλειπε αρκετά και δεν τον βλέπαμε όσο θέλαμε. Το 2000 ξεκίνησα να ασχολούμαι με το τραγούδι όταν είχα έρθει καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Πήγα σε οντισιόν και με πήραν σε ένα σχήμα στην Θεσσαλονίκη με γνωστό καλλιτέχνη. Από το 2005 είμαι μόνιμα στην Ελλάδα και ζω μόνιμα με τον πατέρα μου στην Αθήνα. Το 2008 γνώρισα τον έρωτα και έχω κρατήσει επαφές μέχρι σήμερα. Το 2012 αρρώστησε ο πατέρας μου και τρέχαμε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Παλεύαμε για δύο χρόνια και μέναμε μήνες σε νοσοκομεία. Είδα έναν άνθρωπο να λιώνει κι πολλές φορές χρειάστηκε να τον ταϊζω. Όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλά, «έφυγε». Ήταν πολύ καλός μπαμπάς. Χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου. Έπεσα πολύ ψυχολογικά.

Για δύο χρόνια επεξεργάζομαι τον θάνατο του πατέρα μου και δεν τραγουδούσα. Στις 14 Φεβρουαρίου το 2014 έβγαλα και «Το Κλειδί» και μετά από λίγες ημέρες πέθανε ο πατέρας μου. Δεν το χάρηκα. Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2018 δεν πάει τίποτα καλά επαγγελματικά και δεν είμαι ο εαυτός μου. Το 2020 ξέρω πλέον ποια είμαι και κυνηγώ τα θέλω μου.»

 

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς άφησε ένα γράμμα στη Σοφία Δανέζη αμέσως μετά το φιλί τους.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/10), παρακολουθήσαμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έναν ακόμη μεγάλο καβγά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά.
Οι δυο τους, οι οποίοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους, άρχισαν να τσακώνονται και να ανταλλάσσουν βαριούς χαρακτηρισμούς. Κάτι βέβαια που δεν μας έκανε εντύπωση καθώς το έχουμε ξαναδεί!
Ο καβγάς τους είχε αίσιο τέλος, όταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς πήγε να βρει την Σοφία Δανέζη στο καπνιστήριο και τότε της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα…

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε λίγο πριν το live της Παρασκευής (31/10) στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Εκεί, συνάντησε τους δίδυμους Παναγιώτη και Χρήστο Βαρουξή.

Μίλησαν για το άγχος τους, μιας και ήταν και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, δεν δίστασε να σχολιάσει πως όταν αποχώρησε η Χριστίνα Ορφανίδου από το παιχνίδι, πανηγύρισαν έξαλλοι!

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη Χριστίνα. Η αντίδρασή μου δεν ήταν αυτή επειδή έδιωξα τη Χριστίνα. Αντέδρασα έτσι επειδή ήμουν πρώτη φορά υποψήφιος και ήμουν πιο πιεσμένος από ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν με το ένα πόδι να μείνω και με το ένα να φύγω. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν θέλω να φύγω από το σπίτι. Το έκανα και μετά είπα "τι κάνω". Και ζητώ και συγνώμη και από το τηλεοπτικό κοινό», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Βαρουξής.

 

Οι παίκτες ψήφισαν για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο σπίτι.

Αυτό έγινε για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια του live.

Οι παίκτες, έμπαιναν ένας - ένας στο δωμάτιο επικοινωνίας και ψήφιζαν τον παίκτη που ήθελαν για αρχηγό της επόμενης εβδομάδας.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο αρχηγός έχει ασυλία αλλά και διπλή ψήφο στην επόμενη ψηφοφορία.

Μετά λοιπόν την live ψηφοφορία των παικτών, δεν αναδείχτηκε κάποιος αρχηγός αλλά τρεις παίκτες οι οποίοι θα διεκδικήσουν την αρχηγία μετά από αγώνισμα.

Αυτοί ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Χρήστος Πυργίδης.

 

Εκτός Big Brother βρίσκεται από σήμερα ο Παναγιώτης Βαρουξής. Ο παίκτης πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Η Άννα Μαρία, η Σοφία Δανέζη κι ο Χρήστος Βαρουξής κατάφεραν να παραμείνουν στο σπίτι του Big Brother για άλλη μια εβδομάδα.

Ο Παναγιώτης αμήχανος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αποχωρεί κι αρχικά δεν ήθελε να χαιρετήσει κάποιον. Αναρωτιόταν τι θα γίνει με τον αδερφό του. Μάλιστα η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία ήταν καλεσμένη, κράτησε επιθετική στάση απέναντί του λέγοντας του ότι είναι κάρμα όλο αυτό για την συμπεριφορά του την προηγούμενη εβδομάδα που ζητωκραύγαζε.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη μετά την αποχώρησή του

Εκεί βέβαια τον περίμενε και η Χριστίνα έτοιμη να του επιτεθεί! Παρόλο που την ζήτησε συγγνώμη δημόσια τρεις φορές για τον πανηγυρισμό του όταν έφευγε εκείνη, τον περίμενε στη γωνιά για να τον καταρρακώσει εντελώς!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»