«Δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν... Στο #GNTMgr υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια...»

 

 

Η Ίριδα δίνει στεγνά τα ζευγάρια του #GNTMgr! Η μητέρα της Μαριαγάπη απαντά για τη σχέση τους και βάζει στη θέση της την Ίριδα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» παραχώρησε δηλώσεις το πρωί του Σαββάτου η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Ίριδα Παπουτσή. Η όμορφη χορεύτρια μίλησε για την αποχώρησή της από το reality μοντέλων, για τη Βίκυ Καγιά, που πάντα έβρισκε κάτι αρνητικό να της πει, ενώ αναφέρθηκε και στα ζευγάρια του GNTM αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες από τη συγκατοίκησή τους.

«Δεν θα ήθελα στην κριτική επιτροπή τη Βίκυ Καγιά, γιατί ήταν σκληρή μαζί μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλιά της απλά ήλπιζα ότι σε ένα από τα 4 – 5 πλατό που έκανα να βρει κάτι θετικό, αλλά δεν της άρεσε κάτι», δήλωσε αρχικά η Ίριδα Παπουτσή για τη Βίκυ Καγιά.  

Όσον αφορά τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι, η πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Νομίζω από το τελευταίο πλατό φάνηκε οτι ο Σήφης με την Μαρινέλα έχουν έρθει πολύ κοντά. Είδα ότι στο τελευταίο σετ τους να έχουν πολλή χημεία, που σχολιάστηκε και από τους κριτές, οπότε από εκεί καταλαβαίνουμε ότι έχουν κάτι παραπάνω αυτοί οι δύο άνθρωποι»

Υπήρχαν βράδια που ημουν στο δωμάτιο μου και απο τα τέσσερα κορίτσια που ήμασταν εκεί, τα δυο κοιμόμασταν. Εγώ και η Λία. Οι άλλες δύο δεν ξέρω που κοιμόντουσαν. Δεν σηκωνόμουν και εγώ το βράδυ να ελέγξω. Στο σπίτι υπήρχαν ερωτικά παιχνίδια. 

Τον Αιμιλιάνο και την Μαριαγάπη τους έβλεπα και εγώ πάρα πολλές φορές να συζητάνε οι δυο τους, πέρα από τους άλλους. Νομίζω είναι ένα ειδύλιο που θα εξελιχθεί στο μέλλον. Φαίνεται η χημεία τους. Η Ρασέλ είναι ένα κορίτσι που όποιον άνδρα και να δει πάει πάνω του. Πιστεύω ο Έντουαρντ θα πέσει»

 

Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η σχέση των δύο παιδιών;

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα της Μαριαγάπης, Κατερίνα Βελούδου, η οποία γνωρίζει τον κόσμο του μοντελιγνκ αρκετά καλά μιας και επί 21 χρόνια υπήρξε μέσα σε αυτόν σημειώνοντας μια σημαντική καριέρα, προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στους δυο διαγωνιζόμενους.

Η Κατερίνα Βελούδου εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένη με τα όσα ακούγονται για την κόρη της και θέλησε να βάλει την Ίριδα στη θέση της.

«Tα παιδιά είναι φίλοι. Είναι από το ίδιο πρακτορείο όπως και με τον Ανδρέα και τον Ηρακλή. Είναι κολλητοί και οι τέσσερίς τους. Το τι βγαίνει και λέει η Ίριδα δεν το καταλαβαίνω, εκνευρίζομαι με αυτά. Το κορίτσι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού. Όταν θα βγει από το παιχνίδι θα μιλήσει εκείνη για τον εαυτό της, δεν χρειάζεται καμία Ίριδα. Είναι 19 χρόνων, είναι μοντέλο πέντε χρόνια τώρα. Ξέρει τη δουλειά και έχει μια μαμά που ήταν στο χώρο 21 χρόνια.

Δε θα ντρεπόμουν να πω ότι τα παιδιά είναι μαζί, αν ίσχυε αυτό, θα ήταν αντίθετο στις αρχές μου, αλλά δεν ισχύει. Έχω μιλήσει με τη Μαριαγάπη και τη ρώτησα για αυτό. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Η Μαριαγάπη έχει επιδείξει μέχρι στιγμής ανωτερότητα, καλοσύνη και ευγένεια. Έτσι έχει γαλουχηθεί, έτσι έχει μάθει και είναι προς τιμήν της που δε μπαίνει στο τρυπάκι να ασχολείται με ίντριγκες”, ανέφερε η Κατερίνα Βελούδου και συνέχισε αναφερόμενη στο γεγονός πως η κόρη της δεν θέλησε στιγμή να εκμεταλλευτεί το όνομά της ίδιας για να κερδίσει μια πιο ευνοϊκή μεταχείριση.»

«Ούτε η Μαριαγάπη ούτε εγώ θέλαμε να γίνει γνωστό πως είμαι η μητέρα της. Δεν θέλησε στιγμή να εκμεταλλευτεί το όνομά μου, ήταν νόμος αυτό. Αν δεν το έλεγε η κυρία Καγιά στις audition δεν θα γινόταν ποτέ γνωστό. Ούτε εγώ ήθελα να βγει προς τα έξω. Η Μαριαγάπη είναι ένα παιδί αυτοδημιουργητο όπως ήμουν και εγώ” λέει αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η 19χρονη διαγωνιζόμενη του GNTM πέρασε έκτη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτι που ωστόσο δεν γνωρίζει το νεαρό μοντέλο γιατί τα αποτελέσματα βγήκαν όταν εκείνη βρισκόταν ήδη στο παιχνίδι και η μητέρα της δεν θέλησε να της αποσπάσει την προσοχή αποκαλύπτοντάς της το.»

«Είναι πολύ κακό να προσπαθείς να χτίσεις τη ζωή και την καριέρα σου και να σου χρεώνουν ως σχέση έναν φίλο και συνεργάτη. Ποιο το όφελος αυτής της κοπέλας που τα λέει αυτά; Θα προτιμούσα να ασχοληθούν με τη Μαριαγάπη όταν βγουν τα αποτελέσματα και δούμε μέχρι που έχει φτάσει και τι έχει καταφέρει. Η Ίριδα ας βγει να πει για τα χάλια της. Η κόρη μου έχει πολλή αγάπη και καλοσύνη να δώσει”, σημειώνει η μητέρα της και συνεχίζει: “Αν δεν ήξερα τι παιδί έχω και το επίπεδό της δε θα της επέτρεπα να μπει στο παιχνίδι. Η Μαριαγάπη είναι όπως ακριβώς ήταν και στο σπίτι μας. Είναι ένα παιδί, δεν έχει την πονηριά της γυναίκας μέσα της. Είναι ένα αγνό παιδί και έχει μπει μέσα στους λύκους»

Στη συνέχεια η κυρία Κατερίνα Βελούδου δηλώνει ξεκάθαρα πως αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει την κόρη της και επιχειρήσει να διαστρεβλώσει την εικόνα της, θα βρει εκείνη μπροστά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου