Όσο ζω, Ζωζώ! Υπόκλιση στο είδωλο! Μια Ευρυδίκη ήρθε & μία έφυγε στο #J2USgr

 

 

Παπαργυρόπουλος-Josephine εμφανίστηκαν στη σκηνή ως Παπαμιχαήλ-Αλίκη! Ο Τριαντάφυλλος έγινε... Γαρύφαλλος και η Ευρυδίκη, αν και κούκλα, απογοήτευσε! Η ανατροπή της Καλογρίδη! Μας έστειλε αδιάβαστους! Ζαρίφη άρχοντα πάρε τους τα υπάρχοντα! Κοκλώνης - Τρύφωνας μονομαχία στο Ελ φάλτσο! Η θεότητα Έφη Σαρρή πέρδικα καμαρωτή! Μια Ευρυδίκη ήρθε μία Ευρυδίκη έφυγε η πρώτη αποχώρηση στο #J2USgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ακόμη ένα live του #J2USgr που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και προβάλλεται για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open/Omega υποδέχτηκε στη σκηνή όλα τα ζευγάρια καθώς και τους τέσσερις κριτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Νίκος Κοκλώνης, ως παρουσιαστής του J2US αφού υποδέχτηκε κριτές και διαγωνιζόμενους και αφού χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό ανακοίνωσε πως από σήμερα θα ξεκινήσει και η βαθμολογία των κριτών για τα ζευγάρια.

Ακόμη ο Νίκος Κοκλώνης έκανε σαφές πως έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας πως ακόμη και οι χορευτές που θα εμφανιστούν στη σκηνή θα φορούν μάσκες προστασίας.

 

H Χριστίνα Σάλτη και ο Αλέξης Παππάς ήταν το πρώτο ζευγάρι που εμφανίστηκε στη σκηνή του λαμπερού σόου για απόψε και πήραν την... πρώτη κρυάδα! 

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο ερμήνευσαν ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά που είναι ιδιαίτερα αγαπητό, το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου»

Η ερμηνεία τους όμως δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές αφού όπως είπαν σχεδόν ομόφωνα ο Αλέξης τραγούδησε πολύ χαμηλά το κουπλέ του με αποτέλεσμα να μην δώσει καλό αποτέλεσμα.

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να συγκεντρώσουν μόλις είκοσι βαθμούς όμως οι κριτές τόνισαν πως θα κινηθούν σε χαμηλές βαθμολογίες προκειμένου στην πορεία να υπάρξει διαβάθμιση.

 

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η Ζένια Μπονάτσου έδωσαν απόψε on stage τον καλύτερό τους εαυτό. 

Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης ερμήνευσαν στην πρεμιέρα του Just the Two of Us την περασμένη εβδομάδα «Savage love» σε μουσική και στίχους Desrouleaux Jason Joel, Greiss Philippe Henri, Hindlin Jacob Kasher, Nanai Joshua Christian.

Η Ζένια άκουσε στην πρώτη της εμφάνιση στο stage του J2US τα καλύτερα για τη φυσική συστολή που έχει ως άνθρωπος ενώ οι κριτές αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στον αξέχαστο πατέρα της Βλάσση Μπονάτσο αλλά και την άλλοτε σταρ του ελληνικού σινεμά και του θεάτρου, τη Ζωή Λάσκαρη.

Εκείνη ευχαρίστησε τους πάντες αλλά τόνισε ότι θέλει να αναδείξει το δικό της ταλέντο.

Και ψες, μας έδωσε μία γερή δόση απ' αυτό, με τον Βαγγέλη Κακουριώτη να αποδεικνύει ότι είναι από τους καλύτερους δασκάλους.

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι ακόμα ένα ζευγάρι που αποτελεί από τα δυνατά χαρτιά του φετινού κύκλου του σόου. 

H Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στη σκηνή του Just The Two of Us και για ακόμα μία φορά έδωσε on stage τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε φορτισμένος συναισθηματικά καθώς όπως είπε ήθελε να αφιερώσει το τραγούδι στη γυναίκα του, Δώρα, που πέρασε δύσκολα την εβδομάδα που πέρασε.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, η Δώρα είχε μία περιπέτεια με ένα πολύ δικό της πρόσωπο όμως δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω.

 

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine είπαν απόψε να κάνουν τη διαφορά και να εμφανιστούν στη σκηνή με ένα ελληνικό τραγούδι που έχει περάσει στην... ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα του ελληνικού κινηματογράφου. 

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι του σόου ενώ στην πρεμιέρα του σόου επέλεξαν να τραγουδήσουν ένα ξένο κομμάτι, απόψε τραγούδησαν το «Η αγάπη θέλει δύο» που είχαν ερμηνεύσει πριν από πολλά πολλά χρόνια ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι δυο τους εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους, αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνουν και σε άλλα είδη μουσικής, ειδικά η Josephine που προέρχεται από μία πιο ποπ μουσική σκηνή.

Η σκηνική τους παρουσία ήταν άψογη, γυρνώντας μας όλους πολλά χρόνια πριν, σε μία από τις λαμπερές εποχές του καλλιτεχνικού χώρου της χώρας μας.

Σε ό,τι αφορά την κριτική της επιτροπής, όλοι οι κριτές συμφώνησαν πως το ζευγάρι μπερδεύτηκε λίγο στην ερμηνεία τους σε ό,τι αφορά τη δεύτερη φωνή και αυτό, όπως τόνισαν, ήταν λάθος.

 

Ο Χρήστος Χολίδης και η Παρθένα Χοροζίδου σκοπεύουν να μας κάνουν να περάσουμε πολύ καλά μαζί τους φέτος.  

Για τον Χρήστο Χολίδη τα... νερά του Just The Two Of Us δεν είναι άγνωστα αφού όπως θα θυμάστε, είχε συμμετάσχει ξανά στο συγκεκριμένο σόου, πριν από δέκα ολόκληρα χρόνια, όταν αυτό προβαλλόταν στο Mega.

Παρτενέρ του τότε ήταν η Μαρία Μπεκατώρου και μαζί είχαν ξεχωρίσει, παρ' όλο που δεν είχαν κερδίσει την πρώτη θέση στο σόου.

Τώρα ο Χολίδης επιστρέφει με μία εξίσου... τσαχπίνα παρτενέρ και φυσικά πιο ώριμος για να διεκδικήσει τη νίκη.

 

Το ζευγάρι ερμήνευσε ένα αγαπημένο τραγούδι, το «Μια καρδιά» και κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής μιας και διαθέτουν και οι δύο πολύ καλή φωνή.

Μόνο που οι κριτές ήθελαν την Παρθένα πιο απελευθερωμένη πάνω στη σκηνή και της το ζήτησαν. Παρ' όλα αυτά χάρισαν στο ζευγάρι 25 βαθμούς.

 

Ο Αντώνης Λουδάρος και η Πέννυ Μπαλτατζή εμφανίστηκαν στη σκηνή του σόου και δεν μπορούσε να πιστέψει κανείς τη μεταμόρφωσή τους. 

To καλλιτεχνικό ζευγάρι τραγούδησε στη σκηνή το «Frozen» της Madonna και πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες.

 

Όχι μόνο με τη μεταμόρφωσή του on stage που ήταν πραγματικά θεαματική αλλά και με το δέσιμο των φωνών τους.

Μάλιστα, όλοι οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο που είπαν ότι οι δυο τους ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.

Ο Φασουλής και η Βανδή μάλιστα τούς βαθμολόγησαν με 8άρια και έτσι κατάφεραν να συγκεντρώσουν τριάντα βαθμούς.

 

Η Γωγώ Τσαμπά και ο Θανάσης Πασσάς παρά την μεγάλη διαφορά... κόσμων μεταξύ τους, δείχνουν επί σκηνής να αποκτούν ξαφνικά χημεία. 

Στο δεύτερο σόου του Just The Two of Us το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε επιλέξει να κάνει τη διαφορά ερμηνεύοντας κάτι τελείως διαφορετικό.

Η Γωγώ Τσαμπά μάλιστα, έχει δηλώσει εξαρχής ότι δεν σκοπεύει να περιοριστεί μόνο στο είδος τραγουδιού που υπηρετεί αλλά και σε άλλα είδη με τα οποία σκοπεύει να μας ξαφνιάσει.

Κάτι που φαίνεται πως επιχείρησε να κάνει και σήμερα με μεγάλη επιτυχία. Τραγούδησαν μάλιστα το «Τι» του Γιώργου Αλκαίου και εντυπωσίασαν τόσο που πήραν υψηλή βαθμολογία.

 

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζωή Δημητράκου είναι από τα ζευγάρια που σκοπεύουν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στον τελικό. 

Και φυσικά έχουν όλα τα φόντα καθώς ο τραγουδιστής είναι ο καλύτερος δάσκαλος για την όμορφη γυμνάστρια που ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλεί χαϊδευτικά... ελάφι!

 

Στην εμφάνισή τους Λευτέρης και Ζωή εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά, προκαλώντας θετικά σχόλια από όλους αν και οι κριτές είπαν στη Ζωή να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να ακούγεται πιο δυνατά η φωνή της.

Το ζευγάρι τραγούδησε το «Με στενοχωρεί» του Stan.

 

H πάντα λαμπερή Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο μαθητής της Γιάννης Αθητάκης βρέθηκαν στη σκηνή του λαμπερού σόου και έκλεψαν τις εντυπώσεις. 

Όσο για τον Γιάννη Αθητάκη, τον παρτενέρ της στο σόου, μπορεί να επισκιάστηκε, απέδειξε όμως ότι είναι ο καλύτερος μαθητής.

Οι δυο τους ερμήνευσαν στην πρεμιέρα το Μάμπο Μπραζιλέρο σε μουσική Γιώργου Μουζάκη και στίχους Γιώργου Οικονομίδη, Κώστα Πρετεντέρη.

Στο live οι δυο τους για ακόμα μία φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τους κριτές να απολαύσουν το performance τους στο τραγούδι «Amando Mio».

Φυσικά, η εμφάνιση της Ζωζώς Σαπουντζάκη επί σκηνής έκανε όχι μόνο το πλατό αλλά και το Twitter να παραληρεί με... σύνθημα «Όσο ζω, Ζωζώ»

Μια χάρη ζήτησε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης στο J2US από την Ζωζώ Σαπουντζάκη μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τον Γιάννη Αθητάκη. Να του χαρίσει μια ερμηνεία του «Μια με θέλεις και μια με διώχνεις», όπως η ίδια ξέρει μοναδικά.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη φυσικά δέχτηκε με χαρά και πήρε και τα ζίλια της αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Ξεκίνησε να χορεύει και να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού, προκαλώντας ενθουσιασμό στο πλατό.

 

Άλλη μία εμφάνιση χωρίς το κανονικό της ταίρι, την Πηγή Δεβετζή έκανε εμφάνιση στη σκηνή του σόου η Έφη Σαρρή.

Ως γνωστόν, η Πηγή Δεβετζή συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού όμως το πιθανότερο είναι ότι θα τη δούμε στο επόμενο live του λαμπερού σόου.

Είδαμε στο πλευρό της τραγουδίστριας τον Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος για ακόμα μία φορά, όπως σχολίασε με χιούμορ ο καλός του φίλος Νίκος Κοκλώνης, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας

Το ζευγάρι ερμήνευσε το «Έχω μια αρραβωνιάρα» με πολύ χιουμοριστικό τρόπο και παρ' όλο που φωνητικά δεν... συναντήθηκαν και σε πολλά σημεία του τραγουδιού, έκαναν το κοινό και την κριτική επιτροπή να γελάσουν και να χαρούν.

 

 Ποιος θα περίμενε να ακούσει τον Αναστάσιο Ράμμο να τραγουδάει κομμάτι της Λένας Ζευγαρά; Και όμως συνέβη στη σκηνή του λαμπερού σόου. 

Ο τραγουδιστής, coach της Κατερίνας Ζαρίφη τραγούδησε μαζί το «Ήμαρτον» της Λένας Ζευγαρά και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τόσο που κανένας από τους κριτές δεν πίστευε αυτό που μόλις είχε ακούσει.

Όλοι έδωσαν τα συγχαρητήριά τους σε εκείνον όχι μόνο γιατί είχε κάνει την υπέρβαση αλλά και γιατί κατάφερε να καθοδηγήσει σωστά φωνητικά την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία το καταδιασκέδασε και εκείνη από την πλευρά της.

Κάτι που αποτυπώθηκε και αργότερα στη βαθμολογία τους. Το συγκεκριμένο ζευγάρι υποσχέθηκε για το επόμενο live νέα ανατροπή στο είδος μουσικής που θα επιλέξει.

 

Μία επιτυχημένη εμφάνιση είχαν ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία πήρε τη θέση της Ραχήλ Μακρή λόγω του ατυχήματος που είχε το βράδυ της πρεμιέρας.

ο Ηλίας Βρεττός και η Ευρυδίκη ερμήνευσαν το «Αγάπη υπερβολική» της Άννας Βίσση.

 

Η Ευρυδίκη δέχτηκε θερμή υποδοχή από όλους στο πλατό όμως σύντομα ο Ηλίας Βρεττός κλήθηκε να απολογηθεί όταν ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής κατέβασε από το instagram του όλες τις φωτογραφίες που είχε με τη Ραχήλ Μακρή.

Ο Ηλίας λοιπόν είπε πως θεωρεί πως εφόσον έχει άλλη παρτενέρ στο σόου, πρέπει να την τιμήσει με αυτόν τον τρόπο ενώ είπε πως αν επιστρέψει η Ραχήλ Μακρή στο πλευρό του θα κάνει το ίδιο, δηλαδή θα κατεβάσει τις φωτογραφίες τους με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και θα ανεβάσει ξανά αυτές με τη Ραχήλ.

 

Ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια του φετινού λαμπερού σόου είναι η πάντα εκκεντρική Νατάσα Καλογρίδη και ο ταλαντούχος Νικόλας Ραπτάκης. 

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του Just the Two of Us, το συγκεκριμένο ζευγάρι κέρδισε τις εντυπώσεις με τη σκηνική του παρουσία, αν και οι περισσότεροι από τους κριτές που γνωρίζουν προσωπικά τη Νατάσα Καλογρίδη διατήρησαν μία επιφύλαξη για το μέλλον της στο παιχνίδι λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.

Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο του χιούμορ και των πειραγμάτων που έκαναν στην ηθοποιό.

Στο δεύτερο live, οι δυο τους εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά με την εμφάνισή τους. Αυτή τη φορά επέλεξαν ένα τραγούδι της αξέχαστης Σωτηρίας Μπέλλου, το «Δεν λες κουβέντα» και κατάφεραν να συγκινήσουν τους πάντες.

 

Ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκαναν μία εντυπωσιακή εμφάνιση που όμως δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε με κατακόκκινη βινίλ ολόσωμη φόρμα και εντυπωσίασε, όχι όμως και με τις φωνητικές τις δυνατότητες αφού όπως της είπαν και οι κριτές, δεν ακουγόταν καθόλου καλά σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος αν και τραγουδούσε για πρώτη φορά trap κομμάτι, τα πήγε πολύ καλά.

Το ζευγάρι δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές από την επιτροπή όμως το πιο απίστευτο από όλα ήταν ότι η Βίκυ Σταυροπούλου όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση του ζευγαριού, απευθυνόμενη στον Τριαντάφυλλο, τον αποκάλεσε... Γαρύφαλλο.

Φυσικά δικαιολογήθηκε αμέσως λέγοντας πως η μακιγιέρ της που λέγεται Γαρουφαλλιά ήταν λίγη ώρα πριν κοντά της και γι' αυτό έκανε το λάθος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ζήτησε από τον τραγουδιστή χίλιες φορές συγγνώμη και φυσικά εκείνος τη δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

 

Για ακόμα μια φορά απόψε, το λαμπερό σόου του Open TV/Οmega χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξέφρενο πάρτι, γεμάτο κέφι, χορό, τραγούδι και φυσικά φαντασμαγορικές εμφανίσεις επί σκηνής.

Ένας σαρωτικός Νίκος Κοκλώνης, μοναδικές εμφανίσεις και υπέροχα τραγούδια on stage ήταν για ακόμα μία φορά τα στοιχεία της επιτυχίας του σόου.

Όλα τα ζευγάρια χάρισαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό όμως η κριτική επιτροπή έδειχνε να είναι πολύ φειδωλή στη βαθμολογία της, γι’ αυτό και οι διαγωνιζόμενοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν πολύ υψηλούς βαθμούς.

Ωστόσο δικαιολόγησαν την απόφασή τους αυτή λέγοντας πως θέλουν, τώρα στο ξεκίνημα να αρχίσουν από τα… χαμηλά για να υπάρξει στο άμεσο μέλλον διαβάθμιση στις βαθμολογίες των ζευγαριών

Tα τρία ζευγάρια που έμειναν τελευταία και καρδιοχτυπούσαν για την αποχώρησή του ήταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Έφη Σαρρή, ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Αποχώρησαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά