Το κοινό σπάει την κλίκα! H αναπάντεχη αποχώρηση στο #BigBrotherGR

 
 

Εκτός εαυτού η Ραϊσα στο #BigBrother! Επιτέθηκε με σωματική βία στην Άννα Μαρία! Ο ρόλος του Μικρούτσικου στον καβγά! 'Aλλαξε κι η σήμανση καταλληλότητας. Λύγισε η Ραμόνα, o θάνατος της μαμάς της, το σοβαρό τροχαίο και η κατάθλιψη. Αποχώρησε από το παιχνίδι και οι συγκάτοικοι πανηγύριζαν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το σπίτι του Big Brother έχει χωριστεί σε στρατόπεδα και οι ειρωνείες δεν σταματούν. Αυτήν την φορά η Ραϊσα Κλόντι ειρωνεύτηκε τον Χρήστο Βαρουξή για το που θα κάτσει η παρέα τους αφήνοντας υπονοούμενα ότι τον επηρεάζουν. Αυτό έφερε την αντιπαράθεσή τους και βγήκαν τα μαχαίρια ακόμα και για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πυργίδης κάθισε με την άλλη παρέα από αυτήν που έχουμε συνηθίσει. Ανάμεσα σε όσα ειπώθηκαν ήταν οι συμμαχίες κι οι στρατηγικές που έχουν χαραχτεί μέσα στο σπίτι.

Η Άννα Μαρία δεν άντεχε να ακούει την Ραϊσα να εξαπολύει μπηχτές και της έλεγε να σταματήσει αν κι αρχικά είχαν καλή σχέση. Τα αίματα άναψαν κι η Άννα Μαρία της είπε ότι όλη η Ελλάδα κι η μητέρα της την έχουν καταλάβει. Αυτό πυροδότησε την έντονη αντίδραση της Ραϊσα που εξερράγη και βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα όρμηξε να χτυπήσει την Άννα Μαρία και χρειάστηκε η παρέμβαση της Σοφίας Δανέζη και του Δημήτρη Κεχαγιά, όπου την κουβάλησαν μέσα σε ένα δωμάτιο με την ίδια να ουρλιάζει «Τρελή».

Ο Big Brother κάλεσε τις δυο τους στο δωμάτιο επικοινωνίας και τις επέπληξε για την συμπεριφορά τους τόσο για τις προσβολές που εκστομίστηκαν όσο και για την βία που πήγε να ασκηθεί.

Για την προβολή του βίντεο άλλαξε μάλιστα κι η σήμανση καταλληλότητας.

 

Ένταση στο σπίτι για τα λεγόμενα του Παναγιώτη

 

 Στο Μπλε Δωμάτιο Ραίσα, Άννα Μαρία

 

 O Μεγάλος Αδερφός κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας των Δημήτρη Πυργίδη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Εκεί ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από τους δυο παίκτες να του εξηγήσουν τι συμβαίνει μεταξύ τους καθώς η σχέση τους έχει περάσει από διάφορες διακυμάνσεις.

Συγκεκριμένα οι δυο παίκτες αν και στην αρχή έδειχναν να τα πηγαίνουν καλά και να δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας στον άλλο άρχισαν να τσακώνονται. Βέβαια οι καβγάδες τους μέχρι πρότινος δεν κράταγαν πολύ αλλά τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε μια διαρκή κόντρα.

Αρχικά η Άννα Μαρία ανέφερε πως πλέον δε συμπαθιούνται ενώ ο Δημήτρης Πυργίδης ξεκαθάρισε πως όντως η σχέση τους είναι περίεργη αλλά εκείνος είναι πρόθυμος να τα βρουν.

Η Αννα Μαρία ωστόσο έδειχνε να είναι ανένδοτη ξεκαθαρίζοντας πως έχει αποφασίσει ότι δε μπορεί να κάνει άλλο παρέα μαζί του. Βέβαια ο Δημήτρης Πυργίδης είχε άλλη άποψη με την κουβέντα να μην καταλήγει πουθενά.

 

Στο live αυτής της Παρασκευής (23/10), ήταν η σειρά της Ραμόνα να μιλήσει για τη ζωή της.

Στη «Γραμμή ζωής» η Ραμόνα μίλησε για τη ζωή της και πιο συγκεκριμένα για τους πιο σημαντικούς σταθμούς της.

Αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα, όμως, όταν μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, λύγισε on camera.

Κατάλαβα ότι έχασα τον μοναδικό άνθρωπο που με αγάπησε αληθινά, τον καλύτερό μου φίλο. Ένα άτομο που δεν μπορείς να το συγκρίνεις ποτέ με κανέναν σε αυτή ζωή», είπε με δάκρυα στα μάτια η παίκτρια του Big Brother.

Τα κλάματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Ραμόνα Μοροσάνου, είχε στο παρελθόν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

«Δεν με πόνεσαν όλα αυτά που είχαν συμβεί στο σώμα μου όσο με πόνεσε το γεγονός ότι με ενημέρωσαν πως είχα "χάσει" τον σκύλο μου. Έναν χρόνο σχεδόν ήμουν κλεισμένη στο σπίτι μου, είχα κατάθλιψη», συνέχισε.

 

Δοκιμασία για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας

 

Aκόμη ένα live του Big Brother ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα με έναν από τους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση να βρίσκονται εκτός σπιτιού. 

Παναγιώτης, Ραίσα, Ραμόνα και Χριστίνα είναι οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν μετά την ψηφοφορία του σπιτιού να διεκδικουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό που όλη τη βδομάδα είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη συμπεριφορά και των τεσσάρων υποψηφίων ψήφισε και τελικά αποφάσισε πως αυτή που δε θα συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι είναι η Χριστίνα Ορφανίδου.

 

Στιγμές της Χριστίνας στο σπίτι 

 

Οι πρώτες δηλώσεις της Χριστίνας μετά την αποχώρησή της

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»