Η αποκάλυψη του πρώτου ζευγαριού και η αποχώρηση στο #GNTMgr

 

Η Βίκυ Καγιά είπε τα δικά της «συγκλό» και το #Twitter έπεσε να την φάει 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά και το αναμενόμενο makeover στο GNTM, η νέα μέρα βρίσκει και τους 16 διαγωνιζόμενους απόλυτα ανανεωμένους. Για κάποιους η μεγάλη αλλαγή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως θα πρέπει γρήγορα να εξοικειωθούν με τη νέα τους εικόνα και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Για να τους βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το σπίτι του GNTM 3 επισκέφτηκαν ο Δημήτρης Σκουλός, συνοδευόμενος από τον ηθοποιό Βασίλη Μίχα, για την πρώτη Polaroid φωτογράφιση και ένα μάθημα απόδοσης συναισθημάτων.

Η Ίριδα Παπουτσή έδειξε στην κάμερα το χτυπημένο της χέρι. Η ίδια είχε δηλώσει πώς τραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να καταλάβει το πώς. Στο επεισόδιο, ο Δημήτρης Σκουλός, με το που την είδε με τον γύψο στο χέρι, την ρώτησε τι ακριβώς συνέβη.

Η Ίριδα απάντησε χαρακτηριστικά: «Είναι styling χαχα… Το χτύπησα λίγο μόνη μου, έξω που έκανα προπόνηση. Θέλει ξεκούραση, να μην το κουνάω πολύ»

Μάλιστα, ο κριτής του GNTM πριν ρωτήσει την Ίριδα για το ατύχημα… πέταξε και μια κακία για το κούρεμά της! Η συζήτηση ξεκίνησε από το makeover της, που πολλοί σχολίασαν πως μοιάζει πλέον με τη Βίκυ Καγιά στο μαλλί.

Δ.ΣΚ.: Σου έκαναν makeover και σε έκαναν… Βίκυ;

Ι.Π.: Ναι, βέβαια αν βαφτεί το μαλλί άλλη μία φορά θα είναι… Βίκυ πυρκαγιά και όχι Βίκυ Καγιά, αλλά δεν πειράζει.

Δ.ΣΚ.: Ελπίζω όμως να είσαι τόσο καλή σαν μοντέλο, σαν τη Βίκυ, και να μην γίνεις Βίκυ κακιά. Και να μην σε κρίνει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιος είναι ο Βασίλης Μίχας

Ο Βασίλης Μίχας ξεκίνησε την καριέρα του από τον χώρο του modelling, ωστόσο γρήγορα τον κατέκτησε ο κόσμος της υποκριτικής. Ο νεαρός ηθοποιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ρόλο του ως Μάνος, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή». Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός, ο Βασίλης θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά».

 

Όταν η Ζενεβιέβ καλωσόρισε στο σετ τους παίκτες, όλοι σάστισαν όταν τούς είπε ότι αλλάζει ξαφνικά το κόνσεπτ της φωτογράφισης.

Συγκεκριμένα είπε πως λόγω καιρού, αντί για ένα άλλο σετ σε εξωτερικό χώρο όπου είχε αρχικά αποφασιστεί, έπρεπε να κάνουν τη φωτογράφιση σε νεκροταφείο αυτοκινήτων, ανάμεσα σε μπάζα.

Οι παίκτες δεν έδειξαν να επηρεάζονται και ιδιαίτερα αφού προτίμησαν τη φωτογράφιση σε κλειστό χώρο παρά σε εξωτερικό.

 

Στη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφίζονται σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής πρέπει να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό. 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ως νικητής του τελευταίου πλατό, είναι εκείνος, που επέλεξε τόσο τα ζευγάρια, όσο και τη συνθήκη και το όχημα της φωτογράφισης.

 

Ένα από τα πιο… ιδιαίτερα ζευγάρια που επέλεξε ο Ανδρέας είναι αυτό του Σήφη με τη Μαρινέλα, με πολλά υπονοούμενα ότι υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα σε αυτά τα δύο μοντέλα. «Νομίζω μεταξύ τους κάτι παίζει, δεν ξέρω… το βλέπω στα μάτια τους κι ένας γύπας δεν κάνει ποτέ λάθος σε αυτά!» σχολίασε ο Δημοσθένης για το ζεύγος του GNTM.

Η σχέση μεταξύ Μαρινέλας και Σήφη είχε γίνει γνωστή στα media εδώ και αρκετό καιρό, ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν και τον Ηρακλή να διεκδικεί το πανέμορφο μοντέλο. Απόδειξη; Λίγο αργότερα, ο Ηρακλής ρωτά την Μαρινέλα τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Σήφη…

Η.ΤΣ.: Είστε πολύ φίλοι στο σπίτι με τον Σήφη. Είστε;

Μ.Ζ.: Ρώτα τον!

Η.ΤΣ.: Τι είστε;

Μ.Ζ.: Σκάσε!

Η Ζενεβιέβ, μάλιστα, τόνισε στο τέλος της φωτογράφισης: «Ωραία, love is in the air».

 

Διάβασε τα σχόλια στο Twitter:

 

Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια που τα πήγαν περίφημα και απέσπασαν αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτές ήταν ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο.

Η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε με το που είδε τη φωτογραφία των δύο αγοριών και, μάλιστα, τους παρομοίασε με τον Brad Pitt και τον Ben Affleck στο Ocean’s Twelve! Βέβαια, το μικρό πρόβλημα είναι πως στη συγκεκριμένη κινηματογραφική ταινία… δεν έχει παίξει ποτέ ο Ben! Φυσικά, το Twitter, το οποίο παρακολουθεί μανιωδώς GNTM δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει… την γκάφα της Βίκυς στο αποψινό επεισόδιο του reality μόδας

 

Στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης του GNTM, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια και να αποδώσουν διαφορετικά συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια που τα πήγαν περίφημα και απέσπασαν αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτές ήταν ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο.

Η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε με το που είδε τη φωτογραφία των δύο αγοριών και, μάλιστα, τους παρομοίασε με τον Brad Pitt και τον Ben Affleck στο Ocean’s Twelve! Βέβαια, το μικρό πρόβλημα είναι πως στη συγκεκριμένη κινηματογραφική ταινία… δεν έχει παίξει ποτέ ο Ben! Φυσικά, το Twitter, το οποίο παρακολουθεί μανιωδώς GNTM δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει… την γκάφα της Βίκυς στο αποψινό επεισόδιο του reality μόδας.

Διάβασε τα σχόλια στο Twitter:

 

Το ζευγάρι με την καλύτερη φωτογραφία

 

Η Ίριδα Παπουτσή, παρά τη δυναμική της είσοδο στο GNTM, δυστυχώς ήταν εκείνη που είδε στο χθεσινό επεισόδιο την πόρτα της εξόδου. Η 25χρονη χορεύτρια δέχτηκε αρνητικά σχόλια για την επίδοσή της στη φωτογράφιση στο αμάξι και αυτό είχε ως συνέπεια να αποχωρήσει από το σπίτι του reality μόδας.

 
 
Λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση, η Ίριδα επέστρεψε στα social media και έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 25χρονη καλλονή ευχαρίστησε τους κριτές και χαρακτήρισε την εμπειρία της στο GNTM συναρπαστική.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 
 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της