Ο Σούπερμαν, το αγόρι με τη γυναικεία φωνή και όσοι τα κατάφεραν στο #TheVoiceGR

 

Το #TheVoiceGR επέστρεψε κι αυτήν την Κυριακή για να αναζητήσει την κορυφαία φωνή της Ελλάδας. Η εκπληκτική ομοιότητα παίκτριας με την… Ελεονώρα Ζουγανέλη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Αλέξης Νίκολας από την Θεσσαλονίκη κατέβηκε με φόρα για το The Voice. Πέρα από το τραγούδι, ασχολείται με την υποκριτική και τις μιμήσεις καλλιτεχνών. Στο σόου πολύ άνετος τραγούδησε το Careless Whisper κι έπεισε τόσο τον Πάνο Μουζουράκη όσο και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Ωστόσο οι δυο τους έμειναν έκπληκτοι αφού δεν ήταν σίγουροι τι φωνή ακούνε με τον Πάνο Μουζουράκη να του λέει: «Εγώ προσωπικά δεν ξέρω που είχα το μυαλό μου την ώρα που σε άκουγα να τραγουδάς αλλά νόμιζα ότι ήταν γυναικεία η φωνή», με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να συμφωνεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Αλέξης τελικά επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

 

 Η Ίρις Μουτούς με τη συγκλονιστική ερμηνεία της εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches.  

Οι Blind Auditions συνεχίζονται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσθέσουν στη δική τους ομάδα τις καλύτερες φωνές. την Ίρις, όμως ποιος κατάφερε να την κερδίσει;

Όλοι περίμεναν να πάει στην ομάδα του Σάκη, εκείνη όμως έκανε την ανατροπή. Και μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να έκανε με τη σειρά του τα πάντα για να πάει στην ομάδα του, εκείνη του έδωσε άκυρο και δείτε σε ποιανού coach την ομάδα πήγε στο παραπάνω απόσπασμα!

 

Η Αθηνά από τη Νάουσα δεν εντυπωσίασε μόνο με τη φωνή της αλλά και με την εμφάνισή της.

Η Αθηνά ερμήνευσε το τραγούδι «Να ζήσω ή να πεθάνω» και εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές!

Ο καθένας του προσπάθησε με τον τρόπο του να πάει στην ομάδα του και εκείνη τελικά επέλεξε την Ελεονώρα Ζουγανέλη με την οποία έχει εκπληκτική ομοιότητα. Μάλιστα, ήταν κάτι που παρατήρησε και ο Γιώργος Λιανός και απόρησε που η Ελεονώρα δεν το κατάλαβε…

 

Δείτε την παίκτρια που μοιάζει στην Ελεονώρα Ζουγανέλη και πήγε στην ομάδα της.

 

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε τα πάντα για να έχει στην ομάδα του την Βαλέρια.

Αφού εκθείασε την ομορφιά της αλλά όπως είπε συνήθως οι όμορφες γυναίκες καταλήγουν στον Σάκη ή την Έλενα, στη συνέχεια της είπε να μην πάει στην Έλενα Παπαρίζου γιατί δεν αφιερώνει σωστά τον χρόνο με τους μαθητές της.

 

Τότε η Έλενα Παπαρίζου στράβωσε με την ατάκα του και του «την είπε»! Τελικά ο Πάνος Μουζουράκης δεν τα κατάφερε να πείσει την Βαλέρια να πάει στην ομάδα του και δες σε ποια ομάδα πήγε η καλλονή στο παραπάνω βίντεο!

 

Ο 26χρονος Χάρης τραγούδησε Σταμάτη Γονίδη και εντυπωσίασε τους coaches!

Ο μόνος που δεν γύρισε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, μόλις άκουσε το όνομά του όμως εντυπωσιάστηκε… Χάρης Χαλαμούτης! Και είπε ο Πάνος: «μου αρέσει όταν το όνομα και το επίθετο ξεκινάνε με το ίδιο γράμμα και σημαίνει ότι… είναι σουπερήρωας»! Και ο νεαρός παίκτης απάντησε: «Επίσης Χαράλαμπος και Χαλαμούτης έχει δέκα γράμματα το όνομα και δέκα γράμματα το επίθετο…»!

 

Και τότε ο Πάνος του ζήτησε να βγάλει τα γυαλιά και τον αποκάλεσε σούπερμαν! Δείτε την αντίδρασή του!

 

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει στο stage του σόου και να τραγουδήσει το «Ωραίος και η ωραία»!

Ο μόνος coach που γύρισε ήταν ο Πάνος Μουζουράκης και έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ατάκα του: «Εγώ έτσι γεμίζω την ομάδα μου, όταν δεν γυρνάνε οι άλλοι… Όταν γυρνάνε, πάνε στους άλλους, εσείς τώρα δεν έχετε επιλογή θα έρθετε σε εμένα» και το επανέλαβε λίγα λεπτά μετά ξανά και οι coaches ξέσπασαν σε γέλια!

 

Η Λεονάρντα Καλοφώνου από την Ζάκυνθο ήρθε στη σκηνή του The Voice of Greece για να διεκδικήσει μια θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού! Η νεαρή τραγουδίστρια τραγουδά κάθε χρόνο στο νησί της και το βράδυ της Κυριακής αποφάσισε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι και για τους coaches!

Η Καλοφώνου τελικά… ήταν καλήφωνη και ενθουσίασε τους κριτές του διαγωνισμού! Και οι τέσσερις coaches τη διεκδίκησαν σθεναρά για να την πάρουν στην ομάδα τους, αλλά τελικά η ταλαντούχα Λεονάρντα επέλεξε τον Σάκη Ρουβά.

 

Η Αγγελική Σβίτη από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής προκρίθηκε στην επόμενη φάση της τηλεοπτικής εκπομπής The Voice και θα συνεχίσει με την ομάδα του τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη.

Χθες, Κυριακή (18/10), διαγωνίστηκε στις οθόνες μας με το τραγούδι F**kin’ Perfect, στίχοι/μουσική: Pink, Max Martin, Shellback, με τον γνωστό τραγουδιστή να γυρίζει την καρέκλα του και να παίρνει την Χαλκιδικιώτισσα τραγουδίστρια στην επόμενη φάση του reality.

Η 18χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, συμμετείχε σε ένα ροκ συγκρότημα, ενώ τον τελευταίο καιρό έκανε τις πρώτες επαγγελματικές εμφανίσεις σε μαγαζιά της περιοχής.

 

Από το The Final Four η Χαρά Σούρλα στη σκηνή του Τhe Voice!

Τραγούδησε το Νew Rules της Dua Lipa Και τα κατάφερε!

Δείτε το βίντεο της

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!