Η Ζωζώ Σαπουντζάκη με μίνι και ατελείωτα πόδια στα 87 της χρόνια στο #J2US!

 

Ο Πανταζής τραγουδά ακαπέλα με την Βανδή, Βίσση! Ραχήλ Μακρή από τα έδρανα της Βουλής στη σκηνή! Η Josephine έβαλε φωτιά στη σκηνή με την καυτή της εμφάνιση! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραγούδησε και τους άφησε όλους άφωνους! Η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου, Ζένια στο show τραγουδιού! Τα συγκινητικά λόγια του Κοκλώνη! Επική εμφάνιση από την Νατάσα Καλογρίδη στο #J2USgr! Ο Τρύφωνας Σαμαράς επέστρεψε στη σκηνή του εγκλήματος στο πλευρό της Έφης Σαρρή!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η μοναδική Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέβηκε στη σκηνή του J2US και όπως ήταν επόμενο έκλεψε τις εντυπώσεις! Η βασίλισσα της νύχτας που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες εμφανίσεις στις ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, φέτος θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του show τραγουδιού, με παρτενέρ τον γνωστό και ταλαντούχο ηθοποιό, Γιάννη Αθητάκη. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Το ζευγάρι του J2US ερμήνευσε το «Μάμπο Μπραζιλέρο» και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν απαρατήρητα τα ατέλειωτα πόδια της Ζωζώς! Τι και αν είναι 87 ετών, η Ζωζώ Σαπουντζάκη βάζει κάτω τις εικοσάρες! Αμέσως μετά την εμφάνισή της, η κριτική επιτροπή την καταχειροκρότησε, ενώ η Δέσποινα Βανδή δήλωσε πως είναι πάνω από οποιαδήποτε κριτική. 

«Δεν μπορούσα να τραβήξω το βλέμμα μου από πάνω σας. Με μαγνητίσατε» δήλωσε η Δέσποινα.

 

H Ραχήλ Μακρή ήταν στο… τσακ να πει το μεγάλο «ναι» και να συμμετάσχει στο φετινό ολοκαίνουργιο J2US! Η γνωστή πολιτικός και πρώην μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου είχε δηλώσει πως με τον κατάλληλο παρτενέρ, θα επιθυμούσε πολύ να ανέβει στη σκηνή του show τραγουδιού. Τελικά, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Βρεττό!

Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Just The 2 Of Us, και η Ραχήλ Μακρή ερμήνευσε το πρώτο της τραγούδι μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Το ζευγάρι τραγούδησε το «Αναπάντητες Κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου, με την γνωστή πολιτικό να χάνει στην αρχή τους στίχους του κομματιού. Η ίδια είχε αρκετό άγχος, ωστόσο για πρώτη φορά στη σκηνή, δεν τα πήγε και άσχημα… 

 

 Ανάμεσα στα 14 ζευγάρια που θα απολαύσουμε από εδώ και πέρα στη σκηνή του show τραγουδιού είναι και ο Λευτέρης Πανταζής με την Ζωή Δημητράκου. Μετά τη νίκη της κόρης του, Κόνι Μεταξά στον πρώτο κύκλο, ο πατέρας της εκρηκτικής performer και αγαπημένος καλλιτέχνης συμμετέχει στο J2US και το σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές!

Μετά την εμφάνισή του στη σκηνή, ερμηνεύοντας μαζί με την παρτενέρ του το κομμάτι «Δεν ζητάω πολλά» βρέθηκε μπροστά στους κριτές. Εκεί παρακολουθήσαμε μια πολύ συγκινητική στιγμή, όταν ο Λευτέρης Πανταζής και η Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν ακαπέλα το «Βρε, κουτό». Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και έτσι θυμήθηκαν τις παλιές καλές στιγμές!

 

Η Josephine ήρθε να βάλει κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή του J2US! Η εκρηκτική τραγουδίστρια, η οποία κάθε single που κυκλοφορεί γίνεται αμέσως επιτυχία, συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν του show τραγουδιού, έχοντας παρτενέρ τον κούκλο Νάσο Παπαργυρόπουλο. Οι δυο τους ερμήνευσαν το Umbrella της Rihanna, ωστόσο αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν η άκρως σέξι εμφάνιση της Josephine!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα του J2US μια ολόσωμη see-through φόρμα, η οποία δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία, καθώς έκρυβε μονάχα τα επίμαχα σημεία του κορμιού της. Πάρε μια γεύση από την εμφάνιση της Josephine και στα παρασκήνια του show

 

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του show τραγουδιού θα είναι σίγουρα η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Αναστάσιος Ράμμος. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησαν το Blinding lights του The Weeknd και ξεσήκωσαν το τηλεοπτικό κοινό. 

Στη συνέχεια, βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, η οποία είπε τα καλύτερα λόγια για την ερμηνεία τους. Βέβαια, η Μαρία Μπακοδήμου είχε μια περίεργη απορία για τον Αναστάσιο και το πού… έχει χτυπήσει ένα τατουάζ Pacman στο σώμα του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, χωρίς κανένα δισταγμό απάντησε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο κοσμεί τα οπίσθιά του!

 

Αφού αποχώρησε κακήν κακώς από το My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρήκε νέα στέγη στο… J2US! Η ξανθιά καλλονή, η οποία κάθε φορά εντυπωσίασε με τις σέξι ενδυματολογικές της επιλογές στο reality μόδας του ΣΚΑΪ, πλέον θα εντυπωσιάζει με τις… φωνητικές της ικανότητες στο show τραγουδιού του Open Tv.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβηκε στην σκηνή του J2US μαζί με τον Τριαντάφυλλο και ερμήνευσαν το «Παραδόθηκα σε εσένα». Αν κι η ερμηνεία της Ευρυδίκης σαν πρώτη φορά δεν φάνηκε να κλέβει τις εντυπώσεις με τον Σταμάτη Φασουλή να της λέει ότι ήταν σαν ντουμπλαρισμένη, το see-through φόρεμα της ήταν αυτό που άναψε φωτιές. Μάλιστα η ίδια έκανε και νάζια στην κριτική επιτροπή οι οποίοι τόνισαν ότι θα είναι η έκπληξη του show.

 

Η Ζένια Μπονάτσου είναι η κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και εγγονή της σπουδαίας Ζωής Λάσκαρη. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, το ταλέντο της είναι έμφυτο! Η νεαρή ηθοποιός συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του J2US μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και το σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίσουν μοναδικά ντουέτα.

Η Ζένια και ο Βαγγέλης ερμήνευσαν το Savage Love και ξεσήκωσαν το κοινό με την υπέροχη χημεία τους. Με το που ολοκλήρωσαν το κομμάτι και εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές, ο Νίκος Κοκλώνης ευχαρίστησε θερμά την Ζένια που είπε το “ναι” στο να συμμετάσχει στο show, ενώ μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την βαριά κληρονομιά της νεαρής ηθοποιού.

«Πραγματικά είναι κάποιοι άνθρωποι τόσο φωτεινοί, τόσο χαρισματικοί, που δεν φεύγουν ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς να θυμόμαστε το παρελθόν, για να γινόμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Εγώ ήξερα και τη γιαγιά σου. Είναι τιμή μου που είσαι εδώ. Έχω δίπλα μου, τη Ζένια Μπονάτσου, την κόρη του Βλάσση και την εγγονή τη Ζωής. Ένα μεγάλο χειροκρότημα...» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. 

 

Στην σκηνή του J2US ανέβηκε η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη σε μία πολύ προσεγμένη παρουσία σκηνικά. Η Νατάσα με άσπρη ολόσωμη ενδυμασία μπήκε αμέσως στον ρόλο της τραγουδίστριας με ένα look που παρέπεμπε στην Μαντόνα.

Η σκηνή γέμισε ενέργεια από την εκρηκτική εμφάνιση του ντουέτου με τους δυο τους να το χαίρονται πολύ.

Οι κριτές τόνισαν ότι η Νατάσα Καλογρίδη έχει να χαρίσει πολλές εκκεντρικές εμφανίσεις.

 

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε ο Νίκος Κοκλώνης για την πρεμιέρα του Just The 2 Of Us! Στο πλευρό της Έφης Σαρρή θα βλέπαμε σήμερα (μετά την προσωρινή αποχώρηση της Πηγής Δεβετζή λόγω Covid-19) είτε τον Τρύφωνα Σαμαρά είτε τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Ωστόσο, ο αγαπημένος hairstylist και beauty expert του Style me Up ήταν αυτός που εν τέλει βρέθηκε δίπλα στην Έφη Σαρρή και τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του J2US το κομμάτι «Εγώ δεν πάω Μέγαρο»! Ο φιναλίστ του πρώτου κύκλου, Τρύφωνας Σαμαράς, που είχε κερδίσει πέρσι τις εντυπώσεις με τις εκκεντρικές του εμφανίσεις και τις φωνητικές του ικανότητες, επέστρεψε στη σκηνή του εγκλήματος και… έδωσε για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ!

Οι κριτές ειδικά… χάρηκαν ιδιαίτερα με την επιστροφή του Τρύφωνα Σαμαρά!

 

Θανάσης Πασσάς & Γωγώ Τσαμπά - «Χάντρα Θαλασσιά»

 

Αντώνης Λουδάρος & Πέννυ Μπαλτατζή - «Σαϊτιά»

 

Αλεξάνδρα Κατσαίτη & Γιώργος Τσαλίκης - «Εμείς»

 

Αλέξης Παππάς & Χριστίνα Σάλτη - «Στου Θωμά»

 

Παρθένα Χοροζίδου & Χρήστος Χολίδης - «Ανάβεις Φωτιές»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο