«Σπίτι με το Mega» Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μάγεψε το κοινό!

 

Μια μαγική βραδιά πλημμυρισμένη από ποιοτική μουσική χάρισε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τηλεοπτικό κοινό του Mega. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και έδωσε τον καλύτερο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια με τρόπο μοναδικό και νοσταλγικό χάρισε στον κόσμο ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.

Με το τραγούδι «Του Αη Γιώργη» από το 1991 σε μουσική Γκόραν Μπρέγκοβιτς και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου άρχισε το μουσικό αφιέρωμα για να ακολουθήσει η θρυλική «Κουπαστή» σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.




«Είμαι βαθιά συγκινημένη που βρίσκομαι σε αυτό το υπέροχο θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που πραγματικά είναι ένα στολίδι στην πόλη. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις που έρχονται από το 1996 που έκανα εδώ την παράσταση «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», με κατακλύζουν και κατεβαίνουν με φοβερές ταχύτητες σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA για την όμορφη φιλοξενία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε τρεις φίλους μου, υπέροχους καλλιτέχνες, που είναι εδώ μαζί μου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου λείπετε. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα από τη μουσική η ψυχή μας και η καρδιά μας θα σας συναντήσουν», είπε η τραγουδίστρια στο ξεκίνημα της όμορφης μουσικής βραδιάς.

 


Η Πρωτοψάλτη μέσα από την πολύχρονη καριέρα της παρουσίασε μεγάλες της επιτυχίες και ένωσε με τρόπο μοναδικό και νοσταλγικό «το παρελθόν με το παρόν» χαρίζοντας σε όσους την παρακολούθησαν σε συναυλία με σύγχρονες πινιελιές. Μαζί της εμφανίστηκαν οι: Δήμητρα Γαλάνη, Μάριος Φραγκούλης και Νίκος Πορτοκάλογλου.

«Υπέροχος άνθρωπος, υπέροχος μουσικός και συνθέτης, με ιδιαίτερη συγκινητική χροιά στη φωνή. Μοναδικός στο είδος του, πολύ ροκ, αλλά και πολύ συναισθηματικός». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη συναυλία της Παρασκευής στο MEGA.  

«Θα πω ότι παρακολουθούμε ο ένας τον άλλο τόσα χρόνια, δεκαετίες, δεν έτυχε να συνεργαστούμε ποτέ, μέχρι που με κάλεσες να κάνουμε εκείνη τη συναυλία το καλοκαίρι, στο Sani Festival, μία από τις μαγικές στιγμές που μου έχουν μείνει είναι ένα τραγούδι που εκείνο το βράδυ μου το “έκλεψες” και το έκανες δικό σου», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανεβαίνοντας στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, καλώντας την να το τραγουδήσει.

«Δεν μας συγχωρώ», σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τη μοναδική φωνή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, αλλά και το «Θάλασσά μου σκοτεινή» σε μουσική και στίχους του Νίκου Πορτοκάλογλου, με τις φωνές και των δύο, σε μια συγκλονιστική στιγμή της μουσικής βραδιάς.

 

«Ευαίσθητη, πληθωρική με αγγελική φωνή. Πολύπλευρη και δοτική. Έχει γράψει τη μουσική σε τέσσερα τραγούδια μου και για αυτό θα την ευγνωμονώ για πάντα. Έχει γράψει τη «Σκανδάλη», το «Δικαίωμα», το «Προλαβαίνω», το «Και είμαστε ακόμα ζωντανοί». Το κυριότερο έχει γράψει η φωνή της, η ψυχή της μέσα στη δική μου καρδιά».

Με αυτά τα λόγια η Άλκηστις Πρωτοψάλτη υποδέχτηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά τη Δήμητρα Γαλάνη.

Αμέσως μετά, οι δυο τους μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό τραγουδώντας ντουέτο το «Τράβα σκανδάλη» σε μουσική της Δήμητρας Γαλάνη και στίχους της Μυρτούς Κοντοβά, αλλά και ένα ακόμη ντουέτο, το «Αν μου τηλεφωνούσες» μαζί με το «Δώδεκα», με τις ξεχωριστές φωνές τους.

 

Λίγες ώρες πριν τη μετάδοση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» βγήκε στον «αέρα» το πρώτο μουσικό απόσπασμα από την εκπομπή με την αισθαντική ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τραγούδι «Ο Άγγελος μου». Ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.



«Μοναδική φωνή, σαγηνευτικός επί σκηνής, πολυτάλαντος και πολύ καλός φίλος». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε στη μουσική σκηνή του MEGA η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τον Μάριο Φραγκούλη.

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης εξέφρασε τον θαυμασμό και την αγάπη του στην ερμηνεύτρια και μαζί τραγούδησαν αξέχαστα τραγούδια.
 

 

Το νέο της τραγούδι, «Δώσε μου φτερά», σε στίχους Κώστα Μπαλαχούτη και μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη, παρουσίασε στο MEGA, κλείνοντας την τηλεοπτική της συναυλία, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Αφού ευχαρίστησε τους συνθέτες του τραγουδιού είπε ότι είναι ένα τραγούδι που την αγγίζει στην κάρδια και το αφιέρωσε σε όλο τον κόσμο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε όλους όσοι τη βοήθησαν να κάνει την τηλεοπτική συναυλία, με το MEGA να έχει πρωταρχικό ρόλο, και ευχήθηκε σύντομα να μπορέσει να δει από κοντά τον κόσμο που την στηρίζει όλα τα χρόνια της καριέρας της.

 

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη χθες βράδυ έβαλε την δική της υπογραφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των τηλεθεατών, κάθε Παρασκευή βράδυ στο MEGA.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»