Έκλαψε το #Twitter με την αποχώρηση της Έλενας «Την μάνα σου διώχνεις, ρε;»

 

Η απόλυτη ανατροπή! Η «Δεσποινίς ετών 38» δεν θα βρίσκεται πια στο #TheBachelorGR. Κλάμα! ο Παναγιώτης τα έσπασε όλα, πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης από τα νεύρα του! Έφυγε από μόνη της και η Μαγδαληνή επειδή την είπαν άσχημη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επίκεντρο της συζήτησης ανάμεσα στα κορίτσια του The Bachelor βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Μαγδαληνή. Συγκεκριμένα και ενώ τα κορίτσια βρίσκονταν μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο για να διαγωνιστούν η Χριστίνα θέλησε να βάλει κάποια πράγματα χωρίς όμως να της έχει ζητηθεί για όσα συζητήθηκαν ανάμεσά τους για το διπλό ραντεβού με τη Μαγδαληνή και τη Μαριεύη όπου και τελικά αποχώρησε η δεύτερη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγο πριν από την τελετή των ρόδων δήλωσε στον Παναγιώτη ότι δεν της αρέσουν οι επιφανειακοί άνθρωποι εννοώντας την Εριέττα διότι είχε υπονοήσει στα υπόλοιπα κορίτσια ότι η Μαγδαληνή υστερεί σε εξωτερική εμφάνιση σε σχέση με την πρώτη.

Η κίνηση αυτή αν και έγινε καλοπροαίρετα από τη Χριστίνα, η Μαγδαληνή έδειξε να ενοχλείτε διότι για ακόμη μία φορά ο Παναγιώτης έπρεπε να ακούσει ότι είναι άσχημη γεγονός που την έκανε να φανεί αδύναμη στα μάτια του.

«Κλαίω διότι δεν μου άρεσε αυτό που έγινε μπροστά στον Παναγιώτη. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις άλλες 10 γκόμενες που δείχνουν κάτι που δεν είναι. Η Εριέττα είπε ότι ο Παναγιώτης είτε θα επιλέξει με βάση την ομορφιά – γιατί όντως η Μαριεύη ήταν πιο όμορφη – ή έναν όμορφο άνθρωπο. Δεν είπε ότι εγώ είμαι άσχημη. Και τις δύο φορές η Χριστίνα βρήκε πάτημα πάλι να αναφερθεί και να με προσβάλει μπροστά στον Παναγιώτη. Τι να κάνω εκείνη τη στιγμή; Και να φαίνομαι ότι είμαι το ταπεινό μυρμηγκάκι, που δεν μιλάει και δεν λαλάει;» είπε μιλώντας με δάκρυα στα μάτια μπροστά στην κάμερα.

 

Μετά τα όσα άκουσε από τις συμπαίκτριές της η Μαγδαληνή για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και μετά το ραντεβού με τον Παναγιώτη πήρε μια απόφαση την οποία ανακοίνωσε στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor. 

Κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων, και ενώ υπήρχε ήδη αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα η Μαγδαληνή ζήτησε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μιλήσουν. Εκεί του είπε πως μετά το ραντεβού τους δεν αισθάνθηκε κάτι από εκείνον και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη ρώτησε αν είναι σίγουρη για αυτή της την απόφαση με εκείνη να του λέει πως το έχει σκεφτεί και δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη.

 

Τα τελευταία λόγια της Μαγδαληνής, λίγο πριν φύγει από τη βίλα του #TheBachelorGR

 

Για ένα ακόμη βραδύ είδαμε σκηνές απείρου κάλλους στο ριάλιτι!

Τα κορίτσια δεν συγκράτησαν ούτε στην τελετή των ρόδων τα νεύρα τους.

Μια ατάκα της Χριστίνας, έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας από τους καβγάδες της βραδιάς ανάμεσα σ’ εκείνη και την Έλενα, μπροστά στον Παναγιώτη.

Στη συνέχεια η Έλενα διέκοψε τον πριβέ χρόνο που έχει ο Παναγιώτης με τη Χριστίνα, προκειμένου να λύσουν τη μεταξύ τους διαφορά ενώπιόν του.

Η διάφορά τους λύθηκε, ωστόσο μετά στο στόχαστρο μπήκε η Αναστασία, την οποία τα κορίτσια θεωρούν fake.

Εκεί η Έλενα δεν κρατήθηκε, έκανε μια χειρονομία στην Αναστασία και ο καβγάς τους εξελίχθηκε άσχημα.

 

Σε μεγάλο δίλλημα ήρθε ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Στην τελετή των ρόδων έγινε χαμός το βράδυ της Παρασκευής αφού και καβγάδες είχαμε και κλάματα αλλά και μια χειρονομία από την Έλενα Μπάση που πραγματικά δεν περιμέναμε.

Κι ίσως να ήταν κι αυτό που της κόστισε αφού μετά από σκέψη ο Παναγιώτης αποφάσισε να την βγάλει εκτός.

Η Έλενα και η Εριέτα ήταν τα κορίτσια που είχαν απομείνει δίχως τριαντάφυλλο με τον Παναγιώτης πριν πάρει την απόφαση να αντιδρά περίεργα μιας που δεν μπορούσε να πάρει την τελική απόφαση.

Τελικά επιστρέφοντας ανακοίνωσε πως από το Bachelor θα πρέπει να αποχωρήσει η Έλενα Μπάση. Εκείνη τον αποχαιρέτησε αφιερώνοντας του ένα τραγούδι!

 

Η Έλενα αποκαλύπτει ποια θέλει να κερδίσει τον Παναγιώτη!

 

Η Έλενα Μπάση είναι η διαγωνιζόμενη που είδε το ταξίδι της στο The Bachelor σήμερα να ολοκληρώνεται αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το κόκκινο τριαντάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου στη σημερινή τελετή των ρόδων. (Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Έλενα Μπάση)

Η αποχώρηση της 38χρονης τραγουδίστριας που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και πολλές φορές να γίνει αντικείμενο σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως λόγω της ηλικίας της δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το twitter.

Eμεις μαζέψαμε μερικά από τα tweets που μας τράβηξαν την προσοχή και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»