Η Μελέτη απαντάει πρώτη φορά στα υπονοούμενα του Μάνεση! Κόλαφος ο Νίκος!

 

Τι λέει για την παραίτηση της Τίνας Μιχαηλίδου από την εκπομπή της η ! Ο Νίκος Μάνεσης, ξεσπά στην κάμερα με αιχμές: «Το μπούλινγκ είναι μια σοβαρή κατηγορία και περιμένω αποδείξεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Tην παραίτησή της από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Ώρα για Μελέτη» υπέβαλε την Τρίτη η Τίνα Μιχαηλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η δημοσιογράφος έκανε μάλιστα μια αιχμηρή ανάρτηση στην οποία μιλάει για θέματα αξιοπρέπειας και καταστάσεις που πρόσβαλλαν την αξιοπρέπειά της, τον αυτοσεβασμό́ και τις αξίες τους.

«Να φεύγεις, ναι..
Από ο,τι δε σε κρατάει
με όλη του τη δύναμη
Να φεύγεις Κυρία όμως όπως μπήκες
Άφησέ του ένα λουλούδι στο τραπέζι
Μάζεψε αθόρυβα τα πράγματά σου.

Κάνε σαν να μη συμβαίνει δα
και τίποτα σημαντικό
Σαν να μην χάλασε ποτέ
πραγματικά κάτι μέσα σου
Και μετά τρέχα στο μαξιλάρι σου
και κλάψε όσο θέλεις

Να φεύγεις πάντα
περισσότερη από όση μπήκες
ποτέ πιο λίγη μόνο
Και α! Την αξιοπρέπεια μην ξεχνάς
Την αξιοπρέπεια σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

H κάμερα του Πρωινού και ο Ραφαήλ Σπύρος Κεραμίδας εντόπισε την Τίνα Μιχαηλίδου λίγη ώρα μετά την παραίτησή της από τον Alpha. Η δημοσιογράφος μίλησε βουρκωμένη για το τέλος της συνεργασίας της με το κανάλι.

«Προφανώς για να παραιτούμαι 13 Οκτωβρίου υπάρχει σοβαρός λόγος. Δεν έχω να επιβεβαιώσω κάτι αυτή τη στιγμή (για τοξική σχέση). Δεν έχω φύγει από άλλες κι άλλες εκπομπές. Οφείλω να διασφαλίσω την ψυχική μου ακεραιότητα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο (κακές σχέσεις με τον Νίκο Μάνεση). Είναι τιμή μου που συνεργάστηκα με την Ελεονώρα. Θα έκανα με χαρά ό,τι μου ζητούσε κάποιος όταν όμως υπάρχει αλληλοσεβασμός. Για να φεύγω σημαίνει ότι δεν αντέχω άλλο. Είμαι στρατιώτης. Δεν είναι επιλογή μου να μείνω άνεργη», είπε η Τίνα Μιχαηλίδου, εμφανώς συγκινημένη.

 

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό, η Ελεονώρα έμαθε χθες και επίσημα από διευθυντικά στελέχη του Alpha ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον δημοσιογράφο.

Η επιμέλεια της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» περνάει πλέον και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης.

«Υπάρχουν νεότερες πληροφορίες σχετικά με το ρεπορτάζ. Η Ελεονώρα Μελέτη είχε σειρά επαφών τις τελευταίες μέρες με διευθυντικά στελέχη του Alpha και χθες το απόγευμα της ανακοινώθηκε και τυπικά η λήξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Μάνεση. Η επιμέλεια της εκπομπής περνάει και τυπικά στη γενική διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης. Με αυτά τα άτομα θα έχει από εδώ και πέρα επαφές η Ελεονώρα Μελέτη. Θα έχει περισσότερο λόγο στην επιμέλεια της εκπομπής της και θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και κάποιες διορθωτικές κινήσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμεί η ίδια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

Η Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ρωτήθηκε για την αποχώρηση της δημοσιογράφου από την εκπομπή της.

«Γνώριζα την πρόθεση της Τίνας να παραιτηθεί. Δεν μπορώ να απαγορεύσω σε κάποιον να πάρει μια απόφαση που έχει να κάνει με την επαγγελματική του πορεία. Το ότι δεν ήθελα εγώ στην εκπομπή την Τίνα Μιχαηλίδου και με έπεισε ο Νίκος Μάνεσης να την πάρω, το ακούω τώρα πρώτη φορά και σοκάρομαι. Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό ο κύριος Μάνεσης και τι ακριβώς έχει πει. Οπότε δε μπορώ να σχολιάσω τα λεγόμενά του.

Όταν ήρθα σε επαφή με τον σταθμό και μου είπαν ότι υπάρχουν διαθέσιμα αυτά τα πρόσωπα, μου λένε αποφασίζεις αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ή αν θέλεις να προτείνεις κάτι άλλο. Και λέω όχι, πάμε με τα πρόσωπα που μου προτείνετε. Από εκεί και πέρα έγιναν και κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που δεν ήταν τότε διαθέσιμα, αλλά ξέραμε πως θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί μας. Έχει να κάνει με τον Τάσο Τεργιάκη και την Κάλλια Καρτσάκη που ήταν τότε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εγώ με την Τίνα τα έχουμε συζητήσει και ότι πρέπει να πει η μία στην άλλη το έχει πει. Δε θα μιλήσω για λογαριασμό κανενός, πραγματικά. Όποιος θέλει ας μιλήσει με τον εαυτό του. Χθες πήγα και είδα τη γιαγιά μου που είναι 86 χρονών και της είπα “γιαγούλα τώρα που κοιτάς πίσω η ζωή περνάει;” Και μου λέει “παιδί μου έτσι”. Τώρα με τι θα ασχολούμαστε;» αρκέστηκε να πει η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Κόλαφος ο Νίκος Μάνεσης μετά την παραίτηση -ή απόλυση- της Τίνας Μιχαηλίδου από τον Alpha και την απρόσμενη τροπή που πήρε το θέμα μέσα από διαρροές. Μιλώντας στο Πρωινό και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, ο Νίκος Μάνεσης αδειάζει την Τίνα Μιχαηλίδου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση».

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης δηλώνει τα εξής: «Τι δουλειά έχω εγώ με μία δημοσιογράφο που παραιτείται από την εκπομπή της Μελέτη; Εγώ ρώτησα για να καταλάβω τι ακριβώς έχει γίνει και μου είπαν ότι αρνήθηκε να εργαστεί. Εμείς εδώ στο κανάλι λειτουργούμε ως εξής: ένα μήνα βγαίνει ένας ρεπόρτερ έξω, κάνει τεστ COVID-19 και ξαναμπαίνει μέσα. Από ό,τι πληροφορήθηκα κι εγώ, γιατί δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Μελέτη, έφτασε η σειρά της Τίνας Μιχαηλίδου να βγει έξω. Δήλωσε στη διεύθυνση του Alpha ότι θεωρεί υποτιμητικό να βγει έξω να κάνει ρεπορτάζ, έτσι μου έχουν πει, και στη συνέχεια παραιτήθηκε. Εγώ πώς εμπλέκομαι ρε παιδιά;

Το bullying είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία και πρέπει να αποδεικνύεται. Περιμένω να δω αποδείξεις. Γιατί αν δεν αποδειχθεί το bullying από όποιους το αναφέρουν δημοσίως, τότε υπάρχει ένα άλλο αδίκημα που λέγεται συκοφαντική δυσφήμιση.

Να τελειώνουμε αυτό το καραγκιοζιλίκι. Καλή πορεία στην κα. Μιχαηλίδου εκεί που έχει πιάσει ήδη δουλειά. Να σταματήσει να ασχολείται με το όνομά μου. Τρία χρόνια είμαι τρελός και της κάνω bullying και παραιτήθηκε σήμερα; Που εγώ την έβαλα στην Ελεονώρα Μελέτη; Που η Ελεονώρα Μελέτη αμφισβήτησε την απόφασή μου αυτή όταν εμπλεκόμουν με την εκπομπή, επειδή είχε ακούσει άσχημα λόγια για την Τίνα Μιχαηλίδου και της είχα πει «κάνει για τη δουλειά σου, λίγο έλεγχο θέλει». Τι σας είπε η Τίνα Μιχαηλίδου που έκανε διαρροές στους διαδρόμους, για πείτε μου να μάθω κι εγώ».

Ο Νίκος Μάνεσης, συνέχισε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας: «Τα παιχνιδάκια εγώ τα ξέρω και αυτή τη στιγμή διαπράττονται ποινικά αδικήματα. Εγώ είμαι το θύμα bullying, συκοφαντική δυσφήμιση λέγεται».

Εγώ όταν μιλάω έχω μάρτυρες, βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε – έξι! Άμεσα υπεύθυνη για την εκπομπή της Μελέτη είναι η διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Δεν έχω καμία σχέση με τη Μελέτη, δεν έχω καμία σχέση με όσους παραιτούνται, απολύονται. Ουδεμία σχέση!

Αν δεν έχει στοιχεία θα παραθέσω εγώ και τότε θα κλάψει κάθε πικραμένος. Γιατί ξέρω ποιοι έχουν κάνει τις διαρροές, πού τις έχουν δώσει και ξέρω και το παρεάκι της Αράχωβας που πηγαίνουν και κάνουν μαζί διακοπές και το παιχνιδάκι που στήνουν και τα ατυχήματα που είχαν με το snowmobile. Τα γνωρίζω όλα, μην κοιτάτε που δεν μιλάω. Και η υπομονή έχει τα όριά της! Το παιχνιδάκι τελείωσε, φτάνει πια το bullying σε έναν παλαιό συνάδελφο. Τέλος το bullying».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»