«Με ξεφτίλισες», «Στο λέω στα μούτρα σου», «Σας έχω στηρίξει όσο τίποτα»

 

Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση Κεχαγιά με Δανέζη: «Με ξεφτίλισες». Ξεσπάθωσε η Ραΐσα κατά Παναγιώτη: «Στο λέω στα μούτρα σου». Η Ραμόνα ξεκόβει το φλερτ του Γρηγόρη!'Εξερράγη η Αφροδίτη στο Big Brother με τους δίδυμους: «Σας έχω στηρίξει όσο τίποτα»! Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Έντονος καυγάς στον κήπο του σπιτιού.

Νέα εβδομάδα με νέα αρχηγό στο σπίτι του Big Brother. Για πρώτη φορά η Ραΐσα πήρε την αρχηγία, κατευθύνοντας τους συμπαίκτες της για το πώς θα κυλήσει η νέα εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αμέσως μετά, η ίδια ξεκίνησε μια κουβέντα με τον Παναγιώτη Βαρουξή, εκφράζοντας το μεγάλο της παράπονο. Η ίδια ένιωσε αδικημένη από τη συμπεριφορά του, καθώς σε προηγούμενη δοκιμασία, η Ραΐσα έσπευσε να τον συγχαρεί, κάτι που δεν συνέβη κι αυτή τη φορά, μιας και η ίδια δεν έλαβε ένα «Μπράβο» από εκείνον που εξασφάλισε την αρχηγία για τη νέα εβδομάδα.

Σύντομα όμως και η συζήτηση εξελίχθηκε σε μεγάλο καυγά. Η Ραΐσα μίλησε ανοιχτά για τις κλίκες στο σπίτι, τη συμπεριφορά του Παναγιώτη, ενώ ανάμεσά τους βρισκόταν και ο Δημήτρης Πυργίδης, ο οποίος στη συνέχεια τοποθετήθηκε ανάμεσα στον έντονο διάλογό του.

 

Έντονος καυγάς και της Αφροδίτης με τους δίδυμους

Σε κομβικό σημείο φαίνεται πως βρέθηκαν στο Big Brother οι σχέσεις ανάμεσα στην Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, τον Παναγιώτη Βαρουξή και τον Χρήστο Βαρουξή στο επεισόδιο της Τρίτης. Ειδικότερα, η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ/Sigma θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της απέναντι στους δίδυμους.

Πιο συγκεκριμένα, σε έντονο ύφος, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον Παναγιώτη και τον Χρήστο για την αλλαγή στη συμπεριφορά τους πως «δεν μπήκατε στη διαδικασία να σκεφτείτε εμένα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ… Δεν θα κλάψω, δεν θα κλάψω, δεν θα κλάψω αγόρι μου! Έχω κλάψει αρκετά».

«Σας έχω στηρίξει όσο τίποτα» συμπλήρωσε αναστατωμένη η παίκτρια του Big Brother. «Όταν τα έχω με κάποιον, δεν είμαι καλά, δεν σημαίνει ότι αλλάζω συμπεριφορά. Είναι αλλαγή διάθεσης. Να ξέρετε ότι σε αυτό, ότι και αν σας πείραξε, είσαστε φάουλ».

Το παράπονο της Αφροδίτης συνεχίστηκε προς του δίδυμους με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκνευρισμένη από το δωμάτιο.

 

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς την πλησίασε με σκοπό να τα πει όλα έξω από τα δόντια.

Η Σοφία Δανέζη αποχώρησε έξαλλη από το δωμάτιο του Δημήτρη Κεχαγιά, με τον ίδιο να παρουσιάζεται αρκετά προβληματισμένος με τη συμπεριφορά της.

Λίγες ώρες μετά και παίκτης του Big Brother θέλησε να πλησιάσει τη Σοφία, προκειμένου να κάνουν μια κουβέντα μαζί, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση τους, αλλά και τη συμπεριφορά τους, από εδώ και πέρα.

Και ενώ ο Δημήτρης προσπαθούσε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο ανάμεσά τους, η Σοφία τον διέκοπτε κάνοντας του αγκαλιές.

Στο τέλος μάλιστα ο ίδιος παρουσιάστηκε αρκετά ενοχλημένος με τα όσα έχει ακούσει μέχρι τώρα από εκείνη.

«Δεν θέλω να σε κάνω να πονάς. Με ξεφτίλισες. Λέμε πράγματα που είναι άσχημα και εννοούμε κάτι υποδεέστερο από κάτω; Είμαι ξεκάθαρος σε όσα σου είπα; Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι τίποτα. Εσύ αντιλήφθηκες τίποτα;»

 

Ένα ιδιαίτερο τετ α τετ είχαν στον κήπο του Big Brother ο Γρηγόρης Τσεκούρας και η Ραμόνα Μοροσάνου.Μια συζήτηση κατά την οποία ξεκαθάρισαν τα πάντα!

Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪSigma θέλησε να… βάλει στη θέση του τον συμπαίκτη της και να κάνει σαφή τη θέση της.

«Όταν είναι κάτι φιλικό, είναι κάτι φιλικό. Το να με πειράξεις, είναι κάτι… Μου το είχες πει από το πρωί ότι «θα σε πάρω αγκαλιά και θα σου κάνω έτσι». Πειράγματα, ναι. Άμα ήσουν στη θέση σου και έβγαινε αυτή η μπαρούφα, άμα καθόσουν εσύ στη θέση σου όπως κάθεσαι τώρα και δεν μιλάς με καμία, δεν καυλ@ντίζεις με καμία και δεν παίζεις με καμία, τότε να πω πως, ναι, το παιδί δεν έκανε τίποτα» σημείωσε χαρακτηριστικά, η Ραμόνα Μοροσάνου.

«Αλλά μόνος σου λες. «Έβγαλα ζήλιες εκεί, έκανα αυτό, μίλησα με τη μία, μίλησα με την άλλη». Και έχω ακούσει και άλλη να λέει πως έχεις δηλώσει εσύ ότι εγώ σε γουστάρω, αλλά η Σοφία είναι ο τύπος σου. Και το είπες αυτό στη Σοφία» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Έχω έρθει ποτέ εγώ να σου πω κάτι τέτοιο; Εντάξει, τι νόμιζες; Ότι είσαι γύπας και θα την γλυτώσεις έτσι χωρίς καμία παρεξήγηση; Τι νόμιζες ότι πας να την πέσεις σε όλες και δεν θα σου συμβεί τίποτα;».

Καθ’ όλη τη διάρκεια, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γρηγόρης Τσεκούρας παρέμεινε σιωπηλός…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 
 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων