Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρηση, στους «Κου Κου»

 

O Παναγιώτης Πέτσας βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κο» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο #GNTMgr. Αποκάλυψε ακόμα πώς από τα 130 κιλά που ζύγιζε κατάφερε να χάσει βάρος και να αποκτήσει τις αναλογίες μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Παναγιώτης Πέτσας αν και ξεπέρασε το φόβο του και πόζαρε στο φακό ως ξεπεσμένος αριστοκράτης έχοντας κατσαρίδες στο πρόσωπο, δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη φωτογραφία από την Βίκυ Καγιά και αποχώρησε από το GNTM. Για πολλούς ο 22χρονος αποτελούσε ένα από τα φαβορί του reality μόδας και η έκβαση αυτή αποτέλεσε μία δυσάρεστη έκπληξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Είναι κάτι που μου άλλαξε τη ζωή. Σε αυτές τις φωτογραφίες είμαι 15 ετών. Τότε αποφάσισα να αλλάξω όλη μου τη ζωή και να φτιάξω και το σώμα μου. Άρχισα διατροφή και γυμναστική και όσο έβλεπα τα αποτελέσματα, πείσμωνα κι έλεγα “θέλω κι άλλο, θέλω κι άλλο”. Ήθελα να αλλάξω γενικά πάρα πολλά πράγματα σε έμενα.

Σίγουρα μετά την απώλεια βάρους η αντιμετώπιση των ανθρώπων άλλαξε, αλλά και οι αντοχές μου και η ψυχολογία μου. Ήμουνα κλειστός σαν χαρακτήρας και μετά απέκτησα αυτοπεποίθηση. Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το χώρο του modelling. Όταν έγινα δεκτός, ήταν κάτι το απρόσμενο για εμένα. Είχα αρχίσει να κάνω λίγο modelling πριν, είδα την διαφήμιση ότι φέτος θα έχει αγόρια και έτσι αποφάσισα να δηλώσει συμμετοχή».

 

Αναφορικά με τη χθεσινή δοκιμασία που του στοίχισε την παραμονή του στο GNTM δήλωσε ότι δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το reality μόδας: «Χθες βλέποντας το επεισόδιο, είδα ότι είχα μείνει με  ανοιχτό το στόμα. Δεν περίμενα ότι θα φύγω. Πίστευα ότι θα φύγει ο Σήφης κι εκείνος το ίδιο θεωρούσε. Σίγουρα οι κριτές είδαν κάτι παραπάνω. Ήμουν πρώτος και σκεφτόμουν “θα το παίξω επαγγελματίας”. Από τη μέση και κάτω έτρεμα και απ’ τη μέση και πάνω έλεγα: “είσαι μοντέλο, πρέπει να προσπαθήσεις και ό,τι βγει. Εμένα η φωτογραφία μου άρεσε».

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε ακόμα και για τη σχέση με τον πατέρα του. Εκείνος όταν είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή είχε δηλώσει πως ο γιος του είναι ο ήρωας του. Δες όσα είχε ο κύριος Βασίλης Πέτσας.“Έχω πολύ στενή σχέση με τον πατέρα μου και γενικά με όλη την οικογένειά μου. Είμαστε ένα, ανέφερε από την πλευρά του ο 22χρονος.

Δες την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το GNTM:

 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!