Χάος... στη πισίνα η Άννα Μαρία και τα επίκρεβάτια παιχνίδια Δανέζη - Κεχαγιά

 

Όσα έγιναν μετά την αποχώρηση του Βλαδίμηρου από το σπίτι του #BigBrotherGR. Η Αφροδίτη αδυνάτισε και αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε σε ενάμιση μήνα. Προβληματισμένη η Χριστίνα με τη συμπεριφορά του Ζακ στο σπίτι. Παιχνίδια στο κρεβάτι ανάμεσα σε Σοφία - Κεχαγιά. Πειράγματα μεταξύ Χριστίνας - Παναγιώτη. Χάος... στη πισίνα η Άννα Μαρία. Ποιος θα είναι αρχηγός της εβδομάδας; 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αποχώρηση, τα πηγαδάκια και το... θέατρο

Η αποχώρηση του Βλαδίμηρου προκάλεσε σχόλια στο σπίτι του ριάλιτι. Μετά την ανακοίνωση του Χάρη Βαρθακούρη στο Live της Παρασκευής, οι περισσότεροι παίκτες θεώρησαν πως οι υπόλοιποι έπαιξαν… θέατρο στο σπίτι, μιας και χαιρέτησαν με αγκαλιές και δάκρυα τον Βλαδίμηρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Νωρίτερα ωστόσο οι περισσότεροι τον είχαν ψηφίσει, προκειμένου να βρεθεί ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σοφία, Αφροδίτη και Δημήτρης, έστεισαν… πηγαδάκι στον κήπο του σπιτιού, τονίζοντας πόσο άδικη ήταν η αποχώρηση του Βλαδίμηρου από του Big Brother.

Το ίδιο σκηνικό και στο εσωτερικό του σπιτιού με την Άννα Μαρία να μιλά για το πόσο καλή ήταν η συμπεριφορά του Βλαδίμηρου.

 

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μίλησε ανοιχτά για τα κιλά της.

Μια διαφορετική εξομολόγηση έκανε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, περνώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας. Η παίκτρια του Big Brother μίλησε ανοιχτά για το βάρος της, τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα περιττά κιλά.

Το τελευταίο διάστημα η Αφροδίτη αδυνάτισε και παραδέχτηκε: «Έχω χάσει τρία κιλά. Μπορεί να μη μου φαίνεται γιατί είμαι χοντρή».

Στη συνέχεια ξεκίνησε να εξιστορεί τα γεγονότα από την παιδική της ηλικία και την εποχή που έκανε μπαλέτο, μέχρι σήμερα και τα σχόλια που έχει δεχτεί για το βάρος της.

 

Μίλησε ανοιχτά στον μεγάλο αδερφό για τον συμπαίκτη της.

Στο δωμάτιο Επικοινωνίας βρέθηκε για άλλη μια φορά, η Χριστίνα Ορφανίδου. Η παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για τον Ζακ, ο οποίος φαίνεται να κρατά μια απόσταση από τους συμπαίκτες της.

«Για τον Ζακ δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, να πω την αλήθεια. Όχι, δεν έχω αμφιβολία για το εάν είναι καλό παιδί, έχει ποιότητα και παιδεία. Φαίνεται, είναι πολύ ευγενικός», παραδέχτηκε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Ορφανίδου συμπλήρωσε: «Θεωρώ, ότι σαν χαρακτήρας στην προσωπική του ζωή, πρέπει να είναι πιο ανοιχτός, με τα άτομα που έχει κοντά. Μετά από ενάμιση μήνα έχουμε έρθει όλοι πιο κοντά και νιώθω ότι ο Ζακ έχει αρχίσει να ανοίγεται τελευταίος».

 

Μπορεί οι κόντρες στο σπίτι του Big Brother να φουντώνουν διαρκώς, ωστόσο από την καθημερινότητα των παικτών δεν λείπουν και οι αστείες στιγμές.

Το παιχνίδι του μεγάλου αδερφού ήθελε τους συμμετέχοντες να μαζεύουν με τα ρούχα τους όσο το δυνατόν περισσότερη ποσότητα νερού μπορούσαν. Κάτι το οποίο φάνηκε να τους διασκεδάζει.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Δημήτρης Πυργίδης είχε όρεξη για… πειράγματα κι έτσι πρότεινε στον Παναγιώτη να τρομάξει την Άννα Μαρία πετώντας της τον κουβά με το νερό. Όσο εκείνη βρισκόταν απομονωμένη από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, αμέσως αντέδρασε βγαίνοντας έξω και φωνάζοντας... ΧAOΣ

 

 
Παιχνίδια στο κρεβάτι ανάμεσα σε Σοφία - Κεχαγιά
 

 

Πειράγματα μεταξύ Χριστίνας - Παναγιώτη

 

Η εβδομαδιαία δοκιμασία 
 

 

Ποιος θα είναι αρχηγός της εβδομάδας

 

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ;
 

 

Δειτε Επισης

Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης