Ανατροπή στο #MyStyleRocksGR! Ο Χριστόπουλος φεύγει ο Γαβαλάς επιστρέφει

 

 Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στο #MyStyleRocksGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Είναι γεγονός, ο Λάκης Γαβαλάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιστρέφει στο My Style Rocks! Ο κριτής που ξεχώρισε με την παρουσία του στο show, γυρίζει πίσω στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Λάκης Γαβαλάς, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να συμμετέχει σε αυτόν τον κύκλο του My Style Rocks. Έτσι, στη θέση του κάθισε ο Χάρης Χριστόπουλος. Ωστόσο, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί στον θεατρικό χώρο εξαιτίας του κορονοϊού, ο Λάκης επιστρέφει στην κριτική επιτροπή.

Ο Χάρης Χριστόπουλος θα συμμετέχει ως guest σε κάποια Gala του My Style Rocks, ενώ επειδή τα γυρίσματα είναι αρκετά μπροστά, το επόμενο διάστημα θα τον βλέπουμε κανονικά. Μεταξύ του φωτογράφου και του καναλιού επικρατεί πολύ καλό κλίμα.

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ο Λάκης Γαβαλάς θα περπατήσει και πάλι στην πασαρέλα του reality μόδας, εκεί που στο παρελθόν πραγματοποίησε ξεχωριστές εμφανίσεις με τις ενδυματολογικές του επιλογές.

 
 
Η Κατερίνα Στικούδη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση του Χάρη Χριστόπουλου και επιβεβαίωσε την είδηση στην κάμερα της εκπομπής, «Ευτυχείτε»

Η Κατερίνα ανέφερε: «Περνάμε πολύ ωραία και το ευχαριστιέμαι όσο ποτέ. Είχα πάρα πολλά πρότζεκτ που τρέχανε πέρσι και δεν προλάβαινα καθόλου. Κοιμόμουν μέσα στο αυτοκίνητο πολλές φορές. Ισχύει ότι ο Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει και ο Χάρης Χριστόπουλος παραμένει στα Gala. Χαίρομαι που το κάνω δεύτερη φορά, γιατί θα είχε μείνει μισή χαρά. Τα γυρίσματα δεν είναι πολύ εύκολα γιατί κρατάνε πολλές ώρες. Όταν έχεις ωραία παρέα και ωραίους συνεργάτες, είναι απολαυστικά και το τέλος ξεχνάς την κούραση.»!

 

Την Έλενα Χριστοπούλου συνέλαβε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου λίγο πριν το γύρισμα του «My Style Rocks». Η κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αγαπημένη της φίλη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και σε πρόσφατο σχόλιο, που την ενόχλησε, από τον Γρηγόρη Γκουντάρα!

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ωραία είναι τα νέα για την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά στο καθημερινό My Style Rocks. Δεν μου λείπει γιατί έχουμε πολύ καλή σχέση και μιλάμε συνέχεια. Ο Χάρης έχει πάρα πολλές δουλειές και υποχρεώσεις και αυτό που ζούμε εδώ είναι πολλές ώρες γυρισμάτων».

«Πάντα είναι καλή η Ηλιάνα, είναι επαγγελματίας σε ότι κάνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν είσαι επαγγελματίας μαθαίνεις και εάν το θέλεις πολύ. Γιατί είναι και δημοσιογράφος, είναι μοντέλο, ξέρει από κάμερες, ξέρει να στηθεί, ξέρει να μιλήσει, ξέρει ελληνικά. Στο Pop Up υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όπως σε όλες τις εκπομπές» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η κριτής του My Style Rocks. «Φυσικά θα πω τη γνώμη μου, όχι σαν φίλη γιατί δεν είναι φίλη μου η Ηλιάνα. Έχει περάσει σε ένα επίπεδο οικογένειας. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως είμαι η μάνατζερ της και όχι… οι μανατζαρέοι που λέει ο κύριος Γκουντάρας»!

«Απλά λέω το σωστό ποιο είναι. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να δημοσιογραφούν, τα μοντέλα να περπατάνε στις πασαρέλες και να φωτογραφίζονται, οι παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους, οι φωτογράφοι να φωτογραφίζουν. Έχουμε μπερδευτεί λίγο και κρίνουμε όλοι τα πάντα! Δεν γίνεται να κρίνουμε όλοι τα πάντα» συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει και να εκφραστεί από το τραπέζι του «Ευτυχείτε». Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «δεν κατάλαβα για ποιο λόγο και γιατί είναι εκνευρισμένη! Οι μανατζαρέοι, να πω, στην κυρία Χριστοπούλου ότι είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε εμείς, που δεν είμαστε άνθρωποι της μόδας, όταν παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι καν πότε το είπα. Δεν το θυμάμαι, προφανώς και κάτι την έχει πειράξει από αυτά που λέω αλλά αυτά που λέω, κυρία Χριστοπούλου, είναι η άποψη μου. Όπως λέτε και εσείς τη δική σας άποψη που βλέπω ότι πολύ πρώιμα έχετε μάθει και από τηλεόραση. Ενώ δουλεύετε δύο, τρία χρόνια στην τηλεόραση αν δεν κάνω λάθος».

Μια νέα κόντρα στη showbiz, μάλλον, ξεκίνησε…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»