Μπουρλότο! Έκρηξη μεγατόνων! Μελέτη Vs. Μάνεσης

 
 
Η Ελεονώρα Μελέτη δεν μασά τα λόγια της! Αδειάζει τον Νίκο Μάνεση σε social και ραδιόφωνο «Δεν παραιτούμαι, δεν έχω ευθύνη…»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα περίεργο κλίμα φαίνεται πως επικρατεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Ώρα για Μελέτη», σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα. Τα σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση προκαλούν τεταμένη ατμόσφαιρα, με τα δύο στρατόπεδα (Μελέτη – Μάνεσης) να προβάλλουν άλλα επιχειρήματα. Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια βρήκε ευκαιρία, μιας και η κόρη της Αλεξάνδρα κοιμήθηκε νωρίς και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε δύο στρατόπεδα! Προς διάσπαση το στοίχημα Μάνεση - Μελέτη! Δεν μιλιούνται...

Όπως ήταν επόμενο, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν την εκπομπή της στον Alpha, με την Ελεονώρα να απαντά μερικές φορές και ειρωνικά στους followers της, πετάγοντας τις μπηχτές της για το concept που υπηρετεί. Παράλληλα, απάντησε και στις φήμες περί “κόντρας” με τον Νίκο Μάνεση: «Γιατί γράφουν όλα αυτά για τον Μάνεση;» ρώτησαν με την παρουσιάστρια να απαντά «Για να μας χωρίσουν». 

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τον διακαή της πόθο να επιστρέψει στην βραδινή ζώνη!

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν μασά τα λόγια της!

 

Aπάντηση θέλησε να δώσει η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα και από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στα δημοσιεύματα που θέλουν την επαγγελματική της σχέση με τον Νίκο Μάνεση να περνάει κρίση. Πιο συγκεκριμένα, η «Ώρα για Μελέτη» στηρίζεται πια σε δύο στρατόπεδα και οδηγείται προς διάσπαση το στοίχημα του ALPHA.

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη. «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη».

«Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA. «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ – Οι εκπλήξεις, τα ηχηρά ονόματα & οι celebrities
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Λευτέρης Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Θανάση Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει…»
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες
#MasterChefGR: Πήρε την ασυλία, τα 1000€ και το εισιτήριο για την τελική 10άδα!