Η αποχώρηση, η καλύτερη φωτογραφία και τα σχόλια στο #GNTMgr

 
 

Από όλα είχε το επεισόδιο του #GNTMgr! Κακίες, μαχαιρώματα και πόλεμος! «Η Βικούλα θα πέσει από το συννεφάκι στο πάτωμα» «Ξερνάω, είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Χρύσα Καβράκη ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων για φέτος.

Η δοκιμασία ήθελε τους συμμετέχοντες να περνούν από διπλή φωτογράφιση, αφού αρχικά πόζαραν με τα ρούχα τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν την πρώτη τους γυμνή φωτογράφιση. Κάτι φυσικά που προκάλεσε άγχος και φόβο στους περισσότερους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 


Η Χρύσα Καβράκη δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της, μιας και ήταν η πρώτη που αποχώρησε από το σπίτι του GNTΜ.

Η Χρύσα άφησε το δικό της γράμμα.

«Ήταν μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες και χάρηκα που ήσασταν μέρος αυτής. Σας αγαπώ πολύ και χαίρομαι για τον καθένα από εσάς. Εύχομαι να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό. Δείξτε πόσο δυνατό είναι το GNTM φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων, η Χρύσα Καβράκη στο γράμμα της.

 

 

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters.

 
 
Στο νέο επεισόδιο του GNTM, ο Αιμιλιάνο, κλήθηκε να επιλέξει τρεις συμπαίκτες του, δίνοντάς τους το ντισαβαντάζ για τη νέα δοκιμασία.

Τα πρόσωπα που επέλεξε ο Αιμιλιάνο ήταν η Ρασέλ, ο Παναγιώτης και ο Δημοσθένης

«Γενικότερα, έχει δημιουργηθεί ένα παρεάκι το οποίο αποτελείται από τέσσερα άτομα. Τα τρία από αυτά πήραν ντισαβαντάζ. Πιστεύω ότι το άξιζαν. Ο Πέτσας έχει δείξει μια έπαρση και πρέπει να πέσει λίγο. Η Ρασέλ όλο μιλάει και δεν βλέπω πράξη, ενώ ο Δημοσθένης δεν έχει έρθει εδώ για να γίνει μοντέλο. Ο Έντουαρντ, είναι ένας παίκτης που πιστεύω σε αυτόν, είναι πολύ καλό μοντέλο και δεν έπρεπε να πάρει ντισαβαντάζ», ανέφερε ο Σήφης, αποκαλύπτοντας την πρώτη κλίκα του GNTM.

 

Η Ρασέλ, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να κρατήσει το στόμα της κλειστό και ξέσπασε λέγοντας:

«Δεν μπορώ, ξερνάω. Πες την αλήθεια, ότι την επιλέγω γιατί δεν τη συμπαθώ. Δεν καταλαβαίνω, ότι να ναι, παιδάκια. Έκοβα και το χέρι μου ότι θα με διαλέξει. Αυτό με την παρέα ήταν… πέντε χρονών. Τα παιδάκια είναι παιδάκια ακόμα, έχουν μείνει πέντε ετών και δεν μεγαλώνει ο εγκέφαλος παραπάνω».

 

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της δοκιμασίας, ο Γιώργος Καράβας αποκάλυψε τη μεγάλη του συμπάθεια. Μάλιστα την αποκάλυψε «πουλέν» του, με εκείνη να ενθουσιάζεται.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο coach του GNTM 3 σηκώθηκε προκειμένου να τη βοηθήσει, ώστε να αντιληφθεί καλύτερα στο concept της φωτογράφισης. Πώς αντέδρασε η Ζενεβιέβ και ποιο είναι το… πουλέν του Γιώργου Καράβα;

 

Μετά την αποχώρηση από την παραλία η Ρασέλ θεώρησε πως οι «δυνατοί» παίκτες του ριάλιτι δεν κατάφεραν να πετύχουν το θεμιτό αποτέλεσμα, κάτι που θα απογοήτευε αργότερα τους κριτές στο στούντιο.

«Ζω και περιμένω πώς και πώς τη στιγμή στο πλατό. Θέλω να πάρω πατατάκια, ποπ κορν και να κάθομαι να το βλέπω σαν σινεμά μόλις δούνε οι κριτές φωτογραφίες από παίκτες που τους είχαν αποθεώσει στην προηγούμενη φωτογράφιση.Η Βικούλα θα πέσει από το συννεφάκι στο πάτωμα και θα κλαίει. Πολύ θα γελάσουμε», δήλωσε η Ρασέλ.

 

Ο πολυτάλαντος ο Δημοσθένης Τζουμάνης

Στην οντισιόν του δήλωσε "γύπας", ενώ πλέον μας ξεδιπλώνει ένα – ένα τα ταλέντα του. Ο Δημοσθένης έχει βαλθεί να… τρελάνει τους κριτές του GNTM.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, ο 29χρονος εντυπωσίασε με τη λήψη που έφερε στο πλατό, ως άλλος Σπαρτιάτης, έτοιμος να ριχτεί στη μάχη.

Η Βίκυ Καγιά, ζήτησε ένα τραγουδάκι από τον Δημοσθένη, μόνο που εκείνος είχε ετοιμάσει κάτι διαφορετικό. Εμπνευσμένος από την παραμονή του στο GNTM και εκφράζοντας τη συμπάθειά τους προς τους κριτές και τον Γιώργο Καράβα, ο Δημοσθένης άρχισε να… τραπάρει.

Με δικούς του στίχους "τρέλανε" τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν από τη λήψη του στη δοκιμασία. Αρκετά καλή εβδομάδα για τον διαγωνιζόμενο του GNTM.

 

Τρομερό ραπάρισμα και από τον κριτή Δημήτρη Σκουλό

 

Η Βίκυ Καγιά δεν πίστευε τα όσα άκουγε από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία συμφωνούσε και με τον Άγγελο Μπράτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ειρήνη Μητράκου, παρουσίασε τη λήψη της στο στούντιο με τους κριτές.

«Είναι μία εικόνα που έχει ακριβώς αυτό που ζητήσαμε. Έχει όλη την ορμή, είσαι στον αέρα», είπε η Ζενεβιέβ και η Καγιά αμέσως αντέδρασε:«Καλέ θα με τραλάνετε; Είναι η Ειρήνη μέσα στο κόνσεπτ.Θα τρελαθώ παιδιά».

Τι ανέφερε ο Δημήτρης Σκουλός και ποια άποψη επικράτησε;

 

Η ανακοίνωση της Καγιά που μάλλον δεν ξάφνιασε αρκετούς.

Άλλη μια δοκιμασία έφτασε στο τέλος της για τους συμμετέχοντες του ριάλιτι. Στο νέο επεισόδιο του GNTM τα boys and girls έπρεπε να γίνουν… μαχητές της παραλίας, ποζάροντας στο φακό, με το πιο ζωηρό και άγριο ύφος τους.

Σειρά είχε το στούντιο και η αξιολόγηση από τους κριτές. Κάποιοι μάλιστα κατάφεραν να εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που έφεραν στο στούντιο, ενώ κάποιοι άλλοι απογοήτευσαν, ξαφνιάζοντας αρνητικά τους κριτές.

 

Ποια από τις διαγωνιζόμενες απογοήτευσε;

«Είναι λάθος αυτή η εικόνα. Τα ποδαράκια σου είναι χαμένα. Και στην προηγούμενη φωτογράφιση δεν είδαμε τίποτα», ήταν τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές για τη λήψη της, ενώ αργότερα ενημερώθηκε πως αποχωρεί από το GNTΜ.

 

Δείτε απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!