Αναμετρήθηκαν με κατσίκες και κότες για να βρεθεί η καλύτερη και να φιληθεί...!

 

 

Τα κορίτσια του #TheBachelorGR έγιναν «αγρότισσα μόνη ψάχνει...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά τα απίστευτα σχόλια στα social media, ήρθε η αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η νέα εβδομάδα του Bachelor ξεκίνησε, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να αναζητά την ιδανική κοπέλα, ανάμεσα στις συμμετέχοντες του ριάλιτι.

Μετά την αποχώρηση της Κασσιανής, τα κορίτσια επιδιώκουν να έρθουν αρκετά κοντά στον Παναγιώτη, καθώς όσο κυλούν οι εβδομάδες, ο ανταγωνισμός μεταξύ τους αυξάνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μάλιστα κάποιες κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την καρδιά του. Η Σία πάντως θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Μετά τα σχόλια στο twitter για τις βλεφαρίδες της, η Σία Βοσκανίδου αποφάσισε να αλλάξει το look της και η αλήθεια είναι πως η αλλαγή αυτή μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Η Σία Βοσκανίδου αποχωρίστηκε τις βλεφαρίδες της, δείχνοντας έτσι ένα πιο φυσικό πρόσωπο. Λέτε άραγε να ανέβει στα μάτια του Παναγιώτη;

 

Λίγο έλειψε να σωριαστεί στο έδαφος η Ραφαέλα όταν ένιωσε τα πάντα να μαυρίζουν γύρω της!

Η 20χρονη Κυπρια καλλονή που διεκδικεί την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες που συμμετέχουν στο reality αγάπης, υπερέβαλε εαυτόν στη φάρμα όπου βρέθηκε με κάποια άλλα κορίτσια μετά από απόφαση του Bachelor.

Ήταν μία ακόμα δοκιμασία στην οποία τις έθετε ο Παναγιώτης, όμως η Ραφαέλα θέλοντας προφανώς να εντυπωσιάσει τον γοητευτικό άνδρα, δεν σταμάτησε στιγμή να κάνει δουλειές.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν να κουραστεί έντονα και σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν ήθελε και πολύ για να νιώσει μία σκοτοδίνη.

Έτσι, ευτυχώς εγκαίρως προειδοποίησε ότι δεν νιώθει καλά και ο Παναγιώτης την πήρε από το χέρι και της έδωσε νερό για να νιώσει καλύτερα σε ένα σκιερό μέρος.

Δείτε όσα συνέβησαν στη νεαρή κοπέλα στο παραπάνω βίντεο:

 

Περιμένουν τον καυγά στο δωμάτιο - φωτιά!

Δεν έχουν τέλος, οι κόντες ανάμεσα στις συμμετέχοντες του ριάλιτι. Στο νέο επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έδωσε την ευκαιρία στα κορίτσια, να περάσουν λίγο χρόνο μαζί του, κάνοντας αγροτικές εργασίες.

 

Κάποιες μάλιστα ενθουσίασαν τον mr Bachelor, ενώ κάποιες άλλες δεν έδειξαν καθόλου ενθουσιασμό για τη νέα τους αποστολή.

Και όσο ο Παναγιώτης βρίσκεται στη φάρμα, τα υπόλοιπα κορίτσια συζητούν για τις φιλίες στη βίλα του Bachelor.

«Ο Παναγιώτης, λέει ότι θα βγει ραντεβού με την Αντζελίνα και όλες της το παίζουνε φίλες, αλλά πραγματικά στις εκφράσεις τους, φαίνεται το μίσος τους και η κακία. Εγώ προσωπικά μπορώ να το καταλάβω, όπως το καταλαβαίνει και ο Παναγιώτης», ανέφερε η Εριέττα.

«Δεν είναι φίλες, φίδια είναι», πρόσθεσε η Σία.

 

Η συμπεριφορά μίας συγκεκριμένης κοπέλας μέσα στο παιχνίδι φαίνεται να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Παναγιώτη Βασιλάκο, σε σημείο που ήδη μίλησε δημοσίως γι' αυτό. 

Αφορμή για να εκδηλωθεί ο Bachelor και να μιλήσει για την ενόχλησή του στάθηκε μία συμπεριφορά της Μαρίνας εναντίον συμπαίκτριάς της στη φάρμα.

Σήμερα κάποιες από τις κοπέλες που επέλεξε ο Παναγιώτης βρέθηκαν στη φάρμα για να καταπιαστούν με δουλειές και να αρμέξουν.

Την ώρα λοιπόν που η Άννυ άρμεγε, η Μαρίνα σχολίασε περιπαιχτικά τη συμπαίκτριά της, κάτι που φαίνεται να ενόχλησε τον Παναγιώτης ο οποίος ήταν μπροστά σε όσα συνέβησαν.

Λίγο αργότερα λοιπόν είπε on camera ότι τον ενοχλεί πολύ η συμπεριφορά της Μαρίνας εις βάρος των συμπαικτριών της και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει και πώς λειτουργεί στο σπίτι, όμως δεν θέλει να συμπεριφέρεται έτσι μπροστά του

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε να βγει ατομικό ραντεβού με τη Βίβιαν, γεγονός που προκάλεσε για ακόμα μία φορά... τριγμούς και εντάσεις στη βίλα. 

Ο bachelor μαζί με τη νεαρή κοπέλα βρέθηκαν σε ένα ονειρικό σκηνικό, σχεδόν βγαλμένο από παραμύθι με δεκάδες γλυκά και ζαχαρωτά να βρίσκονται στο τραπέζι για να τα απολαύσουν.

Μάλιστα τόσο η Βίβιαν όσο και ο Παναγιώτης δήλωσαν λάτρεις των γλυκών και δοκίμασαν από όλα.

Το ατομικό ραντεβού φαίνεται πως πήγε πολύ καλά για τη Βίβιαν αφού κάποια στιγμή φιλήθηκε με τον Παναγιώτη ο οποίος στη συνέχεια της χάρισε ένα πανάκριβο δώρο, ένα χρυσό περιδέραιο.

Και ύστερα τής είπε να κλείσει τα μάτια της για να της εμφανίσει τελικά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και να τη ρωτήσει αν το δέχεται.

Και εκείνη φυσικά είπε ναι.

 

Για πρώτη φορά στο ριάλιτι αγάπης δόθηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο ένα λευκό -και όχι κόκκινο όπως συνηθίζεται- τριαντάφυλλο σε κάποια από τις κοπέλες.

Το τριαντάφυλλο αυτό, όπως ορίζουν οι κανόνες του παιχνιδιού, δίνει στην κοπέλα που θα το κερδίσει τη δυνατότητα να ακυρώσει το ατομικό ραντεβού του Παναγιώτη με κάποια άλλη συμπαίκτριά της. Στη θέση της μπορεί να πάει η νικήτρια.

Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν πως το τριαντάφυλλο αυτό είναι ένα ατού για κάθε κοπέλα, ειδικά για εκείνες που δεν έχουν καταφέρει να βγουν ακόμα ατομικό ραντεβού με τον bachelor.

Ο Παναγιώτης αφού μίλησε πριβέ με κάποιες από τις κοπέλες, αποφάσισε να το χαρίσει σε εκείνη που πιστεύει πως πρέπει να έχει αυτό το προνόμιο σε σχέση με τις άλλες συμπαίκτριές της.

Και το έδωσε τελικά στη Νικόλ η οποία έδειξε να χαίρεται πάρα πολύ σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις συμπαίκτριές της που πλέον απειλούνται από εκείνη.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο παραπάνω βίντεο...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!