Σπάει η Δανέζη στο δωμάτιο επικοινωνίας «Ο πατέρας μου έφυγε στα χέρια μου»

 
 
Πανικός στο σπίτι του #BigBrotherGR! Ο μεγάλος καβγάς, οι φωνές και η στρατηγική...  Πιάστηκαν στα χέρια! Οι τσιρίδες της Άννας Μαρίας και η απειλή... Απίστευτες ατάκες: «Δεν τον μπορώ, μου γυρνάει τα συκώτια» 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τους τάραξε ο Μεγάλος Αδερφός.

Μπορεί εκείνος να έβαλε δυνατά το πρώτο τραγούδι της ημέρας ώστε να ξυπνήσουν οι παίκτες, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που το άκουσαν και σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους.

Όσο για την Άννα Μαρία με το που άκουσε το όνομα της από τον Μεγάλο Αδερφό πετάχτηκε σαν ελατήριο με την τσίμπλα στο μάτι μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ταραγμένη του είπε πως δεν πήρε χαμπάρι ούτε καν το τραγούδι.

 

Μετά το φλερτ, πιάστηκαν στα χέρια!

Ο Δημήτρης Πυργίδης, μετά το Live της Παρασκευής και τη νέα αρχηγία της Άννα Μαρίας, έχει έρθει αρκετά κοντά της και μάλιστα χωρίς να ξεκαθαρίζει τους σκοπούς του.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας (28-09), είδαμε τον Δημήτρη να… φλερτάρει την Άννα Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Έρχομαι, καμιά φορά, σε βλέπω πως κοιμάσαι και είσαι σαν άγγελος. Αυτή η κοπέλα, όταν ξυπνάει, είναι νεράιδα. Χωρίς μακιγιάζ, είσαι πιο ωραία. Εσένα σε μεγαλώνει το βάψιμο, ενώ τώρα φαίνεσαι πολύ πιο μικρή» είπε με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση.

Τι συνέβη όμως και στο επεισόδιο της Τρίτης στην Ελλάδα,  Δημήτρης και Άννα Μαρία ήρθαν στα χέρια με τον παίκτη να την κρατά στα χέρια και να απειλεί πως θα την ρίξει στην πισίνα;

 

Η νέα δοκιμασία του Μεγάλου Αδερφού έφερε ταραχή στο σπίτι.

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι παίκτες για ένα παιχνίδι.

Οι κανόνες αυτής της δοκιμασίας ήταν να προλάβει ο ένας παίκτης να κολλήσει αυτοκόλλητο στον άλλο τρέχοντας μέσα στο σπίτι.

 

Κάποιοι όμως λειτούργησαν με στρατηγική, κλειδώθηκαν στα δωμάτια προκειμένου να νικήσουν κι αυτό έφερε τον μεγάλο καβγά αφού τους κατηγόρησαν ότι δεν ήταν δίκαιο.

 

Mετά από τον μεγάλο καβγά μέσα στο σπίτι, ήρθαν οι κουβέντες ανάμεσα στις παρέες.

Κι επειδή η βραδιά της ψηφοφορίας σιγά σιγά πλησιάζει, άρχισαν ήδη να μιλούν για το ποιους θέλουν να δουν εκτός σπιτιού.

Η Ράνια μάλιστα σε συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Πυργίδη και τον αντιδήμαρχο, εξέφρασε ανοιχτά την άποψη της για τον Γρηγόρη με απίστευτες ατάκες.

«Τον Γρηγόρη δεν τον μπορώ, μου γυρνάει τα συκώτια», είπε χαμηλόφωνα.

 

Μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Σοφία Δανέζη στο Big Brother και το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας οπού και δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Ο λόγος; Η αναφορά στον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

Ειδικότερα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι στην Ελλάδα από πολλή μικρή ηλικία, η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στο εξωτερικό και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου αλλά έφυγε από την ζωή. Ήμουν 25 όταν έφυγε. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε πάρα πολύ μαζί. Τα έζησα όλα μαζί μου αν και φυσικά ο άνθρωπος έφυγε. Όταν έφυγε ο πατέρας μου… έχασα τον πατέρα μου».

«Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Πάρα πολύ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα. Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό. Δεν είναι εύκολο» εξομολογήθηκε, βουρκωμένη, η Σοφία Δανέζη στο Big Brother. «Ήταν πολύ δύσκολα και τα δύο αυτά χρόνια και μετά ακόμα πιο δύσκολα. Ήμασταν εγώ και ο πατέρας μου στην Ελλάδα και σχεδόν τον ενάμισι χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο. Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο, έλιωσε και το ζούσα μαζί του».

 

Σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση προχωράει στο Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς σχετικά με τα αισθήματα που έχει αναπτύξει για την συμπαίκτρια του, Σοφία Δανέζη. Αισθήματα τα οποία, όμως, μοιάζουν να έχουν μπει… στον πάγο καθώς οι δύο διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχουν απομακρυνθεί τις τελευταίες μέρες.

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother, παρακολουθούμε τον Δημήτρη Κεχαγιά να συνομιλεί με την Αφροδίτη. Θέμα της συζήτησης, βεβαίως, η γοητευτική τραγουδίστρια.

«Της είπα χθες, Σοφία μου κομμένα τα πολλά πολλά και ήταν πολύ στραβωμένη. Σήμερα το πρωί σηκώθηκε και ήταν πλήρως αποκομμένη, ενώ εγώ δεν ήθελα να την αποκόψω. Να την προστατέψω ήθελα από όλο αυτό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Αμέσως μετά, ο νεαρός παίκτης του Big Brother βρίσκεται στο δωμάτιο επικοινωνίας και εξωτερικεύει με ειλικρίνεια την έλξη που νιώθει για την Σοφία Δανέζη!

«Εννοείται ότι την φλερτάρω, είναι πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Δεν το συζητάω αυτό και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Δεν είμαι κανένα παιδάκι να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Από την πρώτη μέρα που έχουμε μπει εδώ μέσα έχουμε πει δυο, τρία πράγματα τα οποία τα σέβομαι» τονίζει.

«Είναι όμορφα, τα κρατάω και μένει εκεί» καταλήγει ο Δημήτρης Κεχαγιάς στο Big Brother

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης