Η πρώτη αποχώρηση από το #GNTMgr!

 
 
Η Ρασέλ φλέρταρε ευθέως τον Σκουλό! «Τον θεωρώ από τους πιο σέξι άντρες»! H διαφωνία των coaches και ο θυμός της Καγιά!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η αγωνία και το άγχος στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων είναι έντονα καθώς μετά την πρώτη δοκιμασία κινδυνεύουν πολλοί να βγουν εκτός. 

Κυρίως η Χρύσα Καβράκη και ο Δημοσθένης Τζουμάνης οι οποίοι δεν τα πήγαν καθόλου καλά στην πρώτη δοκιμασία του παιχνιδιού με τις γυμνές πόζες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Χρύσα μπλόκαρε και δεν κατάφερε να χαρίσει στον φωτογράφο μία καλή λήψη ενώ και ο Δημοσθένης δεν ήταν και πολύ καλός μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Οι κοπέλες συζήτησαν για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Χρύσας από το παιχνίδι, όπως και τα αγόρια, τα περισσότερα από τα οποία δεν ήθελαν να φύγει εκείνος από το παιχνίδι.

Ο Δημοσθένης πάντως είπε on camera ότι θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς να φύγει από το παιχνίδι και πως στόχος του είναι να παραμείνει.

 

Στο πλατό του GNTM βρέθηκε, για πρώτη φορά, η Ρασέλ στο επεισόδιο της Τρίτης προκειμένου να δεχθεί τα σχόλια της κριτικής επιτροπής για την πρώτη της φωτογράφιση στο ριάλιτι μόδας του STAR/Omega.

Πως φάνηκε, όμως, η… γυμνή αλήθεια της διαγωνιζόμενης στη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό;

Η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για την φωτογραφία που είχε με ρούχα, σχολιάζοντας πως προσωπικά θα την πετούσε στα σκουπίδια.

Στο σύνολο, η νεαρή Ρασέλ απέσπασε θετικά σχόλια για αυτή την πρώτη απαιτητική δοκιμασία του GNTM ενώ δεν έκρυψε την ιδιαίτερη αδυναμία που τρέφει στον κριτή Δημήτρη Σκουλό! «Ένας λόγος που ήρθα στο GNTM είναι γιατί είναι κριτής ο κύριος Σκουλός! Τον αγαπώ! Τον αγαπώ βασικά για την δουλειά που κάνει και τον θεωρώ από τους πιο σέξι άνδρες που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μου αρέσει απίστευτα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμένα δεν μου αλλάζει γνώμη το σχόλιο σου. Έχω δει την εικόνα, έχω βγάλει τα συμπεράσματα μου και μου αρέσει πιο πολύ η γυμνή σου φωτογραφία γιατί έχεις κάνει μια πάρα πολύ ωραία μέση μαζί με τους γλουτούς» τόνισε ο κριτής του GNTM.

«Μάλλον δεν το κατάλαβαν όπως ακριβώς το εννοούσα. Αλλά εντάξει. Στον… κύριο Σκουλό άρεσε» τόνισε με χαμόγελο η Ρασέλ στην κάμερα του GNTM!

 

Η φωτογράφηση του Παναγιώτη Πέτσα στάθηκε η αφορμή για να έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση οι coaches.

Ο λόγος της αντιπαράθεσης ήταν ότι ο Δημήτρης Σκουλός θεωρούσε πως οι πόζες του Παναγιώτη ήταν πολύ θηλυπρεπείς, σε αντίθεση με την Καγιά η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί τη θεωρούσε κακή, ακόμα και αν ήταν θηλυπρεπής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο #Twitter με τα σχόλια που ακούστηκαν στο #GNTMgr περί σεξουαλικότητας

Με τη Βίκυ Καγιά συμφώνησε ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν παραμένουν κολλημένοι σε τέτοιου είδους ταμπού με τον Δημήτρη Σκουλό όμως να έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.

Μέχρι που η Βίκυ Καγιά, ενοχλημένη με όσα έλεγε ο γνωστός φωτογράφος, τον ρώτησε ευθέως αν έχει κάποιο πρόβλημα.

Οι τόνοι έπεσαν όταν και οι δύο coaches από κοινού αποφάσισαν να χαλαρώσουν και να μη συνεχίσουν την όλη συζήτηση.

 

Η φωτογράφιση της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου δεν φαίνεται να άρεσε και πολύ στους coaches. 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ήταν αρκετά σκληρή μαζί της λέγοντάς της πως οι πόζες της τόσο με ρούχα όσο και στο γυμνό ήταν "τραγωδία" ενώ και η Βίκυ Καγιά τη χαρακτήρισε «βατερλό».

«Ήρθες από τη Σουηδία, επαγγελματίας μοντέλο για να μπεις στο "GNTM 3", τα κατάφερες αλλά άφησες τους άλλους να σε καπακώσουν» είπε στη νεαρή κοπέλα η Βίκυ Καγιά.

Ένα περίεργο σχόλιο έκανε και ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλώντας την... κένταυρο καθώς είπε πως κάτι τέτοιο τού θύμισε η πόζα της στο γυμνό.

«Έκανα πράγματα μηχανικά και μπλόκαρα!» δικαιολογήθηκε η Αλεξάνδρα η οποία δεν ήταν ικανοποιημένη από την απόδοσή της.

 

Στο τέλος της ημέρας, ένα μοντέλο δεν κατάφερε να πάρει τη δουλειά, ενώ για κάποιον ή κάποια, το ταξίδι στον διαγωνισμό του GNTM 3, τελείωσε νωρίς.

 

Ποιοι παίκτες κέρδισαν όμως την καλύτερη φωτογραφία για την πρώτη δοκιμασία; Όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας. Τελικά την κατέκτησε ο Αιμιλιάνο.

 

Ύστερα από μια δύσκολη διαδικασία επιλογής από την κριτική επιτροπή του προσώπου που θα αποχωρήσει πρώτο από το φετινό GNTM, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το αποτέλεσμα στους διαγωνιζόμενους. Και εκείνη που άνοιξε πρώτη την πόρτα της εξόδου με κλάματα στα μάτια ήταν η Χρύσα Καβράκη!

«Δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Εγώ φταίω, μόνο εγώ. Απλά είχα προσπαθήσει πάρα πολύ και στα προηγούμενα στάδια και είχα αφήσει πολλά άλλα πράγματα. Θα προσπαθήσω, όμως, και μόνη μου απ’ έξω χωρίς αυτό» τόνισε η Χρύσα Καβράκη βουρκωμένη στην κάμερα του GNTM. «Με κάποια πρόσωπα έχουμε δεθεί πολύ και θα μου λείψουν πολύ».

Συμφωνείτε αλήθεια με την πρώτη αποχώρηση στο φετινό GNTM;

 

Μετά την αποχώρησή της, η Χρύσα Καβράκη ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο στο οποίο τόνισε: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη στήριξή σας και τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης σας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όσους περισσότερους μπορώ. Ελπίζω σε όλους. Και μην ανησυχείτε, δεν κλαίω άλλο».

 

Δείτε το trailer της Δευτέρας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»