Έξω φρενών Ντόρα Μακρυγιάννη και Φαίη Σκορδά με το #TheBachelorGR

 
Η επική ατάκα της Ναταλίας Γερμανού για την ηλικία της... Έλενας ετών 38, του #TheBachelorGR! Το Bachelor συνεχίζει να απασχολεί, λόγω περιεχομένου, τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές και η κριτική που ασκείται για το συγκεκριμένο project είναι τουλάχιστον έντονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο Enjoy και στη Μαρία Ανδρέου παραχώρησε συνέντευξη η Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ANT1 «Ήλιος». Η ηθοποιός μεταξύ άλλων κατακεραύνωσε τα reality που προβάλλονται φέτος στην ελληνική τηλεόραση και τόνισε πόσο υποβαθμίζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μεγάλη απαξίωση για τις γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα…

Εξευτελισμός. Πολύ λυπηρό να ακούς «σε παρακαλώ, θέλω να μιλήσω ένα λεπτό εγώ με τον Παναγιώτη», «συγνώμη θα σε διακόψω και θα σου πάρω τον Παναγιώτη». Ο Παναγιώτης, αντικείμενο του πόθου κι οι υποψήφιες νύφες να μαλλιοτραβούνται. Γι’ αυτήν την ισότητα δώσαμε μάχη οι γυναίκες; Γιατί επικροτούμε σαν κοιμισμένοι αυτή την trash τηλεόραση; Η τηλεόραση είναι ένα πολύ δυνατό μέσο. Και στους ανθρώπους που είναι στην επαρχία και δεν έχουν την επιλογή του θεάτρου τούς κάνει συντροφιά. Γιατί τους βάζεις να δούνε ένα τέτοιο πρόγραμμα, που δεν ξέρω αν είναι ψεύτικο κιόλας και αν σφάζονται οι παίκτριες για την αγάπη του Παναγιώτη ή τα λεφτά που τους δίνει η παραγωγή ή τη δημοσιότητα; Αν το πρόγραμμα είναι φτιαχτό, οι καβγάδες γίνονται επίτηδες, ποια είναι η λογική να κάτσω να το δω; Απλώς δεν υπάρχει λογική.

Είμαστε υπεύθυνοι και εμείς ως τηλεθεατές για τα νούμερα τηλεθέασης που δίνουμε στο «Big Brother» όπως και στο «Bachelor».

 

 

 

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, μετά την προβολή σχετικού βίντεο, η Φαίη Σκορδά μίλησε ανοιχτά τόσο για το Bachelor, όσο και για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Είναι ο συνδυασμός όλων με αυτό το τραγικό, ότι αυτές οι κοπέλες θέλουν να κερδίσουν την καρδιά ενός άνδρα, που πραγματικά σε αφήνει αμήχανο, είναι πολύ άβολο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε έρθει κι εδώ στην εκπομπή, είναι ένα πολύ ωραίο, γλυκό, ευγενικό παιδί. Μετά το Nomads, προφανώς δεν έγινε κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Του έρχεται αυτή η πρόταση, που πολύ δύσκολα θα έβρισκαν κάποιον, ο ίδιος δεν είχε άλλη επιλογή τηλεοπτική. Το παιδί αυτό πληρώνεται ως παρουσιαστής σε αυτό το concept. Του έγινε μία πρόταση που από το τίποτα θεωρώ τη δέχτηκε», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Λάθος όλο!», είπε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα.

 
 

H Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για την ηλικία της Έλενας Μπάση, της μεγαλύτερης παίκτριας από το Bachelor , η οποία δήλωσε 38 χρονών και η δήλωσή της ήταν επική!

Τη Ναταλία Γερμανού συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε και η παρουσιάστρια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το Big Brother και το Bachelor!

Η Ναταλία Γερμανού είπε για το Big Brother: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Όσο για το Bachelor η Ναταλία Γερμανού είναι: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Και όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της Έλενας Μπάση, είπε με αρκετή δόση χιούμορ: «Η Έλενα Μπάση να είναι 39, να είναι 40. Σίγουρα ένα-δύο χρονάκια πρέπει να τα κρύβει. Εγώ είμαι πολύ παραπάνω από 38. Το ομολογώ».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»