Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Άλλη μια άδικη αποχώρηση από το σπίτι του #BigBrotherGR

  26/09/2020 08:47
Άλλη μια άδικη αποχώρηση από το σπίτι του #BigBrotherGR

Άλλη μια άδικη αποχώρηση από το σπίτι του #BigBrotherGR

  26/09/2020 08:47
 
 

Η live ψηφοφορία, το βέτο και η αποχώρηση στο #BigBrotherGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό βρέθηκε το Big Brother Live, το βράδυ της Παρασκευής, λίγα λεπτά μετά τις 9 στον ΣΚΑΪ/Sigma. Το ριάλιτι, ωστόσο, αυτή τη φορά ξεκίνησε διαφορετικά από τις προηγούμενες εβδομάδες καθώς οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ψηφίσουν ζωντανά τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, ο ένας μετά τον άλλον, οι διαγωνιζόμενοι του Big Brother βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να δώσουν την αρνητική τους ψήφο και να την αιτιολογήσουν.

Οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως ήδη γνωρίζαμε, είναι η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Νίκος Ζέκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε μια απαιτητική ομολογουμένως ψηφοφορία, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των ενοίκων έχουν εξελιχθεί και σφίξει περισσότερο, βδομάδα με την βδομάδα, το αποτέλεσμα κρίθηκε σε μικρές διαφορές και σίγουρα αποτελεί για αρκετούς έκπληξη.

Εκείνες που απέσπασαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, σε ισοψηφία, ήταν η Ράνια Καραγιάννη και η Σοφία Δανέζη!

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, όμως, θέλησε να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του βέτο και να σώσει την Σοφία Δανέζη με την οποία και έχουν έρθει πιο κοντά. Έτσι, στη «δύναμη» του κοινού βρίσκονται πια η Ράνια Καραγιάννη, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή και ο Νίκος Ζέκος!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Χάρης Βαρθακούρης έλαβε στα χέρια του την κάρτα με το όνομα του παίκτη που αποχωρεί και ανακοίνωσε στους ενοίκους του σπιτιού, ότι η Αφροδίτη και η Ράνια θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται μέσα στο σπίτι του “Μεγάλου Αδελφού” και την επόμενη εβδομάδα.

Για τον Νίκο το ταξίδι του Big Brother τελειώνει απόψε. Ο ίδιος αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του εγκατέλειψε το σπίτι.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου μετά την αποχώρησή του

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας