Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Μικρούτσικο... Έτσι ειπώθηκε η ατάκα περί βιασμού

 
 
«Ο Αντώνης μου είπε ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία Δανέζη» Στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα» μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έκανε αρκετές αποκαλύψεις σχετικά με το #BigBrotherGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε ότι το Big Brother του τότε δεν έχει καμια σχέση με αυτό του σήμερα γιατί όλοι είναι πιο υποψιασμένοι.

Μάλιστα αποκάλυψε τον λόγο που δεν ακούμε την αρχική μουσική από το Big Brother, όπως το 2001: «Δεν άφησε ο ΑΝΤ1 κανένα πλάνο δικό μου γιατί είναι περιουσιακό του στοιχείο. Η μουσική από το πρώτο άκουσμα μου άρεσε αλλά προχωρώντας η εκπομπή την βρήκα πολύ εύστοχη και δημιουργούσε κάτι σαν ένταση.»

Για το περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και το ενδεχόμενο να κοπεί το Big Brother είπε: «Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό. Με ποια αρμοδιότητα;»

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε κάτι που του εκμυστηρεύτηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης λίγο μετά την απομάκρυνσή του από το “Big Brother”. Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ήταν ερωτευμένος με την Σοφία Δανέζη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Ξέρετε τι μου έλεγε ο Αντώνης; Ότι είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Μου το είπε στο τηλεφώνημα. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν της έχουμε δει. Μου είπε για το πως της έγραφε χαρτάκια, πως της άφηνε μέσα στα ρούχα της πραγματάκια. Μου είπε με κλάματα: “Ανδρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου έδιναν αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ και μου λέγανε πάρε αυτά τα λεφτά και εξαφανίσου ή άσε τα λεφτά και μπες μέσα να πας να βρεις τη Σοφία να την αγκαλιάσεις, να την φιλήσεις, δεν θα έπαιρνα τα λεφτά, θα έμπαινα να την αγκαλιάσω. Είμαι ερωτευμένος”. Και ρωτάω ποιος ερωτευμένος είναι το προφίλ του βιαστή έστω και υποσυνείδητα; Άρα για την κουβέντα που έκανα εκ των υστέρων, εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο, που δεν βουτάει τη γλώσσα του πριν μιλήσει.», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για το σκηνικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

«Πίεσε όλο το σύστημα να κοπεί το Big Brother. Η φράση αυτή ήταν διαδικτυακά στο live streaming. Δεν παίχτηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Κοιτάχτε να δείτε τι μου είπε το παιδί (Αντώνης) και μάλλον έχει δίκιο. Μίλαγε με έναν από τους δίδυμους και μου είπε, εγώ δεν το ήξερα, ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλαχτικά, μήπως συμβεί κάτι. Και έλεγε “αν έρθει κάποια θα αδειάσω το πακέτο” (τα προφυλαχτικά). “Αν δεν κάτσει (και ήταν απέναντι ο Χάος)...” Κοιτάζει τον Χάος ο Αντώνης, βγάζει τη γλώσσα και μου είπε “αντί να πω χάος, είπα στο στυλ χάος… Βιασμός”.

Αντί για χάος έβαλε το βιασμός. Έκλαιγε όταν μου το έλεγε. Μου είπε “αν ανοίξεις το πλάνο απευθύνομαι στον Πυργίδη”.

Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν βιαστή. Έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές παιδί. Γιατί είσαι στην τηλεόραση. Ακόμη και αυτό το αστείο πρόσεξέ το» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»