Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #BigBrotherGR

 
Λύγισε η Αφροδίτη για τον θάνατο του πατέρα της «Ήμασταν τσακωμένοι». Πλάνταξε στο κλάμα η Ραμόνα όταν είδε τα κατοικίδιά της.
Ξεσπάθωσε η Ράνια, ο καυγάς με τη Σοφία στο #BigBrotherGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Σε καυγά εξελίχθηκε η συζήτηση ανάμεσα στη Σοφία και τη Ράνια. Όλα άρχισαν, όταν οι παίκτριες του Big Brother ξεκίνησαν μια κουβέντα για την ψηφοφορία.

Μάλιστα η Σοφία έδειξε να επιμένει, ρωτώντας τη Ράνια για το εάν όντως τελικά την ενδιαφέρουν όσοι την ψηφίζουν προς αποχώρηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Αμέσως η Ράνια διαφώνησε.

«Εάν είχε πρόβλημα, γιατί με ψήφισες, ή αν με ψήφισες, θα ερχόμουν να στο έλεγα. Δεν είναι το θέμα μου εκεί. Βασικά δεν υπάρχει θέμα να γίνεται όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας ψηφίζει με τα κριτήρια τα δικά του. Τώρα το “γιατί με ψήφισες” θα ερχόμουν να στο πω. Μπήκε μεσολαβητής η Χριστίνα», δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

 

Τι συνέβη με Σοφία Δανέζη και Δημήτρη Κεχαγιά;

Όλο και πιο κοντά έρχονται το τελευταίο διάστημα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία Δανέζη!

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο του Big Brother, οι δύο παίκτες ήρθαν τόσο κοντά, κάνοντας χιούμορ, πειράγματα αλλά και αγκαλιές μεταξύ τους.

Λίγα λεπτά αργότερα και η Σοφία άνοιξε κουβέντα για τη ζωή τους μετά το ριάλιτι, αλλά και τη φιλία τους. Τότε, ο Δημήτρης δεν θεώρησε τίποτα δεδομένο

"Θα γίνεις ο κολλητός μου" του είπε, κι εκείνος απάντησε: "Ούτε καν, εγώ κολλητός δεν γίνομαι με σένα. Ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει"

Στη συνέχεια η Σοφία του απάντησε με πολλά μπιπ!

 

Στο δωμάτιο του Big Brother βρέθηκε η Ραμόνα Μοροσάνου στο επεισόδιο της Πέμπτης. Η γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα κατοικίδια της που της λείπουν πάρα πολύ. Ο Σνόου και η Τόφι, τα οποία «χαιρέτησαν» την Ραμόνα μέσα από ένα σύντομο βίντεο.

Όπως ήταν επόμενο, βέβαια, αυτό αφορά σε μια… δοκιμασία του Big Brother ωστόσο το απόσπασμα «λύγισε» την διαγωνιζόμενη που άρχισε να κλαίει με λυγμούς!

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Μοροσάνου λίγο αργότερα που βρέθηκε εκ νέου στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού.

«Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει» πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω».

Εάν μπορούσε μόνο ένα πράγμα να πει στη μητέρα της, η Ραμόνα σημείωσε με δάκρυα πως «ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα να με στηρίξει σε όλα».

Μια διαφορετική, ευαίσθητη πλευρά από τη Ραμόνα Μοροσάνου στο Big Brother…

 

Μια ευαίσθητη στιγμή είχε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, το βράδυ της Πέμπτης, στο επεισόδιο του Big Brother. Μια στιγμή όπου εξομολογήθηκε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδελφού την σχέση που διατήρησε με τον πατέρα της μέχρι που έφυγε από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λείπει η οικογένεια μου. Πιο συγκεκριμένα, τα μικρούλια μου, το ανιψάκι και το βαφτιστήρι μου. Και μετά όλοι. Τα αδέλφια μου, η μανούλα μου και η γιαγιά μου».

«Η μαμά μου μεγάλωσε μαζί μας, οπότε ήμασταν πάντα πάρα πολύ κοντά αν και διαφέρουμε πάρα πολύ σαν χαρακτήρες» πρόσθεσε, επίσης, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. «Θα με μαλώσει, θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα παρόλο που της λέω πως αυτή και ο μπαμπάς μου φταίνε πως είμαι τόσο ονειροπόλα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με μένα και με τα αδέλφια μου».

Όταν, όμως, η διαγωνιζόμενη του Big Brother κλήθηκε να μιλήσει για τον πατέρα της ξέσπασε σε κλάματα. «Όλο μου το μέσα είναι ο μπαμπάς μου. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Ζούσε με αυτό το πράγμα, ήθελε να είναι καλός άνθρωπος και τα κατάφερε. Μέχρι τα 48 του ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μπαμπάς, συνάδελφος, θείος. Πάρα πολύ έξυπνος, δοτικός, του άρεσε πάρα πολύ να συζητάει και να διαβάζει. Ήταν αγαπητός σε όλους. Τσακωνόμασταν πάρα πολύ επειδή ήμασταν πάρα πολύ ίδιοι στον χαρακτήρα και όταν πέθανε αυτό αισθάνθηκα» πρόσθεσε συναισθηματικά φορτισμένη.

Μια πτυχή διαφορετική του εαυτού της παρουσίασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή…

 

Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα

Άλλη μια εβδομάδα για τους παίκτες του Big Brother ολοκληρώνεται. Λίγο πριν το Live της Παρασκευής, ο μεγάλος αδερφός, ξεκίνησε τη διαδικασία της ψηφοφορίας, από την οποία θα έβγαιναν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Αποκαλύψεις, εκπλήξεις και ανατροπές, στο δωμάτιο επικοινωνίας, αφού για πρώτη φορά, είδαμε ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο, σύμφωνα με τους παίκτες, να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.

Μάλιστα οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήτανε δύο, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στα πρόσωπα.

Δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στις παρακάτω φωτογραφίες…

 

Κάτι δεν πήγε σωστά στη χθεσiνή ψηοφοφορία.

Με εκπλήξεις και ερωτηματικά, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, η Αφροδίτη συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια για τη συμπεριφορά της στο σπίτι, κάτι το οποίο αποκάλυψαν οι συμπαίκτες της στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Έτσι, μαζί με τον Νίκο Ζέκο, είναι οι δύο υποψήφιοι γι΄αυτή την εβδομάδα προς αποχώρηση.

Μάλιστα το χθεσινό επεισόδιο ολοκληρώθηκε χωρίς να ανακοινώνεται τρίτος υποψήφιος, κάτι που ενδέχεται να συμβεί, προς έκπληξη όλων, στο αποψινό Live.

Φυσικά οι χρήστες του twitter αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά, αναζητώντας τον τρίτο υποψήφιο…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»