Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί! «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη»

 

Κατέρρευσε η Μαγδαληνή μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής ιστορίας της και ο Παναγιώτης συνεχίζει απτόητος να παίζει μπαλίτσα με τα κορίτσια στο στο #TheBacherolGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαγδαληνή ήταν απόψε η μεγάλη τυχερή που θα έβγαινε ραντεβού πριβέ με τον Παναγιώτη Βασιλάκο όμως ούτε η ίδια περίμενε το πώς αυτό θα εξελισσόταν. Πολλά δάκρυα, πολλή συγκίνηση αλλά και πολλή χαρά στο τέλος. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο Παναγιώτης με τη Μαγδαληνή βρέθηκαν σε ένα ονειρεμένο ραντεβού για ιππασία και πολλές εκπλήξεις. Εκεί τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε ο Παναγιώτης γιατί η Μαγδαληνή του εκμυστηρεύτηκε πως είναι διαφορετική απ' τις υπόλοιπες κοπέλες στη βίλα.

Του μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια που η πρόνοια την πήρε από τους γονείς της και μεγάλωσε σε οικοτροφείο και εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.

Η Μαγδαληνή επέστρεψε στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο και – φορτισμένη από τα όσα είχαν συμβεί - συνέχισε να κλαίει μπροστά στις άλλες κοπέλες.
Κάποιες συγκινήθηκαν, κάποιες άλλες όμως συνέχισαν να έχουν την ίδια συμπεριφορά απέναντί της.

Η έκπληξη ήρθε και πάλι από τον Παναγιώτη λίγο αργότερα όταν εντελώς αιφνιδιαστικά τρύπωσε στη βίλα των κοριτσιών, ζήτησε από τη Μαγδαληνή να τον πλησιάσει και τη ρώτησε αν δεχόταν το τριαντάφυλλο.

Η αγκαλιά του και η προσφορά του, έκαναν τη Μαγδαληνή να χαμογελάσει και να νιώθει ευτυχισμένη.

Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν!

 

Η αιφνίδια επίσκεψη του Παναγιώτη Βασιλάκου στο σπίτι όπου ζουν τα κορίτσια που τον διεκδικούν, έφερε πανικό σε κάποιες από τις κοπέλες οι οποίες έτρεχαν πανικόβλητες να φτιαχτούν!

Συγκεκριμένα, η Κασσιανή, η Νικολέττα και η Μαρίνα, μόλις τον αντίκρισαν, πετάχτηκαν από τις ξαπλώστρες τους και έφυγαν από τον χώρο της πισίνας, ζητώντας συγγνώμη από τον Παναγιώτη καθώς ήθελαν να ετοιμαστούν.

Οι τρεις κοπέλες, δεν περίμεναν τον Παναγιώτη στο σπίτι όπου ζουν και επειδή ήταν λίγο ατημέλητες ή τέλος πάντων όχι όπως θα ήθελαν για να έχουν μία τετ α τετ συνάντηση με τον Bachelor, έφυγαν... σφαίρα στο σπίτι για να φτιάξουν τα μαλλιά τους και να βαφτούν για να νιώθουν αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή τους.

Βέβαια, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Παναγιώτη το γεγονός ότι οι τρεις τους καθυστέρησαν αρκετά να ετοιμαστούν, ρωτώντας τις άλλες κοπέλες που ήταν γύρω του αν όντως κάνουν τόση ώρα να ετοιμαστούν.

Οι τρεις κοπέλες τελικά επέστρεψαν στην πισίνα για να έρθουν σε επαφή με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

 

Σαν... τρελές έκαναν οι κοπέλες που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για τη νέα δοκιμασία από την οποία θα κρινόταν ποια θα έβγαινε ραντεβού μαζί του. 

Η δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες να συγκεντρώσουν όσες περισσότερες ανθοδέσμες από αυτές που πετούσε ο Παναγιώτης μπορούσαν και με αυτόν τον τρόπο θα περνούσαν στην επόμενη φάση.

Οι ανθοδέσμες ήταν 15 και η αλήθεια είναι πως η αδρεναλίνη ανέβηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

Σε κάποια στιγμή που ο Παναγιώτης πέταξε μία ανθοδέσμη, αυτή πήγε στα χέρια της Σαμάνθας και της Αντζελίνας.

Καμία όμως δεν άφηνε από τα χέρια της την ανθοδέσμη με αποτέλεσμα οι δύο κοπέλες για αρκετή ώρα να... παλεύουν για το ποια θα υπερισχύσει τελικά και θα παραδώσει την ανθοδέσμη στον Παναγιώτη.

Τελικά και μετά από έναν απίστευτο... αγώνα σώμα με σώμα, την ανθοδέσμη κέρδισε και παρέδωσε η Αντζελίνα.

 

Χαμός στη βίλα όπου ζουν τα κορίτσια που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο αφού σε ένα παιχνίδι, το "Θάρρος ή αλήθεια", βγήκαν πολλά στη φόρα. 

Τα κορίτσια, για να περάσει η ώρα λοιπόν έπαιξαν "Θάρρος ή αλήθεια" και μετά από λίγη ώρα από την έναρξη άρχισαν και οι μπηχτές, οι εντάσεις αλλά και οι ευθείες βολές.

Μάλιστα, όταν ήρθε η σειρά της Άννυ να παίξει, ρώτησε την Αντζελίνα "θάρρος ή αλήθεια", εκείνη επέλεξε το δεύτερο και κάπως έτσι άρχισε ένα τρικούβερτος καβγάς ανάμεσά τους στον οποίο ενεπλάκη λίγο αργότερα και η Εριέττα η οποία δεν έκρυψε την αντιπάθειά της για την Αντζελίνα, αντιμετωπίζοντάς την με ειρωνεία και θυμό.

Από την πλευρά της η Αντζελίνα στο πλαίσιο του παιχνιδιού τη ρώτησε ευθέως αν μιλάει πίσω από την πλάτη της για την ίδια και τότε η Εριέττα άναψε τα αίματα, λέγοντάς της πως όντως μόνο αυτό κάνει. Κάτι που πυροδότησε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, με την Έλενα να παραδέχεται on camera ότι είναι σοβαρή η αντιπαράθεση των δύο γυναικών και ότι στο μέλλον τα πράγματα θα χειροτερέψουν ανάμεσά τους.

 
 
 
«Αυτό δεν θα το ξανακάνεις γιατί την επόμενη φορά θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη του μπάνιου, στη θέση του», είπε έξαλλη η Αντζελίνα.

«Εγώ δεν επιτρέπω σε καμία, ούτε στην παρέα μου, ούτε στο χώρο που είμαι εγώ, να μου υψώνει τον τόνο της φωνής. Μπορεί η Κασσιανή να μην είναι φίλη μου, αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει με αυτόν τον τόνο όταν είμαι εγώ μπροστά. Γι’ αυτό το λόγο της πέταξα το μαξιλάρι μήπως τη μπει στο στόμα και το βουλώσει», είπε αργότερα η Ερριέτα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»