Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που δέχθηκαν πρόταση για το #J2US

 

Ποια Κύπρια τραγουδίστρια βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Και φέτος, δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους αναμένεται να «κλέψουν» την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό!

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται για μία ακόμα χρονιά απολαυστικές στιγμές, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται και πάλι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, οι οποίοι θα αξιολογούν κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων.

Το μεσημέρι της Τρίτης, όλοι οι συντελεστές του show συναντήθηκαν σε studio στα Μελίσσια, όπου πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφιση της νέας σεζόν του J2US. Ανανεωμένοι όλοι, λαμπεροί, ευδιάθετοι και φορώντας το πιο αστραφτερό χαμόγελό τους πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, με το αποτέλεσμα να αναμένεται εντυπωσιακό.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν «κλειδώσει» όλα τα ζευγάρια των συμμετεχόντων, όπως έχει γίνει γνωστό, όμως, δεν είναι λίγοι οι celebrities που βρίσκονται σε συζητήσεις για μία θέση στο παιχνίδι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Έλληνες celebrities που σήκωσαν του ακουστικό τους και δέχτηκαν πρόταση για το “Just the 2 of us” είναι οι εξής:

Θάνος Καλλίρης, Κώστας Σόμμερ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Βαγγέλης Κακουριώτης,  Δημήτρης Μηλιόγλου, Δημήτρης Μηλιόγλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Ελένη Τσολάκη, Γωγώ Τσαμπά, Ζένια Μπονάτσου, Ζένια Μπονάτσου .

Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρω1νό και η Γωγώ Μαστροκώστα

«Το όνομά της είχε ακουστεί πολύ έντονα το 2011 για την πρώτη εκδοχή του J2US όπου είχαν γίνει πολύ προχωρημένες συζητήσεις, όμως τότε δεν το τόλμησε», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

 

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης των συντελεστών που θα είναι ίδιοι, όλοι, με τον προηγούμενο κύκλο.

Αμέσως μετά, ωστόσο, ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης θέλησε να δώσει μια είδηση «βόμβα» που, αν επιβεβαιωθεί, θα ταράξει σίγουρα τα νερά!

«Χθες, έγινε ένα ραντεβού στο γραφείο του Νίκου Κοκλώνη το οποίο, μόλις το έμαθα, αμέσως του έστειλα μήνυμα να τον ρωτήσω τι γίνεται εδώ. Ποιος ήταν; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου να μην κρύβει τη χαρά της!

Δεν ξέρουμε εάν θα είναι στο J2US γιατί ο Κοκλώνης, ξέρουμε ότι είναι σφίγγα και δεν λέει τίποτα! Έγινε ένα ραντεβού που κράτησε αρκετή ώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και προσπαθώ να μάθω τι συζήτησαν» πρόσθεσε ο Νίκος Γεωργιάδης με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει πως «είναι μια εξαιρετική ιδέα γιατί είναι ένα πρόσωπο που έχει λείψει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»