Τον λήστεψαν και πέταξαν τον επιληπτικό γιο του από τον 4ο όροφο!

 
 
Η συγκλονιστική ιστορία του τραγουδιστή του δρόμου που κατέπληξε με το ταλέντο του! Η Ιωάννα Κουταλίδου επέστρεψε από το Fame Story για να ξαναφύγει, αφού δεν γύρισέ κανένας από τους τέσσερις coach! Όλοι όσοι μπήκαν σε ένα από τα #Team του #TheVoiceGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το The Voice επέστρεψε με το δεύτερο επεισόδιο των οντισιόν και στις τέσσερις θέσεις των coaches δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τον Σάκη Ρουβά, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη.

Πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση το χθεσινό επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE το οποίο στην ώρα μετάδοσης του (21:14-24:30) κατέγραψε κατά μέσο όρο κοντά στο 31% στο σύνολο πληθυσμού, ενώ έφτασε μέχρι και το 47.2%.

Το μουσικό σόου παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 196.230 τηλεθεατές. Εντυπωσιακή η απόδοση του και στο δυναμικό κοινό 18-54 που έφτασε μέχρι 41.4% ενώ στις γυναίκες 18-54 έφτασε μέχρι 46.6%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στην σκηνή ανέβηκε ο Javier Silva Ascola από το Εκουαδόρ ο οποίος είναι μουσικός του δρόμου και κατάφερε να συγκινήσει με τα όσα έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι στην χώρα του έπρεπε να κάνει πάρα πολλά για να τα βγάλει πέρα καθώς ο πατέρας του τους είχε εγκαταλείψει. Βρήκε αφορμή κι ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη παίζοντας μουσική στο δρόμο.

Η γυναίκα του υποφέρει από επιληψία, όπως και το παιδί του και μάλιστα ανέφερε ότι πριν από έξι χρόνια είχε ταξιδέψει για να τραγουδήσει στη Βιέννη, λήστεψαν την οικογένειά του και πέταξαν τον γιο του από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού.

Ως αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε περισσότερα προβλήματα υγείας στον γιο του όπου έχασε τα δόντια του ενώ έχει και κάποια κινητικά προβλήματα ενώ αρκετές φορές δεν έχει και την σωστή αντιμετώπιση από τους συμμαθητές του.

 

Όπως είπε λοιπόν ο μουσικός του δρόμου από το Εκουαδόρ πριν από 14 χρόνια, ένα βράδυ και ενώ έκανε πάρα πολύ κρύο και μάλιστα ήταν και κατά την περίοδο των γιορτών, εκείνος τραγουδούσε σε κάποιον δρόμο της Αθήνας όταν από μπροστά του πέρασε η Έλενα Παπαρίζου.

Και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ο ίδιος δεν είχε ούτε ένα ευρώ, η Έλενα Παπαρίζου του έδωσε ένα πολύ καλό φιλοδώρημα για να μπορέσει και εκείνος με την οικογένειά του να γιορτάσει.

Η Έλενα σχεδόν βούρκωσε ακούγοντας το 'ευχαριστώ' του Χαβιέ ο οποίος με βουρκωμένα μάτια επίσης, επέστρεψε χαρούμενος στο family room εφόσον είχε περάσει στο The Voice.

 

Ο  Javier ερμήνευσε το Nel blu dipinto di blu ενώ τραγούδησε και το Έλα μου του Σάκη Ρουβά.

Αν και γύρισαν και οι 4 coaches ο Javier επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά, αφού τραγούδησε και τραγούδι του.

 

Στην σκηνή του The Voice ανέβηκε η Ιωάννα Κουταλίδου την οποία γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στο Fame Story 2. Η τραγουδίστρια προσπάθησε να πείσει τους coaches ερμηνεύοντας το «Μια Χαμένη Κυριακή» δίχως ωστόσο να καταφέρνει να γυρίσουν οι καρέκλες.

Η ίδια ανέφερε ότι δεν θα προσπαθήσει ξανά κι ήθελε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στο τραγούδι παρόλο που έχει ανοίξει γραφείο ψυχολόγου.

Από ότι φαίνεται το όνειρο για το τραγούδι τελειώνει εδώ για την Ιωάννα Κουταλίδου.

 

Μία συγκινητική ερμηνεία έδωσε στην σκηνή του The Voice η Αντωνία Καούρη η οποία τραγούδησε το Purple Rain. Η ίδια με την συνοδεία ενός πιάνου και με την αψεγάδιαστη ερμηνεία της κατάφερε να πείσει τους τέσσερις coaches οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να την διεκδικήσουν για την ομάδα τους.

Παρά το «μουσικό φλερτ» του Πάνου Μουζουράκη, η Αντωνία επέλεξε τον Σάκη Ρουβά ο οποίος ανέφερε ότι ίσως έχουμε την μεγάλη νικήτρια του The Voice.

H Αντωνία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη του the Voice.

 

Από την ψησταριά στην σκηνή του The Voice ο Νίκος Νταλάκας ο οποίος ερμήνευσε Αντώνη Ρέμο για να πείσει τους τέσσερις coaches. Με την ερμηνεία του γύρισαν οι τρεις από τους τέσσερις coaches οι οποίοι όμως επεσήμαναν ότι ότι η φωνή του Νίκου μοιάζει πάρα πολύ με αυτήν του Αντώνη Ρέμου αλλά κι ο τρόπος που τραγουδά.

Μάλιστα η Ελεονώρα Ζουγανέλη του ανέφερε ότι έχει πάθει μία ταύτιση με τον Αντώνη Ρέμο με τον ίδιο να λέει ότι έχει προσπαθήσει πάρα πολύ να αλλάξει τον τρόπο που τραγουδά.

Τελικά ο Νίκος Νταλάκας έκανε την ανατροπή κι επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη.

 

O 22χρονος Μάριος Πασιαλής, γιος άλλοτε συνεργάτη του Αντώνη Ρέμου βρέθηκε στη σκηνή του τάλεντ σόου και εντυπωσίασε τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη. 

Ο πατέρας του ταλαντούχου Μάριου ήταν παλιότερα το πρώτο μπουζούκι στην μπάντα του Αντώνη Ρέμου και από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι.

Μάλιστα, εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice ερμηνεύοντας τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο Σάκης γύρισε την καρέκλα του στην εκπνοή της ερμηνείας του και ο Πάνος λίγα δευτερόλεπτα μετά, γεγονός που έκανε τους δύο coaches να... σφαχτούν για τον Μάριο. Μάλιστα ο Σάκης έγινε έξαλλος που δέχτηκαν την διεκδίκηση του Πάνου από την παραγωγή καθώς υποστήριξε πως είχε γυρίσει την καρέκλα του πολύ αργά.

Τελικά, συμβιβάστηκε και διεκδίκησαν και οι δύο τον Μάριο ο οποίος τελικά πήγε με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

 

Η μόλις 18χρονη Βίκυ Φυσεκίδου ήρθε στις blind auditions του διαγωνισμού, με σκοπό να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να δώσει Πανελλήνιες, μιας και δεν γινόταν να φύγει από την Καβάλα, και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, κάτι το οποίο το ήθελε από μικρή.

Η γλυκιά Βίκυ ερμήνευσε το “Always Remember Us This Way” της Lady Gaga από την ταινία Born This Way και μάγεψε τους coaches. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς γύρισαν τις καρέκλες τους και διεκδίκησαν την 18χρονη. 

“Έχεις μια πρώτη ύλη που μπορεί να διαμορφωθεί” ανέφερε η Ελεωνόρα στην Βίκυ.

 

Δείτε τις ερμηνείες των υπολοίπων διαγωνιζομένων που μπήκαν σε μία από τις ομάδες του The Voice:

Νάντια Βασιλοπούλου - I Drove All Night 

 
Βιργινία Δρογγούλα - Προσωπικά
 

 

Νικολέτα Ρουμελιώτη - You Know I'm No Good

 

Ειρήνη Παζάκου - Scared To Be Lonely 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά