Με λυγμούς εξήγησε τα πάντα η Χριστίνα Ορφανίδου για το ροζ βίντεο...

 

 

Συγκλόνισε και καθήλωσε το πανελλήνιο! «Αυτό τον άνθρωπο τον έχω φροντίσει και αγαπήσει όσο τίποτα στη ζωή μου! Γιατί;»  Εξερράγη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο #BigBrotherGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Ορφανίδου, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πολύ προσωπικές της στιγμές.

Η Χριστίνα, λοιπόν, η οποία ενημερώθηκε, προφανώς, από την παραγωγή για το τι έχει συμβεί εκτός σπιτιού, μίλησε ανοικτά στο live του Big Brother για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Είναι πολύ συχνό δυστυχώς αυτό το φαινόμενο. Δεν είμαι η μόνη», είπε και είδαμε ένα ακόμη βίντεο με την on camera της εξομολόγησή της. Μπήκε σε ένα ειδικό δωμάτιο οπού ανέφερε τις πιο σημαντικές χρονολογίες της έως τώρα ζωής της. Ανάμεσα σε αυτές τις χρονολογίες ήταν και το 2017.

«Είμαι καλύτερα τώρα, σε σχέση με το μεσημέρι. Είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Δεν είμαι η μόνη που το έχω πάθει. Το 2017 βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ήμασταν πολύ καλά με τον σύντροφό μου. Είχαμε και οι δύο στα αρχεία μας πολύ προσωπικές μας στιγμές. Χωρίσαμε και μετά εγώ έκανα σχέση με έναν άλλο άνθρωπο. Ο πρώην σύντροφός μου για να με ξεφτιλίσει, για να με κάνει να χωρίσω, για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο ίντερνετ τις προσωπικές μας στιγμές…», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ορφανίδου.

 

Με κλάματα στα μάτια εξομολογήθηκε πως βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση. Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.

Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό. Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση.

Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει», είπε με λυγμούς και έδωσε τη συμβουλή της στα νέα κορίτσια.

Αμέσως μετά το τέλος του βίντεο που προβλήθηκε με τις δηλώσεις της Χριστίνας Ορφανίδου, το λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πραγματικά εξερράγη! Ο γνωστός παρουσιαστής έγινε έξω φρενών με όλα αυτά που άκουσε και προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Είμαι έξαλλος, έξω φρενών… Είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που μάθαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του. Η ευθύνη σου είναι ότι έμπλεξες τη ζωή σου με αυτό το πράγμα. Πώς επέτρεψες σε αυτό το πράγμα να τον εμπιστευτείς; Μην κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι, αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών.

Αμάν πια αυτή η ιστορία και το διαδίκτυο, μια επαναστατική διαδικασία που θέλουν να την πάνε πίσω με αυτά τα απολειφάδια της κοινωνίας που χρησιμοποιούν και πατούν γυναίκες. Μην κλαις κορίτσι μου, καταδίκασέ τον και μαζί όλη η κοινωνία πρέπει να καταδικάζουμε αυτά τα πράγματα. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, είναι υπάνθρωποι, δεν αγαπούν τίποτα. Μη σκας για τον παλιοκερατά. Η ζωή είναι περίπλοκη και ανατρεπτική, αλλά όχι για τέτοια κουμάσια. Κάτι λιγούρια που θα το δουν για να πάρουν μάτι, δεν μας αφορούν ούτε οι φαλλοκράτες. Ούτε οι μισογύνηδες», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

 

Παρά το γεγονός ότι στη θέση της Χριστίνας είναι πολλές νέες κοπέλες στο twitter δεν υπήρξε έντονη συμπαράσταση στη Χριστίνα είτε από τον κόσμο είτε από celebrities.

Ωστόσο ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε χθες μέσω twitter :” Ας κάνουμε λοιπόν το σωστό .. Ας διαγράψουμε το βίντεο της Χριστινας όλοι ρε .. Για τον μα@@@ τι να πω; Δε μου φτάνει το μήνυμα σορρυ”

 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»