Τι θα διαβάσουμε το φθινόπωρο!

Η εικόνα ενός βροχερού απογεύματος, με τσάι και ένα βιβλίο στο χέρι είναι η απόλυτη φθινοπωρινή εικόνα. Το Celebrity έψαξε και βρήκε τις πιο hot νέες κυκλοφορίες βιβλίων και σας τις παρουσιάζει.
 
ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ – ΤΖΟΝ ΚΑΡ


Ναυπηγημένο στο Λιβόρνο της Ιταλίας το 1910, το θωρηκτό Αβέρωφ, εκτοπίσματος 10.000 τόνων, αποτέλεσε τη ναυαρχίδα και μακράν το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο του Ελληνικού Βασιλικού Ναυτικού έως το 1951, οπότε και αποσύρθηκε από την ενεργό υπηρεσία. Περισσότερο από έναν αιώνα μετά την κατασκευή του, εξακολουθεί να είναι αξιόπλοο, ένα από τα μόλις τρία θωρακισμένα καταδρομικά που υπάρχουν σήμερα σε όλο τον κόσμο. Αρχικά προορισμός του ήταν να ενταχθεί στο ιταλικό Ναυτικό, αλλά αγοράστηκε από την Ελλάδα και σύντομα έδρασε στους Βαλκανικούς Πολέμους και στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ έγινε το πρώτο ελληνικό πολεμικό σκάφος που εισήλθε στα ινδικά ύδατα από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και συνέχισε να υπηρετεί σε καθήκοντα συνοδείας καθ’ όλο το υπόλοιπο του πολέμου.
Το 1945 πρυμνοδέτησε στον Πόρο όπου και εγκαταλείφθηκε έως το 1984, όταν το ελληνικό Γενικό Επιτελείο Ναυτικού αποφάσισε να το ανασύρει από τη λησμονιά. Έπειτα από χρόνια αργών επισκευών και συντήρησης, το πλοίο είναι τώρα αγκυροβολημένο στον Φαληρικό όρμο στην ακτή της Αθήνας ως πλωτό ναυτικό μουσείο. Ο Τζoν Καρ όχι μόνο παρέχει τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές και την επιχειρησιακή ιστορία του πλοίου, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών της ανακαίνισής του, αλλά βασίζεται και σε διηγήσεις από πρώτο χέρι των αξιωματικών, υπαξιωματικών και ναυτών ώστε να εξιστορήσει τη μακρά και αξιόλογη σταδιοδρομία αυτού του έξοχου θωρηκτού.
 
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ - ΝΤΑΒΙΝΤ ΛΑΓΚΕΡΚΡΑΝΤΖ

 


Αυτή είναι το κορίτσι με το τατουάζ – μια εκκεντρική ιδιοφυΐα στους υπολογιστές. Αυτός είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά καταδιώκεται λόγω της εμμονής του με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.
Ένα βράδυ ο Μπλούμκβιστ δέχεται ένα τηλεφώνημα από μια πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει πολύτιμες πληροφορίες και έχει ζητήσει τη βοήθεια μιας νεαρής χάκερ, η οποία μοιάζει με κάποια δική του γνώριμη. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο Μπλούμκβιστ, θέλοντας απεγνωσμένος να ενισχύσει το Μιλένιουμ, αναζητά τη Σαλάντερ, αλλά ως συνήθως εκείνη έχει τα δικά της σχέδια. Το μυστικό που κυνηγούν κι οι δύο βρίσκεται στην καρδιά ενός πολύπλοκου ιστού στον οποίο εμπλέκονται κατάσκοποι, εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κυβερνήσεις από τον κόσμο και κάποιος είναι διατεθειμένος να σκοτώσει προκειμένου να μην αποκαλυφθεί…
Το δίδυμο που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες με το ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ και ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΣΦΗΓΚΑΣ, επιστρέφει με ένα θρίλερ που εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη.Η πλέον πολυσυζητημένη λογοτεχνική επιστροφή των τελευταίων ετών.
 
ΓΚΡΕΥ - EL JAMES

 


Δείτε από την αρχή τον κόσµο των Πενήντα αποχρώσεων του γκρι µέσα από τα µάτια του Κρίστιαν Γκρέυ. Με τα λόγια του ίδιου του Κρίστιαν και μέσα από τις σκέψεις, τους στοχασμούς και τα όνειρά του, η E L James προσφέρει μια νέα διάσταση της πιο δυνατής ερωτικής ιστορίας του 21ου αιώνα. Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΓΚΡΕΫ θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο σε ό,τι τον αφορά: ο κόσμος του είναι τακτοποιημένος, πειθαρχημένος και απόλυτα κενός – μέχρι την ημέρα που η Αναστάζια Στιλ «προσγειώνεται» στο γραφείο του, μια μπερδεμένη μάζα από καλλίγραμμα μέλη και ανάκατα καστανά μαλλιά. Προσπαθεί να την ξεχάσει, αντί γι’ αυτό όμως παρασύρεται από μια καταιγίδα συναισθημάτων που δεν μπορεί να κατανοήσει ούτε και να τους αντισταθεί. Σε αντίθεση με όλες τις γυναίκες που είχε μέχρι τότε ο Κρίστιαν, η ντροπαλή, ανεπιτήδευτη Άνα μοιάζει να βλέπει κατευθείαν μέσα του –πέρα από την επιχειρηματική μεγαλοφυΐα και τον ακριβό τρόπο ζωής–, την κρύα, πληγωμένη του καρδιά... Θα εξαλείψει η παρουσία της Άνα τον τρόμο της παιδικής του ηλικίας που στοιχειώνει κάθε βράδυ τον Κρίστιαν; Ή μήπως οι σκοτεινές σεξουαλικές του ορέξεις, η καταπιεστική του παρόρμηση για έλεγχο και η αυτοπεριφρόνηση που γεμίζει την ψυχή του θα καταστρέψουν τελικά την εύθραυστη ελπίδα που αυτή τού προσφέρει;
 
JINAN - ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΖΙΝΑΝ & ΟΜΠΕΡΛΕ ΤΙΕΡΙ

Jinan σε συνεργασία με τον Thierry Oberle. «Είμαι αιχμάλωτη. Δεν είμαι πια παντρεμένη, αλλά σκλάβα».Το Νοέμβριο του 2014, η Τζινάν συναντάει τυχαία το Γάλλο δημοσιογράφο της εφημερίδας Le Figaro Τιερί Ομπερλέ. Του διηγείται την ιστορία της δειλά, με αιδώ και ειλικρίνεια. Τα λόγια της, ακριβή και σταράτα, κρύβουν τη δυστυχία της. Η Τζινάν έχει διασωθεί.

 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ GREXIT - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ", ΙΓΓΛΕΣΗΣ ΝΙΚΟΣ


Mε την εισαγωγή του εθνικού νομίσματος, της Νέας Δραχμής, θα αυξηθεί η ρευστότητα της οικονομίας και θα χρηματοδοτούνται οι παραγωγικές επενδύσεις.
Το κράτος θα πάψει να δανείζεται από ξένους, δε θα δημιουργείται πια νέο χρέος και δε θα πληρώνουμε άλλους τόκους.
Η Νέα Δραχμή δε θα υποτιμηθεί, κανείς δε θα χάσει την περιουσία του και τα λεφτά του, δε θα υπάρξει πληθωρισμός.
Η ανεργία θα μειώνεται με τις νέες επενδύσεις και οι μισθοί και οι συντάξεις σταδιακά θα αυξάνονται.
Δύο τρόποι υπάρχουν για να κατακτήσεις και να υποδουλώσεις ένα έθνος.
Ο πρώτος είναι με το ξίφος.
Ο δεύτερος είναι με το χρέος.
 
Πράξια Αρέστη
  

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων