Η Μπάρμπα κράζει και ο Γκλέτσος εκθειάζει τον #TheBachelorGR

 
Η Βάνα Μπάρμπα κατηγορεί για υποβιβασμό και προσβολή των γυναικών και ο  Γκλέτσος βροντοφωνάζει «Έχουν πάει όλοι εκεί με τη θέλησή τους.»! Ο Παναγιώτη Βασιλάκος υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος της νεολαίας του κόμματος του Απόστολου!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Βάνα Μπάρμπα μπορεί να απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όμως παρακολουθεί τηλεόραση και δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την άποψή της γι’ αυτή.

Με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του “The Bachelor” η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε κατά του νέου reality του Alpha μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Βάνα Μπάρμπα κατηγόρησε μεταξύ άλλων το παιχνίδι για υποβιβασμό και προσβολή των γυναικών ενώ ζήτησε να σταματήσει η προβολή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Λοιπόν θα μπούμε γυναικες, σε αυτό το γελοιο παιχνιδι που υποβιβάζει την γυναίκα… μάνα ερωμένη… φίλη γυναίκα που παλεύει μονη της για να επιβιώσει… η ακομα να μεγαλώσει τα παιδια της… και εμείς βλέπουμε 10 ηλίθιες να κυνηγούν έναν άντρα με τον πιο ανόητο τρόπο…ΕΛΕΟΣ… σταματήστε το… μας προσβάλλει… ο μόνος σοβαρός εκεί είναι το αγόρι. που δεν φταιει σε τιποτα γι’ αυτή τη γελοιοτητα. Δεν είμαστε ετσι… ΡΕ… τι πρότυπα προβάλλετε εσεις της ραδιοτηλεοπτικης… ελιτ… που κοιμάστε όρθιοι… ντροπή για την Ελλάδα του σήμερα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα στην ανάρτησή της.

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε μεταξύ άλλων για το «The Bachelor» και τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τον οποίο γνωρίζει μιας και ήταν υπεύθυνος νεολαίας του κόμματός του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «O Παναγιώτης Βασιλάκος δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μου. Ήταν πολύ μικρός τότε και δε μπορούσε. Ήταν όμως υπεύθυνος της νεολαίας του κόμματος. Μην ξεχνάμε πως το Bachelor είναι παιχνίδι. Έχουν πάει όλοι εκεί με τη θέλησή τους.»!

Και υπογράμμισε: «Άρα λοιπόν τα πολλά σχόλια και οι πολλές εμβαθύνσεις του στυλ “προσβάλουμε τη γυναίκα…” Δε νομίζω πως προσβάλλεται κάποια γυναίκα από αυτό. Είναι πολύ ωραίο, καλογυρισμένο και ο Βασιλάκος το έχει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες