Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετανιωμένος... θέλει να επιστρέψει στο #BigBrotherGR!

 
 

Δηλώνει μετανιωμένος για την ατάκα περί βιασμού «Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, για να αποδείξω ποιος είμαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο Κρητικός παίκτης του Big Brother, ο οποίος αποβλήθηκε από το reality του ΣΚΑΪ/Sigma μετά τις χυδαίες δηλώσεις τους περί βιασμού, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και μίλησε στον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα για την ατάκα του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και τον έφερε στο επίκεντρο της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο παιχνίδι…

«Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο ίδιος δεν διστάζει και να δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του Big Brother για να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν είναι το ομοφοβικό αρσενικό που δεν σταματάει άμα δεν αδειάσει το “πακέτο” του. “Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσα πραγματικά”.

Ο ίδιος, μάλιστα, ξεκαθαρίζει πως με τη λέξη «πακέτο» δεν εννοούσε τίποτα άλλο παρά ένα κουτί προφυλακτικά που τους είχε δοθεί από την παραγωγή και όχι τον ανδρισμό του, ενώ εξήγησε πώς έκανε πλάκα στην Αφροδίτη. «Όταν ήρθε και μου είπε η Αφροδίτη ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα «εσύ δεν είσαι plus size, είσαι τανκς» και ξεράθηκε στα γέλια» αναφέρει ο ίδιος για όσα λέγονται σχετικά με την άποψη που έχει για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Όσο για τα μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι αρνητικά, υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό μηνυμάτων που προέρχονται από γυναίκες. «Μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ», επεσήμανε.

Η οικογένειά του είναι αναστατωμένη, η μητέρα του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας πολύ στεναχωρημένος, ενώ η γιαγιά του μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας κρίσης, απόρροια όσων ακούει για τον εγγονό της.

 

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά