Η «Ένωση 38χρονων Ελλάδος...» καταγγέλλει την τραγουδίστρια του #TheBachelorGR

 
 

Τα φαρμακερά #tweets! Όταν την έλουζαν με δολάρια αντί για λουλούδια στην πίστα! Η Έλενα Μπάση είχε κλειστεί σε μοναστήρι, μετά τον ξαφνικό χαμό του συντρόφου της, πριν το #TheBachelorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus
 

Το πιο επιτυχημένο reality αγάπης του κόσμου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να συστήνεται στους τηλεθεατές ως ο πρώτος Έλληνας Bachelor και να γνωρίζει τις γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν προσπαθώντας να τον σαγηνεύσουν με την προσωπικότητα και την εξωτερική τους εμφάνιση.

Ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετέχουν στο reality της αγάπης βρίσκεται η Έλενα Μπάση. Η ίδια προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία της και κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον των χρηστών του twitter. Η ξανθιά τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη δήλωσε 38 ετών στο βίντεο της παρουσίασής της, κάτι που “τάραξε” το twitter και του έδωσε την αφορμή να την τρολάρει με τον πλέον απολαυστικό τρόπο. Με έξυπνο και καυστικό χιούμορ – όπως άλλωστε συνηθίζουν – οι χρήστες του twitter “γλέντησαν” την Έλενα Μπάση δείχνοντας ξεκάθαρα τις αμφιβολίες τους για την ηλικία της.

 

'Οπως είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξη της, είχε κλειστεί σε μοναστήρι μετά την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου, ενός άντρα που υπήρξε σύντροφός της. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία όταν συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό δήλωσε ότι είναι 38 ετών, μπήκε στο παιχνίδι, για να κατακτήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μάλιστα χθες, την είδαμε να εκτοξεύει τα βέλη της και να τσακώνεται με μία συμπαίκτρια της, επειδή την αποκάλεσε αστεία!

Κι όμως η σέξι Έλενα που όταν τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στο Μανχάταν την έραιναν με δολάρια, αντί για λουλούδια, στο παρελθόν είχε κλειστεί σε Μοναστήρι. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε προχωρήσει σε μια εξομολόγηση ψυχής για την απώλεια του συντρόφου της και για την απόφασή της να μπει σε μοναστήρι, προκειμένου να διαχειριστεί τον πόνο που της προκάλεσε ο χαμός του αγαπημένου της.

Με τον άνθρωπο αυτόν, που για εκείνη τότε, ήταν ο άντρας της ζωής της, όπως έλεγε, έκανε όνειρα για τη δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας. Ωστόσο εκείνος, προσβλήθηκε από τον καρκίνο και χωρίς να το γνωρίζει η Έλενα, όπως είπε, στη συνέντευξή της, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Περιγράφοντας τη σχέση τους, αρκετές φορές έφτασε στο σημείο να συγκινηθεί, όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε, τότε, ήταν “ένας έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν ένας άνθρωπος που με καταλάβαινε, ένιωσα ότι βρήκα το άλλο μου μισό, ότι ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου. Στο παρελθόν είχα κάνει κάποιες σχέσεις αποτυχημένες, ενώ στο πρόσωπό του είδα τον άντρα με τον οποίο θα δημιουργούσα οικογένεια. Αλλά δυστυχώς… Κάποια στιγμή είχαμε κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και εκεί, τότε μου πρότεινε να αρραβωνιαστούμε. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήταν ο άντρας της ζωής μου. Θα είχαμε παντρευτεί”. 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως, αρχικά, ο σύντροφός της, της είχε κρύψει την αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας του. Η τραγουδίστρια Έλενα Μπάση, βλέποντάς τον να χάνει κιλά, δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν άρρωστος, καθώς ήταν γυμναστής και πίστεψε πως χάνει βάρος λόγω γυμναστικής και διατροφής. Μάλιστα, επειδή είχε χάσει την μητέρα του από καρκίνο, έκανε συνέχεια εξετάσεις.

Συνεχίζοντας η τραγουδίστρια την περιγραφή της ανέφερε: “Κάποια στιγμή, τον ρώτησα γιατί κάνει πολλές εξετάσεις και μου είπε ότι τις κάνει γιατί φοβάται μην έχει την ασθένεια της μητέρας του. Εγώ του απάντησα ότι αυτό συμβαίνει μία στο εκατομμύριο, αλλά τελικά να, που δεν συμβαίνει μία… Είχε καρκίνο στο στομάχι. Μου το έκρυψε γιατί ήξερε ότι είμαι πολύ ευαίσθητη. Εκείνη την περίοδο, επειδή εγώ δούλευα πολύ, βλεπόμασταν 2 φορές την εβδομάδα. Το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο πιο ευαίσθητος, εκδηλωτικός, ευσυγκίνητος. Έκανε αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι άνθρωποι κι ας μην ξέρουν πότε θα πεθάνουν. Πρέπει κάθε μέρα να τη ζούμε σαν την τελευταία μας, γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

 

Η Έλενα Μπάση στην πίστα είχε μεγάλη επιτυχία και στο Internet υπάρχει βίντεο από εκπομπή, όπου η Έλενα τραγουδάει σε κέντρο της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Μανχάταν το 2016! Η τραγουδίστρια σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ξετρέλανε ένα εύπορο Έλληνα ιδιοκτήτη fast food, o oποίος ενθουσιασμένος την έρανε αντί με γαρύφαλλα, με δολάρια!

 

 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε