Έξαλλος ο Αρναούτογλου με το «Happy Day»! Η απάντηση της Σταματίνας

 
 
«Πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με ηλιθιότητες» «Εγώ Γρηγόρη σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στο δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε σχέση με την πραγματικότητα και τη νέα αφίσα για το πρόγραμμα του Sfera, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day το πρωί της Τρίτης. Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξέσπασε σε έντονο ύφος μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή.

 

 

«Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή. «Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα».

«Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο»!

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και πως θα απαντήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή…

 

Το Happy Day σχολιάζει το photoshop σε φωτογράφιση που έχει κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το ραδιόφωνο, ο παρουσιαστής απαντά ενοχλημένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή κι εκείνη δίνει τέλος στην παρεξήγηση μέσα από την εκπομπή της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως μίλησε στο τηλέφωνο μαζι του και το θέμα λύθηκε.

«Γρηγόρη μου είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος.

Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα.

Εγώ Γρηγόρη σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στο δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Στο Πρωινό μίλησε αποκλειστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχετικά με τα σχόλια που έγιναν από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα κιλά του και το Photoshop σε αφίσα για το ραδιόφωνο! 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο.»!

Και υπογράμμισε: «Αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα τραγούδι παιδικό που έλεγε “η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ”. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδικό τραγουδάκι για να γελάσουν τα παιδιά, μη σας φανεί παράξενο αν μεθαύριο το παιδάκι που το άκουσε, έκανε bullying σε άλλο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό. Εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι.Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ. Και θέλω να πιστέψω πως δεν ήταν κακοπροαίρετο. Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Φτάνει μέχρι εδώ. Αυτό είναι τέλος, σταματάμε εδώ»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»