Η Kim Kardashian ανακοίνωσε το τέλος του «Κeeping Up With the Kardashians»

 
 
 

«Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια - μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ανάρτηση-έκπληξη από την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ανακοίνωσε μέσω Instagram το οριστικό τέλος του ριάλιτι σόου με τίτλο «Keeping Up With the Kardashians».

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007.

Το «Keeping Up With the Kardashians» ήταν φυσικά το ριάλιτι στο οποίο οφείλεται η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Καρντάσιαν στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών, κάτι που τις έκανε παγκοσμίως γνωστές.

Αρχικά το ριάλιτι είχε επικεντρωθεί στην Κρις Καρντάσιαν και τις κόρες της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε. Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Καρντάσιαν. Παράλληλα ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Μπρούς Τζένερ ο πατέρας της Κένταλ Τζένερ και Ολυμπιονίκης ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Κέιτλιν Τζένερ. Αυτό έφερε στο προσκήνιο και το θέμα των τρανς, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ με τέτοιο τρόπο στην αμερικανική σόουμπιζ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κιμ Καρντάσιαν:

Με βαριά καρδιά έχουμε πάρει τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετήσουμε το Keeping Up with the Kardashians.

Μετά από 14 χρόνια, 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και πολυάριθμες εκδηλώσεις, είμαστε ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας έχετε παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια - μέσα από τις καλές στιγμές, τις κακές στιγμές, την ευτυχία, τα δάκρυα, τις πολλές σχέσεις και τα παιδιά. Θα λατρεύουμε για πάντα τις υπέροχες αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που συναντήσαμε στην πορεία.

Ευχαριστώ τα χιλιάδες άτομα και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτήν την εμπειρία και το πιο σημαντικό, ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Ryan Seacrest για την πίστη του σε μας.

Η τελευταία μας σεζόν θα προβληθεί στις αρχές του επόμενου έτους, το 2021.

Χωρίς το Keeping Up with the Kardashians, δεν θα ήμουν εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι τόσο απίστευτα ευγνώμων σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει και υποστηρίξει εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία 14 απίστευτα χρόνια. Αυτό το σόου μας έκανε να είμαστε εκεί που είμαστε και θα είμαι για πάντα υπόχρεη σε όλους όσοι έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας μας και στην αλλαγή της ζωής μας για πάντα.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη, Κιμ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!