Ο Θέμης δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του... για τον Κύπριο παίκτη του #BigBrotherGR

 
 

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα, είναι ο νέος παίκτης του #BigBrotherGR και έχει καταγωγή από την Λεμεσό. Με το που μπήκε στο σπίτι, από την πρώτη στιγμή ο Θέμης Κανέλλος δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Θέμης μιλώντας στον «Μεγάλο Αδερφό» στο δωμάτιο επικοινωνίας τόνισε πως δεν ξέρει αν ο Βλαδίμηρος είναι στρέιτ, γιατί αν είναι στρέιτ και εκείνος εκδηλώσει ενδιαφέρον στο πρόσωπο του, θα γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο Θέμης Κανέλλος με τον Νικόλα Παπαπαύλου μίλησαν στον Βλαδίμηρο προσπαθώντας να τον «ψαρέψουν» για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Από τη συζήτηση που είχαν, ο Βλαδίμηρος ξεκαθάρισε στον Θέμη και τον Νικόλα πως είναι στρέιτ. Αυτό έφερε απογοήτευση στον Θέμη.

«Μιλήσαμε, τα είπαμε, το έφερε η κουβεντούλα. Ο Βλαδίμηρος είναι καρά-στρέιτ. Οπότε το όνειρο Θέμης-Βλαδίμηρος τελειώνει» είπε λίγη ώρα μετά στον Μεγάλο Αδερφό, ο Θέμης Κανέλλος.

Δείτε παρακάτω το ακόλουθο βίντεο:

 

Ένας μεγάλος καυγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου του Big Brother. Πρωταγωνίστριες αυτού; Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατηγορούσε στη Βασιλική Χάνου, που μπήκε στο παιχνίδι στο περασμένο live, τη Σοφία Δανέζη. «Όταν τελειώσει από αυτά που λέει μην πιστέψεις τίποτα, γιατί δεν είναι αλήθεια», ανέφερε η Σοφία Δανέζη στη Βασιλική Χάνου, με τα αίματα να “ανάβουν” μέσα στο υπνοδωμάτιο. 

«Πιάνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει τώρα και του μιλάς για μένα άσχημα», ρώτησε εκνευρισμένη την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η Σοφία Δανέζη, με εκείνη να απαντά έξαλλη: «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε μέσα».

Τότε, η ξανθιά τραγουδίστρια άρχισε να χειροκροτάει με ειρωνεία ενώ η δικηγόρος συνέχισε να μιλάει γι’ εκείνη χρησιμοποιώντας διάφορα κοσμητικά επίθετα. Στο τέλος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεκίνησε να μαζεύει τα ρούχα της προκειμένου να αποχωρήσει από το παιχνίδι, κάτι που τελικά δε συνέβη.

 

Γεμάτο εντάσεις ήταν το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας του Big Brother. Μετά τον καυγά ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και στη Σοφία Δανέζη, η ημερήσια δοκιμασία στάθηκε αφορμή για τον τσακωμό της Ράνιας Καραγιάννη με τη Ραμόνα Μοροσάνου.

Αυτή τη φορά, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αποδείξουν την αντοχή τους μέσα από μια απαιτητική δοκιμασία. Ειδικότερα, στον κήπο του σπιτιού τοποθετήθηκαν ειδικές κολόνες, οι οποίες αιωρούνταν και σκοπός των παικτών ήταν να ισορροπήσουν και να παραμείνουν σκαρφαλωμένοι πάνω σε αυτές όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, λοιπόν, η Ραμόνα Μοροσάνου εκνευρίστηκε πολύ με τη Ράνια Καραγιάννη, γιατί φόρεσε τα παπούτσια της χωρίς να τη ρωτήσει. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται, με τη Ράνια να φωνάζει και να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της.

Μετά την αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother εξαιτίας του χυδαίου σχολίου του περί βιασμού των γυναικών, οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν κανονικά να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους μέσα στο σπίτι. 

Στην έναρξη του επεισοδίου της Τρίτης, είδαμε το “Μεγάλο Αδελφό” να καλεί στο δωμάτιο επικοινωνίας τη Ράνια Καραγιάννη και να της ζητά να του εξηγήσει γιατί κάνει παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα στο σπίτι.

“Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα που βλέπεις είμαι πιο κοντά στις συγκεκριμένες απόψεις που έχω, απλά κλίνω πιο πολύ εκεί, γιατί νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα που είναι πιο κοντά στα δικά μου πιστεύω. Οι άλλες παρέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου, απλά εγώ έχω το δικό μου στιλ που δεν κολλάει τόσο”, δήλωσε αρχικά η Ράνια.

Όταν ο Big Brother ανέφερε το γεγονός ότι η εμφάνιση κάποιων γυναικών δεν της αρέσει, η ίδια εξήγησε: “Δεν μου αρέσει, δεν θέλω τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα αλλά δεν μου αρέσει. Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω, λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνές. Ας βάλουν τα μαγιό αλλά ας είμαστε πιο συμμαζεμένες. Είμαστε και στην Ελλάδα έτσι, μια χώρα που κάποια πράγματα δεν περνάνε… Αν ήμασταν κάπου έξω… είναι λες και είμαστε στο βρετανικό Big Brother”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 
 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!