Αντιδράσεις στον ΣΚΑΪ για το #BigBrotherGR! Αποχώρησε καλεσμένος από το στούντιο

 

 

Αναβρασμός στον αέρα του ΣΚΑΪ!  Αποχώρησε καλεσμένος από το στούντιο, διαμαρτυρόμενος για το χυδαίο σχόλιο παίκτη του #BigBrotherGR!  Aπό τον Μαραβέγια στις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αναβρασμός στον αέρα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», με τον δημοσιογράφο της «Αυγής», Ανδρέα Πετρόπουλου να αποχωρεί συμβολικά, όπως είπε από το στούντιο, διαμαρτυρόμενος για το χυδαίο σχόλιο παίκτη του «Big Brother» περί βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Πετρόπουλος, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, είπε ότι δεν θα μείνει στην εκπομπή και αποχωρεί συμβολικά.

«Δεν είναι σόου. Είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για την αναπαραγωγή της υποκουλοτύρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες. Δεν θέλω να κάνω σόου, αλλά δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ σαν συναδέλφους. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί. Θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά, πέταξε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο.

Οι συνάδελφοί του αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από τη στάση του, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε: «Ήρθες μέχρι εδώ για να έρθεις και να φύγεις; Εντυπωσιακό».

 

Ο Μάκης Βορίδης και η Έφη Αχτσιόγλου τοποθετήθηκαν στον αέρα της εκπομπής Σήμερα, για τον σάλο που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother.

«Χθες έγινε ένα εξαιρετικά καταδικαστέο περιστατικό στην εκπομπή Big Brother που προβάλλεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού και πρόκλησης εγκληματικής ενέργειας, απολύτως καταδικαστέο. Νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη ο σταθμός να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής αυτής, νομίζω ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό, να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλει».

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος περιεχομένου ειδικά σε τέτοιου είδους εκπομπές. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος κι ένας αποτελευσματικός έλεγχος, ώστε αυτά τα άθλια πράγματα που εκστομίστηκαν από τον συγκεκριμένο, να μη βρίσκουν χώρο.

 

Το πρωινό ξεκίνησε με πρώτο θέμα το Big Brother και τα όσα είπε ο Κρητικός, Αντώνης Αλεξανδρίδης περί βιασμού και οδήγησαν στην απομάκρυνση του από το ριάλιτι!

Η Φαίη Σκορδά ενοχλήθηκε με τα όσα άκουσε και είπε στον αέρα της εκπομπής της:

«Γιατί περιμέναμε τόσες ώρες; Και πιστεύω πως δεν έγινε τυχαία η αποχώρηση του παίκτη μετά το tweet του κυβερνητικού εκπροσώπου. Θεωρώ πως είναι τόσο σημαντικό που έπρεπε η ανακοίνωση να γίνει εκτός τηλεοπτικών όρων. Μιλάμε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Εμένα δε με αφορά ο συγκεκριμένος, με αφορά πως όλο αυτό είναι λάθος. Δεν θα κάτσουμε να τον κρίνουμε και να τον σχολιάσουμε. Δεν είναι κουτσομπολιό. Έχει να κάνει με την κοινωνία μας.»!

Και υπογράμμισε η παρουσιάστρια: «Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση και λεφτά. Για μένα δεν έπρεπε να το χειριστούν εντός παιχνιδιού. Δεν είναι παιχνίδι. Δεν είναι πια σόου. Είναι κάτι πολύ πολύ σοβαρό. Παρακολούθησα τις δύο εκπομπές γιατί ήθελα να δω τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Και είχαμε σκοπό ως εκπομπή να βλέπουμε καθημερινά κάποια αποσπάσματα και να τα σχολιάζουμε. Από εδώ και πέρα και ενημερώνω και τους συνεργάτες μου, αυτό δε θα γίνεται από τη δική μας εκπομπή. Εμείς δεν θα έχουμε καμία σχέση και καμία αναπαραγωγή σε όλο αυτό»!

Δεν έχουν τέλος η οργή και οι αντιδράσεις για τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother. Μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε δημοσίως και ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

«Όταν η τηλεόραση έχει ξεπεράσει πια τα όρια του κιτρινισμού και ανασύρει ότι πιο σάπιο από τα παλιά προβάλλοντας τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα,τότε γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια σφαίρα. Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα», έγραψε πριν από λίγη ώρα ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Twitter.

 

 

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
Ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει δημόσια, σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!