Έδιωξαν τον Αντώνη Αλεξανδρίδη! Απολογήθηκε για τα χυδαία σχόλια για βιασμό

 

 

Τι δήλωνε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης όταν έμπαινε στο #BigBrotherGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Θυελλώδεις αντιδράσεις από τους χρήστες του twitter κι όχι μόνο προκάλεσε ακραία χυδαίο σχόλιο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης του Big Brother. Παίκτης του reality του ΣΚΑΙ/Sigma ανέφερε τη λέξη βιασμός και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ όσους βλέπουν το reality σε livestreaming.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ένας από τους παίκτες του Big Brother, ακούγεται στο video να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Το σχετικό απόσπασμα από το reality του ΣΚΑΙ, μάλιστα, αναρτήθηκε και στο twitter.

Όταν μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης λέει τη φράση αυτή, κανείς από τους άλλους δεν αντιδρά αρνητικά στα λεγόμενά τους.

Άμεσα, το γεγονός αναδείχθηκε από χρήστες των social media που ζητούν επιτακτικά ο συγκεκριμένος παίκτης να φύγει από το Big Brother και να απολογηθεί.

Το hashtag #cancelbigbrothergr έχει γίνει πρώτο trend στο twitter με τα tweets να πλησιάζουν τις 10.000! Φωνές, φυσικά, υπάρχουν και προς το ΕΣΡ να παρέμβει.

Στις φωνές των χρηστών προστέθηκε και αυτή της πρώην υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, που έγραψε στο twitter “η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα”.

 

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση από την ώρα που χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο Big Brother, στο live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, η παραγωγή κάλεσε τον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας και τον έδιωξε από το reality.

Ο Big Brother τον ρώτησε αρχικά αν έχει ασκήσει ποτέ βία σε γυναίκα. Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης απάντησε: «Ποτέ. Θυμίζουμε στην επίμαχη αναφορά του είχε πει χαρακτηριστικά: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Στη συνέχεια, ο Big Brother είπε: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης “απολογήθηκε” λέγοντας τα εξής: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω, με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές. Έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή προς αυτό το θέμα και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από κάνα βουνό. Και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω».

Μετά από αυτό, ο Big Brother επανήλθε λέγοντας: «Αντώνη στο ξαναλέω, σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι»!

 

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης βρέθηκε εκτός Big Brother, μετά το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του μέσα στο παιχνίδι ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Ποιος είναι, όμως, ο παίκτης που βγήκε από το reality του ΣΚΑΪ πριν αυτό καλά καλά ξεκινήσει, λόγω του χυδαίου του σχολίου;

Το συνοδευτικό κείμενο που είχε αποστείλει ο ΣΚΑΪ για τον Αλεξανδρίδη, ανέφερε τα εξής: Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender.Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του.

Μπαίνοντας στο Big Brother, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, είχε δηλώσει στην κάμερα: «Το σεξ στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε σεξ θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».

Βέβαια, ο παίκτης από την Κρήτη είχε δείξει και άλλα δείγματα «γραφής» με ακόμα μία δήλωσή του. «Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους gay. Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα!», είχε πει.

 

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ακόμα βίντεο από προηγούμενη μέρα, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης υποστηρίζει μιλώντας στους συμπαίκτες του ότι μπήκε μέσα για ξυλοδαρμό.

«Εγώ δεν φοβάμαι έξω. Εγώ φοβάμαι εδώ μέσα, μήπως παραβώ τους κανόνες και θα με διώξουν από το παιχνίδι. Αν μου πει κανένας τίποτα, θα γίνει της που…ας. Θα του βγάλω το λαρύγγι. Θα φύγουμε από εδώ για εγκλεισμό. Πριν έρθω γλίτωσα μια μάχη με ένα στοπ. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα… Πάντα κυκλοφορώ με ένα μαχαίρι πάνω μου…», είπε χαρακτηριστικά, ενώ έγνεψε καταφατικά όταν ο Χρήστος Μακρίδης τον ρώτησε αν είχε προβλήματα με τις Αρχές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!