Σύσσωμο το παρεάκι του #MasterChefGR στην τηλεόραση! Που θα τους βλέπουμε!

 
 
Σε ποιές εκπομπές θα μαγειρεύουν οι παίκτες του #MasterChefGR;
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην τηλεόραση θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν τον νικητή του «MasterChef», Σταύρο Βαρθαλίτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time», ο Σταύρος Βαρθαλίτης εντάσσεται στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως αποχωρεί ο Λάμπρος Βακιάρος, που συνεχίζει κανονικά. Η εκπομπή θα έχει δύο σεφ που φαίνεται πως θα εναλλάσσονται.

 

Ο δεύτερος νικητής του #MasterChefGR δήλωσε πρόσφατα ότι θα ήθελε μια δική του εκπομπή και όχι να συνεργάζεται με μια ομάδα! Και τα κατάφερε! Από το Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε μέσα από την συχνότητα το Omega, να φτιάχνει συνταγές «έπιπλο»!

 

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ήταν από τους διαγωνιζόμενους που ξεχώρισαν για τις μαγειρικές τους ικανότητες στο Master Chef. Μάλιστα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι και η σχέση τους συνεχίζεται και μετά από αυτό.

Ο σεφ λοιπόν μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ανακοίνωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του συμφώνησαν με τον Alpha και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκονται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το «Happy Day».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μπέλλος θα είναι ο καθημερινός σεφ του «Happy Day» με τις βασικές συνταγές, ενώ η Μαρία Μπέη θα αναλάβει συμβουλευτική μαγειρική για νεαρές νοικοκυρές.

 

Ο Γιώργος Λασκαρίδης, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του MasterChef 4, φαίνεται πως βρήκε ήδη το νέο του επαγγελματικό σπίτι. Ο γοητευτικός παίκτης με τα παθιασμένα μίση εντός σπιτιού του reality μαγειρικής του Star, ξεκινά τη νέα του πορεία στην κουζίνα του Dot.

Όχι, δεν φεύγει ο Γιάννης Αποστολάκης από το Dot, σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ μας συνεχίζει κανονικά. Απλά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επεκτείνουν τις μαγειρικές τους συνεργασίες και ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να προστεθεί στην προσεγμένη από όλες τις απόψεις ομάδα της εκπομπής.

Μέσα από τον λογαριασμό του Dot στο Instagram, οι συντελεστές έκαναν γνωστή αυτή τη συνεργασία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτός ο όμορφος και ταλαντούχος άντρας που ψάχνει το νόημα της ζωής ταξιδεύοντας και μαγειρεύοντας σε όλον τον κόσμο θα είναι από τον Οκτώβριο στην ομάδα του Dot. Please welcome».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»