Ο Δημήτρης Πυργίδης είχε σχέση με διάσημη ελληνίδα μοντέλο! «Το χάος»

 
 

Όσα κατήγγειλε η διάσημη σέξι show-woman! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η σέξι show-woman, η οποία είχε κάνει γνωστό πριν από αρκετούς μήνες ότι δήλωσε συμμετοχή στο reality του Σκάι, καταγγέλλει τώρα μέσω της «Espresso» την παραγωγή του παιχνιδιού για bullying και σεξιστική συμπεριφορά.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, μοντέλο και πρώην ηθοποιός ερωτικών ταινίων, έριξε «κεραυνούς» για τον «Μεγάλο Αδερφό» ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη Δημήτρη Πυργίδη, ο οποίος δήλωσε εξαρχής πως θέλει να κάνει τον χαμό στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

 

Ήταν στα τέλη Ιανουαρίου, πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας στη χώρα, όταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανακοίνωσε μέσα από το facebook πως η Μαρία Αλεξάνδρου θα πάρει μέρος στο νέο «Big Brother», που ετοιμαζόταν τότε. Η ανακοίνωση είχε γίνει κατά τη διάρκεια εξόδου της show-woman με τον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνη δεν είχε πει κάτι σχετικό. Σήμερα, όμως, η ίδια ισχυρίζεται έξαλλη ότι της έγινε bullying όταν πέρασε από κάστινγκ, με ερωτήσεις για τα προσωπικά της που την προσέβαλαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Μου έστειλαν μήνυμα από την παραγωγή του “Big Brother” ότι ήθελαν να περάσω από κάστινγκ. Πήγα, λοιπόν, κι έδωσα συνέντευξη, αλλά από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της παραγωγής με τους οποίους μίλησα μου έκαναν bullying και με προσέβαλαν» αναφέρει η Μαρία Αλεξάνδρου στην «Espresso» και συνεχίζει: «Μου έκαναν προσβλητικές ερωτήσεις, όπως αν έχω κάνει πλαστικές στο στήθος και στα οπίσθια μου. Ακόμη με ειρωνεύτηκαν για το ντύσιμό μου, ρωτώντας με αν έτσι θα κυκλοφορώ και μέσα στο σπίτι. Οι ερωτήσεις που μου έκαναν ταίριαζαν για το “GNTM” περισσότερο και όχι για ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε παίκτη».

 

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Όπως ισχυρίζεται η show-woman, η οποία προέρχεται από τον χώρο του μόντελινγκ, τα… βρόντηξε και έφυγε την ώρα της συνέντευξης. «Οι άνθρωποι που έκαναν το κάστινγκ είχαν απέναντί μου ύφος χιλίων καρδιναλίων. Δεν το άντεξα όλο αυτό και σηκώθηκα και έφυγα» μας αναφέρει χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αποκαλύπτει την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη Πυργίδη, παίκτη που μπήκε στο «Big Brother» τελευταία στιγμή.

 

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής! Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια κι ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογείται η Μαρία.

Πηγή: espresso

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!