Μικρούτσικος & Βαρθακούρης έχουν φανατικές θαυμάστριες τις συντρόφους τους!

 
 
Τι ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν του έκαναν την πρόταση; Έλενα Μαστραγγελλή και Αντελίνα Βαρθακούρη, αποθέωσαν τα αγόρια τους για την πρεμιέρα του #BigBrotherGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother.

Το Big Brother, θα προβάλλεται κάθε Τρίτη με Πέμπτη στις 21:20 (την Πέμπτη θα προβάλλεται διπλό επεισόδιο) και κάθε Παρασκευή στις 21:00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Λίγο μετά την πρεμιέρα, η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή Ευτυχείτε τον συνάντησε στα παρασκήνια και ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα.

«Ήταν μια χαράη πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν Α τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ.

Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορονοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η τηλεόραση δεν μου έλειψε, η επικοινωνία ναι, αλλά δεν την έχασα γιατί την είχα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον δρόμο, στα τηλέφωνα, στις παρέες. Το ένιωθα πάντα και μαζικά. Αν έκανα τηλεόραση και απευθυνόμουν σε εκατομμύρια, μου είναι ίδιο αν απευθυνθώ σε κάποιες χιλιάδες κόσμου. Εισπράττω περίπου το ίδιο πράγμα. Ποτέ όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ότι είμαι μόνος. Δεν ήμουν μόνος», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης, που είναι ο παρουσιαστής του reality, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της πρώτης βραδιάς αλλά και για το πως νιώθει που έχει στο πλευρό του στην παρουσίαση τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Παρθενιά και πόνεσα. Αν θέλω να μαι τίμιος είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα πρωτόγνωρη. Όπως είναι ο κορωνοϊός για όλους για εμένα αυτός είναι ένας δεύτερος κορωνοϊός. Ζούμε σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή και δεν γενικολογώ. Θέλω να καταλήξω ότι οι συνθήκες αυτές εμποδίζουν πολύ την διεξαγωγή μιας τέτοιας παραγωγής. Θεωρώ ότι έπεσα στα πολύ βαθιά τσίτσιδος με καρχαρίες και κροκόδειλους. Πάντως σήμερα ένιωθα άβολα λίγο.»

«Ο Ανδρέας συγκεκριμένα σε σχέση με αυτό που ξέρω ήταν ένας συγκρατημένος Ανδρέας. Νομίζω ότι σήμερα έβαλε την πρώτη ταχύτητα, άρα περιμένουμε την δευτέρα, τρίτη, τετάρτη…Μου είπε να το ζήσω, να αφεθώ ελεύθερος, να μην είμαι μαγκωμένος πράγμα που του εξήγησα ότι δεν μπορεί να γίνει με το καλημέρα. Η παρουσία του και μόνο για εμένα είναι πολύ σημαντική, είναι τεράστια βοήθεια.»

«Είμαστε κι οι δύο δύο μουσικοί πρώτα. Ο Ανδρέας που από την μουσική μεταπήδησε στην τηλεόραση, εγώ δεν μπορώ ότι μεταπήδησα μπουσουλάω τώρα αλλά έχουμε αυτό το κοινό στοιχείο που μπορούμε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα πέρα της τηλεόρασης και να αναλύσουμε μουσικές καταστάσεις. Συνειδητοποιώ ότι είναι ένας άνθρωπος από αυτές τις λίγες μέρες που τον ζω καλά είναι μια πατρική φιγούρα, είναι ένας δεύτερος πατέρας ο Ανδρέας για εμένα», είπε.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στην tv και σε ένα ξεχωριστό ρόλο στο Big Brother!

Το τηλεοπτικό περίμενε να τον δει και ανάμεσα σε εκείνους που τον απόλαυσαν ήταν και η σύντροφός του, η Έλενα Μαστραγγελλή.

 

Ο Ανδρέας και η Έλενα είναι μαζί εδώ και κάμποσο διάστημα και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έγραψε ένα υπέροχο μήνυμα για τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την εμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πλατό του «Big Brother», έγραψε : «Καλή αρχή αγάπη μου. Τα κατάφερες. Νίκησες».

Δείτε το μήνυμά της!

 

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη!

Φυσικά η μια και απόλυτη θαυμάστρια του που δεν είναι άλλη από την σύζυγό του, Αντελίνα ήταν στο πλευρό του!

Μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram η όμορφη παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που έστειλε ενώ με μια μόνο της φράση αποθέωσε τον άντρα της.

 

«Ευχαριστεί ο άντρας μου αλλά ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου...ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΡΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους και σε όλες για τα τόσο ζεστά, υπέροχα και συγκινητικά μηνύματα που στείλατε.

Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντική είναι η αγάπη σας...ανταποδίδουμε με όλη μας την καρδιά τα καλύτερα για όλους σας!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!ΝΑ ‘ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ
@harryvarthakouris ζωή μου χίλια μπραβό, ήσουν υπέροχος!!!❤️
@grbigbrother #BBGR #premiere», έγραψε η ίδια.

 

 

 
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων