Όλα τα έχει το #BigBrotherGR... και έτσι, κι αλλιώς και αλλιώτικα!

 
 

Δύο Κρητικοί, ένας αντιδήμαρχος, μία τραγουδίστρια, η επαγγελματίας παίκτρια poker, personal trainers, ο Θέμης, οι δίδυμοι, η αγρότισσα, η Ρουμάνα, η Αλβανίδα, η Νοτιοαφρικάνα, ο Μπαγκλαντέσιανός, o Mυκωνιάτης, o gay, η δικηγόρος και ο μαλλιαρός στο καστ του #BigBrotherGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ακριβώς στις 9, το βράδυ του Σαββάτου, ήρθε το «Big Brother» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ο Χάρης Βαρθακούρης καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποφάσισε, στην έναρξη του «Big Brother», να συνομιλήσει απευθείας με τον Μεγάλο Αδελφό σε έναν ξεχωριστό διάλογο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αμέσως μετά, ο Χάρης Βαρθακούρης μάς έδειξε κάθε γωνιά του σπιτιού του «Big Brother» στο οποίο και… εισέβαλε λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα!

«Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση! Όχι μόνο για τα 16 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι του Big Brother» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης επιστρέφοντας από το εισαγωγικό βίντεο.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Big Brother έχει ξεκινήσει, με τους 17 παίκτες να αδημονούν να συστηθούν στο κοινό. 17 διαφορετικές προσωπικότητες καλούνται να συνυπάρξουν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Χωρίς internet, χωρίς τηλέφωνο και μακρυά από τις οικογένειές τους οι παίκτες αναμένεται να ζήσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία της ζωής τους.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι μία από τους 17 παίκτες του Big Brother. Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αφροδίτη πριν από το #BigBrotherGR είχε περάσει από το Revenge Body

Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother! Όμως, θυμάστε που αλλού έχουμε δει την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή;

Στις 13 Μαρτίου 2019 το Revenge Βody με την Ιωάννα Λίλη έκαναν πρεμιέρα και στην πρώτη εκπομπή βρέθηκε και η Αφροδίτη. Μάλιστα, τότε είχε καταφέρει να μειώσει σημαντικά το σωματικό της βάρος.

 

Ο 31χρονος bartender δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διατροφή του ενώ φυσικά η έντονη γυμναστική αποτελεί την καθημερινότητά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέσπασμα του Κοκλώνη κατά του ΣΚΑΪ για τα ρατσιστικά σχόλια στο #BigBrotherGR

Προτιμά να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα σε μια γνωριμία και δηλώνει άντρας κυνηγός. Φυσικά όσο προσεκτικός είναι με το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο άλλο τόσο θέλει να είναι και με τα πράγματα στο σπίτι του καθώς δεν αντέχει την ακαταστασία.

 

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της μεγαλύτερης φετινής τηλεοπτικής παραγωγής, το Big Brother, η Σοφία Δανέζη εντάχθηκε στο δυναμικό της Digital Ray Records. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που αναμένεται να δώσει τη δική της νότα στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, έχει ήδη ηχογραφήσει το επόμενό της single.

Τη δημιουργία του ανέλαβε ο παραγωγός μεγάλων επιτυχιών (Otherview, Josephine, Alcatrash, Μαλού κλπ), Βασίλης Κουμεντάκος, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Αποστόλη Κυριακίδη, αλλά και τους στίχους του τραγουδιού. Η παραγωγή είναι του Βασίλη Κουμεντάκου των Otherview και του Sergio T.

Το τραγούδι με τίτλο «Μην τρελαίνεσαι» αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες από την Digital Ray Records!

Η 32χρονη Σοφία Δανέζη έχει συνεργαστεί με Άντζελα Δημητρίου, Λευτέρη Πανταζή, Θάνο Πετρέλη κ.ά. Single, δυναμική και φιλόδοξη, θεωρεί πως με το Big Brother… «βρήκε το κλειδί» – όπως λέει και ένα τραγούδι της- για αναγνώριση και μια επιτυχημένη καριέρα στο τραγούδι!

 

Ο περιπετειώδης Ζακ Ιωαννίδης είναι 30 ετών, μένει στην Αθήνα και εργάζεται ως personal trainer. Μεγάλο… πειραχτήρι, μπαίνει στο Big Brother με σκοπό να μας ψυχαγωγήσει με την τρέλα του! Οι συγκάτοικοι μπορούν να μείνουν ήσυχοι… του αρέσει να πειραματίζεται στην κουζίνα οπότε προβλέπει να γίνεται και ο σεφ της παρέας!

 

Ο Θέμης Κανέλλος μένει στην Αθήνα με τους γονείς του. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 18χρονο «queer» απροσδιορίστου φύλου, ο πρώτος παίκτης του #BigBrotherGR

Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία.

Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

«Όταν με βλέπει έξω ο κόσμος με μακιγιάζ, θα με κοιτάξει λίγο περίεργα αλλά μετά, όσους έχω γνωρίσει, μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά και όμορφα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό. Όπως όλοι μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θέμης Κανέλλος στο εισαγωγικό του βίντεο. «Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό που με φώναξαν πουσ@@. Έχει τύχει να δεχτώ κάπως επίθεση, δεν ήταν ακριβώς ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Νόμιζα πως εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω αλλά δεν πέθανα».

Αξίζει, ωστόσο, να αναφερθεί πως στην είσοδο του Θέμη Κανέλλου στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν έκρυψαν το ξάφνιασμα τους τόσο ο Χρήστος Μακρίδης όσο και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης. Με τον δεύτερο να σημειώνει με νόημα, μάλιστα, «γειά σου Θεμιστοκλή»!

 

Ο Χρήστος Μακρίδης είναι 46 χρονών και κατάγεται από τη Σκύδρα. Παντρεμένος με κόρη μόλις 2 ετών, έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος την προηγούμενη τετραετία. Μπαίνει με στόχο να… κερδίσει ψηφοφόρους για τις επόμενες εκλογές!

 

H Ράνια Καραγιάννη είναι 28 ετών, κατάγεται από τη Βέροια και είναι αγρότισσα. Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους. 

Η πανέμορφη Ράνια κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους ενώ τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει και στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ «Guess my Age» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ράνια Καραγιάννη πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso τον Οκτώβριο του 2019 λατρεύει το χορό και το τραγούδι ενώ μία από τις φιλοδοξίες της είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ίδια είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά ενώ ο άνδρας των ονείρων της θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

 

Η Ραΐσα Κόντι είναι 23 ετών και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια. Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying!

 

Η Ραμόνα Μοροσάνου κατάγεται από τη Ρουμανία και είναι 37 ετών. Έχει σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στη χώρα της, αλλά στην Ελλάδα εργάζεται ως beauty artist και ως φωτομοντέλο. Μικρότερη, ήταν πρωταθλήτρια στο τένις… μάλιστα ήταν στους 10 καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Όποιος την δει, δεν μπορεί παρά να παρατηρήσει το σήμα κατατεθέν της… τα άπειρα τατουάζ σε όλο το σώμα της!

 

«Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!» Έτσι μας συστήθηκε η… επαγγελματίας παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου. Είναι 35 ετών, προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι… η ακαταστασία της!

 

Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι με τα τρία του σκυλιά και διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του και μάλιστα ο στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother! Επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.

 

O Jay Prodan είναι 24 ετών και κατάγεται από το Μπαγκλαντές. Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου και έχει τρέλα με το Tik Tok. Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social, οπότε βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του. Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο!

 

Μην τα βάλει κανείς με την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη… είναι δικηγόρος! Η 36χρονη Κρητικιά δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Θα τον βρει άραγε στο σπίτι του Big Brother;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τσακπίνα δικηγόρος του #BigBrotherGR είχε κερδίσει τον τραπεζίτη στο #Deal

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα συναντήσουμε την Άννα Μαρία σε κάποιο τηλεοπτικό project αφού είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal. Μάλιστα η ίδια κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα της συμμετοχής της στο παιχνίδι.

Η 36χρονη Κρητικιά, που σε λίγες ώρες θα την δούμε στο reality του ΣΚΑΙ, δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Ονειρεύεται έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα καταφέρει να είναι η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, αποσπώντας το χρηματικό έπαθλο.

 

Ο Χρήστος Βαρουξής είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα και διάσημος Tik Toker. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς! Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι! Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του!

Ο Χρήστος Βαρουξής, όμως, θα βρίσκεται… επί δύο στο σπίτι. Ο δίδυμος αδελφός του, ο Παναγιώτης, θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εισβάλουν στο παιχνίδι!

Η ομοιότητά τους, όπως μπορείτε να δείτε σε φωτογραφίες που αλιεύσαμε από τα social media που διατηρούν, είναι εκπληκτική.

 

Όλα κυλούσαν ήρεμα στην πρεμιέρα του «Big Brother«, το βράδυ του Σαββάτου, μέχρι ο Μεγάλος Αδελφός να αποφασίσει να αιφνιδιάσει τους διαγωνιζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ όλοι οι παίκτες είχαν μπει στο σπίτι του «Big Brother» και έμενε ακόμη ένας για να ολοκληρωθεί η πρεμιέρα, ο Μεγάλος Αδελφός άνοιξε τις… πόρτες σε δύο διαγωνιζόμενους! Τον Δημήτρη Κεχαγιά και τον Δημήτρη Πυργίδη.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είναι 28 ετών, κατάγεται από την Αθήνα και είναι ιδιοκτήτης εταιρίας υπενοικίασης σκαφών. Γυμνάζεται καθημερινά και από μικρό παιδί του άρεσαν τα αθλήματα. Έχει υπάρξει πρωταθλητής Ελλάδος στο Κick Boxing με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το άθλημα που τόσο αγαπά. Δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να δοκιμάσει τα όριά του και να ανακαλύψει νέες πτυχές του εαυτού του.

 

Ο Δημήτρης Πυργίδης είναι 36 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Η εκκεντρική του εμφάνιση και η έντονη προσωπικότητα είναι τα δυνατά του σημεία. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή του και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το modeling. Έχει αδυναμία στα ακριβά, γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και στις εντυπωσιακές γυναίκες. Όπως ο ίδιος λέει, δήλωσε συμμετοχή στο Big Brother για να προκαλέσει το… ΧΑΟΣ!

 

Ο Μεγάλος Αδελφός, όμως, ενημέρωσε τους πάντες πως από τους δύο διαγωνιζόμενους μόνο ένας θα έμενε από το πρώτο κιόλας βράδυ στο σπίτι του Big Brother! Και αυτόν τον έναν θα τον επέλεγαν οι υπόλοιποι 15 διαγωνιζόμενοι που είχαν ήδη μπει στο σπίτι.

Έτσι, έχοντας αιφνιδιαστεί όλοι στο σπίτι, κλήθηκαν να αποφασίσουν με ποιον… Δημήτρη θα μοιραστούν την καθημερινότητα τους!

Εκείνος που κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης. Έτσι, ο Δημήτρης Κεχαγιάς «θα έπρεπε» να αποχωρήσει οριστικά από το σπίτι του «Big Brother».

O Μεγάλος Αδελφός, όμως, θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να παραμείνει μαζί με τους υπόλοιπους καθώς είχε ήδη μπει σε 8ημερη καραντίνα και βρέθηκε στην… πόρτα του «Big Brother»!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»