Η επιστροφή του Αντρέα Μικρούτσικου, τα είχε όλα! Kλάμα, συγκίνηση, γέλιο!

 
 

H επική επιστροφή του πατριάρχη της ψυχαγωγίας στην ελληνική τηλεόραση! Το τραγούδι για τον Θάνο Μικρούτσικο, τον δικό του #BigBrotherGR 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το «Big Brother», λοιπόν, έκανε πρεμιέρα με καθυστέρηση περίπου πέντε μηνών, καθώς είχε πέσει «θύμα» της πανδημίας του κορωνοϊού και της καραντίνας, το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 21:00.

Ο Χάρης Βαρθακούρης σύστησε στο κοινό τους 17 παίκτες, οι οποίοι θα διαμείνουν στο σπίτι του «Big Brother» για 15 εβδομάδες αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα έχει το #BigBrotherGR... και έτσι, κι αλλιώς και αλλιώτικα! Δύο Κρητικοί, ένας αντιδήμαρχος, μία τραγουδίστρια, η επαγγελματίας παίκτρια poker, personal trainers, ο Θέμης, οι δίδυμοι, η αγρότισσα, η Ρουμάνα, η Αλβανίδα, η Νοτιοαφρικάνα, ο Μπαγκλαντέσιανός, o Mυκωνιάτης, o gay, η δικηγόρος και ο μαλλιαρός στο καστ του #BigBrotherGR

Σημαντική στιγμή είναι η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεοπτικό προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια σε καίριο ρόλο και μέσα από μια τυπολογία προγράμματος με την οποία έχει ταυτιστεί, καθώς ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου κύκλου του «Big Brother» πριν από 20 χρόνια.

«Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο Big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε.

Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο "Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα". Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα» σημείωσε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής του «Big Brother» και αναφέρθηκε στην απουσία του από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, όταν η κουβέντα με τον Χάρη Βαρθακούρη έφτασε στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε φορτισμένος συναισθηματικά.

Κατά τη διάρκεια, ωστόσο, του ακούσματος του τραγουδιού, ο παρουσιαστής ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μόλις το τραγούδι ολοκληρώθηκε, παρακάλεσε ευγενικά τον Χάρη Βαρθακούρη να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Την ίδια ώρα, οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να σχολιάζουν την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες