Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής «Γράμμα Για Σένα» της Βίκυς Χατζηβασιλείου

 
 
«Είμαι εδώ & περιμένω να μου πεις ποιον θέλεις να συναντήσεις, να γνωρίσεις, να ευχαριστήσεις, να συγχωρήσεις... Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το «Γράμμα Για Σένα», η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, έρχεται στο OPEN/Omega, τη νέα σεζόν, και φέρνει δυνατά συναισθήματα και συγκίνηση με ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά μέσα από το δικό τους ταξίδι ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με «Γράμμα Για Σένα» επιστρέφει τηλεοπτικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Έρχεται στο Open και φέρνει δυνατά συναισθήματα και συγκίνηση με ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά μέσα από το δικό τους ταξίδι ζωής.

Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες και την ανάγκη συνανθρώπων μας να απευθυνθούν στη Βίκυ, ανοίγοντας την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.

Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το Open έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Γράμμα Για Σένα», στο οποίο βλέπουμε την Βίκυ Χατζηβασιλείου να λέει χαρακτηριστικά, κοιτώντας κατάματα την κάμερε: «Είμαι εδώ στο Open, μα πάντα στη γνωστή διαδρομή. Και περιμένω να γίνεις μέρος της. Να μου πεις ποιον θέλεις να συναντήσεις, να γνωρίσεις, να ευχαριστήσεις, να συγχωρήσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να διεκδικήσεις το αληθινό συναίσθημα» .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»