18χρονο «queer» απροσδιορίστου φύλου, ο πρώτος παίκτης του #BigBrotherGR

 
 
13.000 υποψήφιοι, 17 παίκτες, 1 σπίτι, 15 εβδομάδες, 24 ώρες το 24ωρο, 1 νικητής, 100.000€ έπαθλο!  Το #BigBrotherGR της νέας εποχής κάνει απόψε πρεμιέρα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μία εμβληματική μορφή της τηλεόρασης και των κορυφαίων ριάλιτι στην Ελλάδα συναντά και πάλι το Big Brother μετά από 20 χρόνια στα live του παιχνιδιoύ.

 

Μαγνητοσκοπημένη θα είναι τελικά η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βig Brother.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ, επιθυμώντας να έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς τεχνικά λάθη και θέλοντας να προστατέψουν τον κεντρικό παρουσιαστή Xάρη Βαρθακούρη, ο οποίος δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη εμπειρία του live, επέλεξαν να γυρίσουν το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μια μέρα πριν.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 19:00, άρχισε η «μαμούθ» σε διάρκεια μαγνητοσκόπηση, η οποία ολοκληρώθηκε αργά τη νύχτα.

Ο παρουσιαστής του Big Brother, πριν αρχίσει το γύρισμα, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram κι έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το καμαρίνι του Ανδρέα Μικρούτσικου και το δικό του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εγγραφής, ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσίασε τους 17 συμμετέχοντες και τους οδήγησε στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

 

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, reality έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.

Τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί…

 

Το Big Brother ξεκινά απόψε και οι εκπλήξεις που θα δούμε, όσον αφορά στα πρόσωπα που θα μπουν στο σπίτι, θα είναι περισσότερες από όσες φανταζόμαστε. Ένα από τα πρόσωπα που θα κάνει αίσθηση με την εμφάνισή του απόψε στους δέκτες μας, είναι -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time- ο youtuber Θέμης Κανέλλος, γνωστός και ως themicorn.

Ο Θέμης Κανέλλος μετράει στο κανάλι του στο youtube πάνω από 67,000 συνδρομητές και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγινε περισσότερο γνωστός με τη δημιουργία του «καραντινοβλόγκ», όπου μοιραζόταν την καθημερινότητά του με τους φίλους του.

 

Φέτος τελείωσε το λύκειο, είναι 18 ετών και τον ενδιαφέρει να μπει στο σπίτι του Big Brother για να μιλήσει για τη διαφορετικότητά του και να βοηθήσει και άλλα παιδιά στην ηλικία του να αποδεχτούν τον εαυτό τους. Ο Θέμης Κανέλλος είναι «queer» -ένας όρος-ομπρέλα, που αφορά τις έμφυλες μειονότητες που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ετεροφυλόφιλων ή/και των cisgender. Άνθρωποι που δεν αποδέχονται τις παραδοσιακές έννοιες φύλων και χωρίς να θέλουν να προσδιοριστούν ως ΛΟΑΤ πολλές φορές αυτοπροσδιορίζονται ως queer.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι