Δείτε τι θα συμβεί στις «8 λέξεις» στα πρώτα 8 επεισόδια!

 
 
Με μακελειό, εκβιασμούς και συγκλονιστικές αποκαλύψεις ξεκινά ο νέος κύκλος για τη σειρά «8 λέξεις»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων της σειράς ολοκληρώθηκε με τη Ναυσικά να φτάνει στα όρια της εξαιτίας της εξαφάνι­σης της Τζουλιάνας, ενώ ο Σωτήρης ανακοίνωσε στο μικρό κορίτσι ότι πρόκειται να μετακομίσουν για πάντα στην Αλεξανδρούπολη. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου, λοιπόν, σύμφωνα με το MYtv γίνεται με τη συνέχεια της συγκεκριμένης ιστορίας, συγκεκριμένα, βλέπου­με την Τζουλιάνα να πιέζει τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα, πριν φύγουν για την Αλεξανδρούπολη, με εκείνον να μην της χα­λάει χατίρι.Έτσι, την πάει για φαγητό, αλλά κάποια στιγμή η μικρή πηγαίνει στο μπάνιο του εστιατορίου από όπου και το σκάει.

Όταν ο Σωτήρης αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, είναι πλέον αρ­γά. Ο άντρας, λοιπόν, επιστρέφει στο σπίτι του, κλαίγοντας με λυγ­μούς, και δέχεται την έφοδο της Αστυνομίας, που τον συλλαμβά­νει για αρπαγή ανηλίκου. Από την άλλη, η Σμαράγδα, η οποία οδη­γείται στην οικονομική καταστροφή εξαιτίας του εθισμού της στη χαρτοπαιξία, αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τον Άκη. Εκείνος, όμως, προχωρά σε έναν σκληρό εκβιασμό. Συγκεκριμένα, της λέ­ει πως είναι διατεθειμένος να της τα δώσει μόνο αν χωρίσει με τον Σίμο και τον διώξει από το σπίτι. Το γεγονός αυτό δεν αρέσει καθό­λου στη Σμαράγδα, η οποία φεύγει σε έξαλλη κατάσταση.

Η πρόταση του Μάρκου στη Ναυσικά

Ο Μάρκος απειλεί τη διευθύντρια του Ιδρύματος που έμενε η Τζουλιάνα για ανευθυνότητα και έκ­θεση ανηλίκου με κίνδυνο, καταφέρνοντας να πάρει τη μικρή για λίγες μέρες στο σπίτι. Η επανέ­νωση της Ναυσικάς και της Τζουλιάνας γεμίζει χαρά και συγκίνηση και τις δύο, ενώ αποφασίζουν όλοι μαζί να κάνουν μια συγκέντρωση για να το γιορτάσουν. Ο Μάρκος, στη διάρκεια της γιορτής, βρίσκει την ευκαιρία να κάνει επίσημη πρόταση στη Ναυσικά να ενώσουν ξανά τις ζωές τους. Πα­ράλληλα, η Αποοτολία βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει. Αργότερα, η πρώτη μιλάει στην Ηλιάνα για τα σκοτεινά σημεία που εμφανίζει η Βίκυ και καταφέρνει να την κλονίσει.Όταν μάλιστα η Ηλιάνα ζητάει εξηγήσειςαπό τη Βίκυ, αυτή της λέ­ει για την επαφή που είχε η Αποστολία μαζί της. Η Ηλιάνα είναι μπερδεμένη, καθώς δεν ξέρει τι να πιστέψει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Φοίβος και η Βίκυ ετοιμάζονται για το χτύπημα στο κότερο.

Η Εύα δέχεται να παντρευτεί τον Νικηφόρο

Έπειτα από μια σειρά απρόοπτων, ο Μιλτιάδης πηγαίνει μόνος του στη δεξίωση στο κότερο του Δερβάνη. Εκεί όπου πρόκειται να γίνει η επίθεση που σχεδιάζουν εδώ και καιρό ο Φοίβος με τη Βίκυ. Μάλιστα, όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο τους, με τη βραδιά να εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό. Βέβαια, όταν ο Φοίβος βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του, σοκά­ρεται. Ωστόσο, δεν σταματά να πυροβολεί! Από την άλλη, ο Οδυσσέας και η Έρση ξαναγυρίζουν στο ατελιέ, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές τους δυσκολίες. Ειδικά από τη στιγμή που δεν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με την Εύα μετα­κομίζουν στο καινούργιο τους σπίτι και εκείνη δέχεται τελικά να τον παντρευτεί!

Κι ενώ ο Φοίβος με τη Βίκυ σκορπί­ζουν τον θάνατο στο κότερο του Δερβάνη, κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα τραυματίζεται σοβαρά. Στη συνέχεια, ο Φοίβος τη μεταφέρει στο σπίτι του και κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Το τραύμα της, όμως, πάει από το κακό στο χειρότερο. Ταυτόχρονα, ο Μιλτιά­δης χειρουργείται, καθώς δύο σφαίρες τον βρήκαν στην κοιλιά, με την εξέλι­ξη της υγείας του να βρίσκεται σε πο­λύ κρίσιμη κατάσταση και να δίνει μάχη για τη ζωή του! Από την άλλη, π Ηλιάνα, παρ' όλες τις προσπάθειες, δεν κα­ταφέρνει να μείνει έγκυος κι αρχίζει να απογοητεύεται. Κι ενώ ο Σίμος εξα­κολουθεί να νιώθει υπεύθυνος για την κατρακύλα της Σμαράγδας και προσπα­θεί να τη βοηθήσει, η Ολυμπία απειλεί την Εύα πως, αν προχωρήσει σε γάμο και δεύτερο παιδί, θα την εγκαταλείψει όταν ενηλικιωθεί.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες